Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-10 z 10.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ciamajdek & Malack & Ruda & Ala ad-Din Starrk & Sky Is Over [WINTER] vs. InsomniaUS [POD] ~ 8719.73%
PostNiby ja a jednak nie ja Ciekawie sie dowiedziec o złomie z forum Z tego co wiem flota latała z moona na moona na stacje no ale jak sie stacji nie odbiera ;p Pozdro Ruda!
-
A takie cos jeszcze dzis wpadlo Pozdro dla [POD] i lolstorm! Do naSTepnego Dnia 21-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor InsomniaUS [POD] ________________________________________________ Pancernik 5.881 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca PREDATOR [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 1.328 Ciężki myśliwiec 310 Krążownik 1.021 Okręt wojenny 724 Recykler 3 Bombowiec …
-
No w koncu cos sie trafiło na Libra nie ukrywam ze jednak wiecej czasu spedzam na Oberon a tu klepie sobie EKO i badania Szybki lot na spontanie tym co bylo pod reką + ponad 100kk dex wyfarmione Czuszka nie chcial oddac surki i wstawil obrone na moonie za 60kk metalu xD Pozdrawiam cały sojusz [POD] oraz specjalnie Offline Dla Czuszki to zadna strata wiec zycze spokojnej dlaszej gry Dnia 21-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor InsomniaUS [POD] _________________________…
-
Chwila przerwy od Oberon i cos wpadło Pozdrowienia dla [POD] szczegolnie dla lolstorm za pokazanie mi kiedys tej floty i dla lamki offline Obroncy zycze moona, ja niestety go nie zostawiłem po sobie p.s bedzie na nowe kopalnie Dnia 14-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor InsomniaUS [POD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 33.985 Ciężki myśliwiec 3.789 Krążownik 9.031 Okręt wojenny 404 Niszczyciel 389 Pancernik 6.117 ______________________…
-
No w koncu cos wpadło Obroncy odbudowy Dnia 30-06-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor InsomniaUS [POD] ________________________________________________ Krążownik 9.213 Pancernik 4.006 _________________________________________ Obrońca Faded ________________________________________________ Duży transporter 1.420 Lekki myśliwiec 162 Krążownik 715 Okręt wojenny 500 Recykler 2.000 Sonda szpiegowska 509 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 300 _________________________________________…
-
Super push konto złozone z samych lm leci na atakuj z planety chociaz ma moona nie chce pomocy i sobie da rade ;D fajnie sie bawicie, sprawa zgłoszona do GO