Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-8 z 8.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Panie Daniuelu Fil czy Filu już nie wiem jak do Ciebie się zwracać sznowny pro zawodniku ogame... Każdemu wypominasz pusze kupowanie kont i wszędzie widzisz syf którzy niby tworzą inni z poza "układu" twojego układu, bo każdy kto jest poza twoim układem jest w zmowie z Grubym który ma układy u GO itp. itd. Fakt jest taki, że grubego sam chętnie bym zezłomował, bo przez niego zakończyłem zabawę na u68 spakował mnei w recki ale Ty kolego Panie Fil też próbowałeś latałeś na mój bunkier i nic poza t…
-
Bardzo ładne ST, pokazuje jaką ignorancją wykazują się flociarze wobec biednych górników... FakeMC przetapiaj w eko bo jak widać "umiesz nim latać" Cytat od FILU: „@KKS gruby aka FAT BOY zakładanie konta na forum pod wstawienie st z multi jest zabronione z reszta miałeś już 2 razy bana za multi na forum więc może i tym razem dojdzie support że to jeden gracz jak i jeden gracz w obronie w grze był Szkoda że ta gra się tak zepsuła że legalne jest juz chwalenie się rw z multi tak perfidnie że nawet…
-
jest jeszcze jedna kwestia ustalania priorytetów po co nam lobby co to nam daje jako graczom? Bo ja niebardzo wiem... Jedyne co na chwilę obecną to utrudniło znacząco gre i zblokowało jeszcze bardziej. Gram na trzech uni sytuacja w domu się zmieniła doszło nowe potomstwo i miałem oddać jedno konto flotowe, ale okazuje się że nie ma na chwilę obecną takiej możliwości bo jest przypisane do lobby i do jednego maila. Ktoś powie ok co za problem ufasz koledze dajesz mu passy, i tak też chciałem zrobi…
-
Wisior [P N] & Andre [DoF] & rollo [COMA] & ReTsaB [KOMORNIC] vs. aleeff ~ 14359.09%
Bonzo18 - - Starcia U68
Postjak to mówią S&D rządzi się swoimi prawami więc gratulacje %% bo całkiem przyzwoity wynik oby następny był bardziej zyskowny