Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 281.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 12-12-2017 22:29:07 - BedeBralCie [Niebieskoocy] - 67.03% Dnia 12-12-2017 22:29:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BedeBralCie [BP corp] ________________________________________________ Niszczyciel 33.333 _________________________________________ Obrońca sebolsz [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 508 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 1 Recykler 22 Sonda szpiegowska 620 Pancernik 26 Lekkie działo laserowe 10.000 Cię…

• wszystkim udanych lowow zyczy Komandor & Chinczyki

• Rozgrzewka przed S&D #38 Sojusznikom i znajomym Dnia 10-12-2017 00:56:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BedeBralCie [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca ZOMO [knury] ________________________________________________ Duży transporter 45.357 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor BedeBralCie [BP corp] ________________________________________________ Pan…

• BedeBralCie - Bywalcy Pręgierza [BP corp] - Dokładna ilość jednostek bojowych: 3.322.980 Flota: Lekkie Myśliwce 2580000 Ciężkie myśliwce: 100101 Krążowniki: 301500 Okręty Wojenne: 120000 Bombowce: 0 Niszczyciele: 100099 Gwiazdy Śmierci: 280 Pancerniki: 121000

• Ciag dalszy meczenia sasiadow Wyskanowane na aktywnosci a atak poszedl gdy tylko pojawily sie minuty na innym z moon-ow Obronca zalogowal sie chwilke po ataku i wywiozl cos surki i odbil moja fale mt i kr swoimi mt i dt wiec 10kk wieksze pz dla mnie ale tylko 3 farmingi ;p Sojusznikom i znajomym #37 Dnia 03-12-2017 13:49:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BedeBralCie [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 66.666 ______________________________________…

• ZNow orka na uni Chyba chinczyki beda mieli co robic w stoczniach Komandora

• Komandor jak mial w zwyczaju meczy sasiadow dalej Dodam tylko ze to juz moje 4 St na sasiedzie a w tym dziale za sprawa toska i ramadka juz gosci poraz 10 chyba jakis rekord Sojusznikom i znajomym #36 Dnia 25-11-2017 16:31:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BedeBralCie [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca michanie1 [LEG-XX] ________________________________________________ Mały transporter 10.…

• A ten dalej kosi mi sasiadow i jak ja cie mam dogonic Gratki i top na Kopalnie ;p

• Milo widziec ze moje ST motywuja innych do szukania celi a wybrednemu to nie ma co byc jak to mowia ''srubka do srubki, krysztalek do krysztalu a bedzie Owieczka '' Gratki i przetop na badania bo cie nie dogonie nigdy

• A ten znow mi cele podbiera z list teraz to trzeba ja bedzie zwerifikowac i zajac sie kim innym Gratki i top na kolony

• Po ciezkich dniach nauki i kolejny wyzwani Komandor w zyciu , nastapil ten niedzien gdzie Komandor znalazl chwilke aby zasiasc za swoim pulpitem chodz na chwilke a sciagnac swoje pole ochrone Dluzej nie zastanawiawszy Komandor zlecil audyt na swoich koloniach i planetach , bardzo szybko okazalo sie ze na czesci ksiezycow jest za malo transporterow na deuter i surowce ktore tam sie znajadja ,poniewaz ta dlugo nie zajelo Komandor postanowil sie przyjzec wynikom audytu i szybko zobaczyl ze na jedne…

• Tos sie objowil chlopie 2kkk surki z niecalych 4k% robi wrazenie

• Juz raz na to lecialem i mialem cie Mysi przyjrzec lec przeprowadzka i kurs nie daly czasu a Tosiek znow mnie uprzedzil wez ty juz sobie odpocznij i nie mecz mi sasiadow bo Komandor musial skreslic z listy kolejnego sasiada Gratki

• Stysia w natarciu taki widok zawsze ciszy Gratki kolejnego ST

• Kiedys to wyskanowalem i wciagnolem na swoja czarna liste ,lecz jak widac nie bylo mi dane to zezlomowac , ale wazne ze zysk zostal w sojuszu

• A ten dalej mi sciaga sasiadow z okolicy chyba musze przeniesc jakies planety gdzie indziej gratki % i nowego Miliarda surki na Imperium

• dlusza chwilke mnie nie bylo i mi posciagali cele z list gratki tankowania

• Jak to w pierwszym ST z dzsiejszego siedzenia Komandora przy pulpicie pisal na jeszcze jeden taki lot zatankowane wiec i tak zrobil Takie tam zbierani punkto wzniszczenia i Honoru na minus #34 Dnia 13-11-2017 00:28:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BedeBralCie [BP corp] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.519.345 Okręt wojenny 23.456 _________________________________________ Obrońca Haviko [LEG-XX] ________________________________________________ D…

• Jako ze Komandor Makina ma czasu troche to skanuje dalej siedzac w kwaterze swojej i klikajac ten pulpit postanowil sprawdzic sasiada nic nie znalazl lec postanowil obserwowac po dluszym czasie pokazala sie aktywnosc na matce a po jeszcze dluszej chwili flota na moon-e lec sasiad farmil idlerow to Komandor postanowil zalonczyc CS i ustrzelic kilka headshootow po godzinie byla juz tylko * na matce na moon-e cisza a szybki skan floty ukazal stojaca flote Komandor dlugo nie czekajac postanowil wbic…

• Jak ze czasu ostatnio nie bylo to Komandor gdy go chwilke znalazl postanowil przewietrzyc rdze z floty Za lot sie zwrocilo i bedzie na kolejny taki, bunkier zaorany wiec nie ma zle no oprocz punktow Honory na plus Sojusznikom i znajomym #32 Dnia 12-11-2017 20:28:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BedeBralCie [BP corp] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.521.187 Mały transporter 222.222 Krążownik 22.222 _________________________________________ Obroń…