Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-7 z 7.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jestem fanem pilki, kocham ten sport. Wczorajszy mecz byl dla mnie b. smutnym przezyciem. Jak Majewski zostanie trenerem reprezentacji to zasmuce sie jeszcze bardziej, mozna zalozyc ze sie poplacze. W obecnej chwili jest jedno wyjscie dla reprezentacji, (niechodzi mi o polska pilke, bo tu trzeba by bylo skasowac i wyplewic wszystkich z Pzpn, poczawszy od sekretarki po prezesa) potrzebny jest trener ZAGRANICZNY z mocnym charakterem.

• Cytat: „Thorgoth: Bo są z Lecha, a Lecha lubisz? Lewandowski nie wygrał ani jednego pojedynku 1 na 1 ze słabiutkimi obrońcami RPA. Murawski w 60 minucie oddychał rękawami. Żenada identyczna jak reszta.” Za Lechem nie przepadam jednak napisalem ze ww zawodnicy poruszali sie "normalnie" czyli motorycznie wygladalo nie najgorzej jezeli wiesz co mam na mysli. To ze Lewandowski nie wygral zadnego 1-1 nie znaczy ze byl slaby... jestem pewny ze zamiast niego by wstawili np Drogbe to i on by przy Krzyno…

• Ahh co za szkoda ze dostali tylko 1-0 Drewno typu klasa A Tylko Lewandowski i Murawski sie dzisiaj normalnie poruszali Leo idz... na emeryture

• TS Wisła Kraków.

hugolove - - Piłka Nożna

Brawo Wiselka co za happy end :lol: Lechia dalej w ekstraklasie a Wiselka majster No i Lechii ulubiony klub Arka Gdynia ma jeszcze szanse w barazach, oby Arce sie udalo bo niema to jak derby w ekstraklasie

• Inter Mediolan

hugolove - - Piłka Nożna

Cytat: „Rassija: No i zeby w LM w koncu bylo cos wiecej niz to co jest obecnie ” Dokladnie, teraz i Inter i Milan i Juventus w LM takze powinno byc ciekawiej tych angoli sie juz nie da ogladac przeciez

• TS Wisła Kraków.

hugolove - - Piłka Nożna

Cytat: „Thorgoth: Trudno będzie z Piastem w Gliwicach, z ŁKS i z Legią. Pozostałe mecze, czyli ze Śląskiem grającym o pietruszkę i cienką Lechią powinny być łatwo wygrane, zresztą oba Wisła gra u siebie. ” Lechia cienka :lol:?? Haha sam jestes cienki 1.Piast dostanie baty od Wiselki 2.ŁKS dostanie podwojne baty 3.Legia dostanie baty 4.ze Ślaskiem bedzie remis tradycyjnie 5.Lechia wygra u siebie, (a nie jak pisales na wyjezdzie) bo punkty dla Lechii wazniejsze 6.Pawel Brozek zostanie krolem strze…

• zawsze przybedzie jakas nowa fala graczy, tak dlugo jak ogame bedzie popularny i grywalny tak GF bedzie robic zysk i nic sie tu nie zmieni. Jedynym lekarstwem na koniec powstanwania nowych uni jest kompletnie przestac kupowania antymaterii i to jest raczej niewykonalne i kolo sie zamyka. Szkoda tylko spolecznosci co sie angazuje w tej grze i dba o swoje uni. Przede wszystkim powinno sie zdystansowac i patrzec na to wszystko z przymruzeniem oka.