Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
116) ACS; Goku, Seth, Ama [IRON], markus [MG42], Protoss vs Marcus [WIP] - 369507,5% TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
MaccBraa - - Hall of Fame
PostNo cześć, nie spodziewałem się, że to marnotrawstwo czasu jeszcze istnieje. Wczoraj z kumplem gadałem na temat jakiejś gierki, przypomniało mi się o ogame, postanowiłem sprawdzić co się tu wyprawia, wchodzę w te ST i zobaczyłem moją flotkę na 370k % Nie pamiętam jaka flota była na koncie jak oddawałem, ale na pewno ponad 2200gś, pancków chyba tylko przybyło. Mieszane uczucie bo jednak sporo czasu i pieniędzy na te oficery się włożyło. Jak te formułki się pisało: GRATKI DLA AGRESORÓW, OBROŃCY SZO…
-
SANDER. [WIP] vs Bizon [SIN] - 100289,06% + zbiórka TOP 1 SOLO PO UF ?
PostWielkie gratulacje Sander! Zysk magia, procent kozacki! Nasuwa mi się jeden tekst: "Życzą mi źle, ja się dobrze mam Nam życzą źle, a dobrze nam Ta, to jest Wielkie Joł Czego od nas chcą? Mamy się dobrze man" Piona!
-
#1 : cichyPL [WIP] vs VanDyk [CLZ] - 232.502,97% + farming + zbiórka NOWE TOP 1 po UF
Postw końcu mogę się powpisywać w ST.. Graty Cichy pięknego procentu, fajnego zysku i wreszcie dokończenia spraw z u60 (pomijając pojedyńcze, nic nie znaczące, małe jednostki ) PRZETAPIAJ NA SONDY!
-
TOP 1 OGAME.PL chaosik, Tomas de Torquemada, Igła, Keisper, Cry vs Jarczyk - 194 277,95%
Postwidać, że nie jesteś oryginalny: Cytat: „Z dzisiejszym dniem oświadczam, że : PRZESZEDŁEM OGAME...” nie porównuj się do matiqa i nie kradnij jego tekstów ?
-
Cytat od guras: „zgadzam się z Gregorem lot gsami na speed uni nie jest równy z uni klasycznym nie zaliczał bym żadnych akcji z udziałem gs na speed uni” tylko na tej uni możesz dostać szybszą kontrę, a wiadome, że na takie uni trzeba więcej czasu poświęcać:) e/ n00ber ma odpowiedni nick... musi być 5 rżnych punktów.. a nie 3 te same..
-
19. Atak GSami z wyliczeniem FSa. http://board.ogame.pl/board790-z-ycia-uniwers-w/board801-starcia-tytan-w-raporty-wojenne/board141-starcia-u16/1225565-solo-pedzacy-mustang-united16-vs-damian1600-usaf-1092-84-klikanko/ - ZA MAŁO NAPISANE 12. Złomowanie bez skanowania i falangowania. http://board.ogame.pl/board790-z-ycia-uniwers-w/board801-starcia-tytan-w-raporty-wojenne/board141-starcia-u16/1214804-solo-pedzacy-mustang-veto-rg-vs-mielmir-497-44/ZA MAŁO NAPISANE 6. FS moon - moon. http://board.og…
-
MaccBraa [aWIP] SOLO; Invader [FMJ] vs romo - 608,84% SOLO; Invader [FMJ] vs Smigol [CoffeSh] - 871,29% + zbiórka SOLO; Invader [FMJ] vs Rejwen [aMG42] - 680,41% SOLO; Mazi vs Invader [FMJ] - 3855,94% + zbiórka SOLO; Invader [FMJ] vs Mazi - 1206,82% Dobitka. SOLO; Rosbacher [FMJ] vs Laycon [TEREFERE] - 1245,38% + zbiórka SOLO; MaccBraa vs kadokan - 753,03% + farming + zbiórka SOLO; MaccBraa [aWIP] vs Gapcio [Not4U] - 2335,95% + zbiórka - moonkill SOLO; MaccBraa [aWiP] vs romo - 718,39% + zbiórka…
-
Guras witamy w klubie. e/ pozwole też złożyć sobie podanie;) 1. SOLO; Mazi vs Invader [FMJ] - 3855,94% + zbiórka 3.Invader [TASTE] vs falkonetti [SOFV] - 3106,85% 11.SOLO; MaccBraa [aWIP] vs Gapcio [Not4U] - 2335,95% + zbiórka - moonkill 16.SOLO; MaccBraa [aWIP] vs TW0 [BLOOD] - 3633,01% + farming 12/17. SOLO; MaccBraa [aWIP] vs Stanley [FMJ] - 719,08% + farming+bonus ten ostatni to nie wiem do czego prędzej zaliczycie bo skanować nie skanowałem, a lot na pustego moona i wlecenie po flocie to ch…
-
Cytat od Black Grucha: „może ja się podejmę 1 - zaliczam 2 - zaliczam, śwetny pomysł 3 - zaliczone - ale 15 sekund 7 - zaliczam 16 - zaliczam 17 - o nie nie nie ;p to by było zbyt łatwe tak czy inaczej masz 5 pkt zaliczonych witamy w klubie guras” ja bym 17 zaliczył prędzej do "12. Złomowanie bez skanowania i falangowania." Rising już się robi:)