Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-57 z 57.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Co mogę więcej powiedzieć, pogoń za czołówka rzecz trudna. Siedzenie po kilkanaście godz. (bo akurat mogę) kiedyś zbiera swoje żniwo. Tak było jak @Illidan mnie trafił, tak było i tym razem. Popołudniowa drzemka, budziki nie dobudziły, tyle o kulisach zdupienia prze zemnie konta. @Pershing gratulowaełem juz na PW, również tu składam duże gratulacje, i życzę miłego przetopu. Oraz kolejnych dobrych akcji, może się jeszcze gdzieś spotkamy na innych uni o podobnej konfiguracji. Tutaj już chyba nie m…
-
Cytat od staruch: „BARDZO PRZEPRASZAM GRACZA MIFUNE ZA OSKARŻENIA O UŻYWANIE BOTA. POMYLIŁEM GO Z GRACZEM MERO (MOŻNA SPRAWDZIĆ NAWET TERAZ JAK WYGLĄDA JEGO AKTA NA URLOPIE). MIFUNE TYLKO PODEJRZEWAŁEM O UŻYWANIE BOTA CO MIELI KOLEDZY Z SOJA WERYFIKOWAĆ ZE WZGLĘDU NA JEGO NIEZWYKŁĄ AKTYWNOŚĆ NON STOP CO JEDNAK NIEKONIECZNIE Z BOTEM JEST ZWIĄZANE. Kare za posądzenia już chyba poniosłem bo gdybym wiedział, że może jest uczciwy to był się tak zawzięcie nie rozbijał... oops Wybacz ” Mylić się jest r…
-
Cytat od staruch: „no rozpłynęła się, a nawet przetopiła . A bilans jest zgoła inny jak uwzględnisz tę rozpłynieta cześć.. 300 mln dalej dla Was Tak to widać z mojej strony: ogotcha.universeview.be/en/rep…fe-58b8-ae4f-987d54895615 ” Niestety nie wiedziałem kto zebrał tę część złomu. Bo było wielu chętnych zapewne. Dziękuje że uzupełniłeś brakujący element. Wszystkim mogę tylko życzyć SZO. Cytat od TACO: „Dwa razy Eol nie poleci sam. Moim zdaniem to gratulacje to się Eol Tobie należą, bo masz jaj…
-
Szczegółów akcji podawać nie będę. Pewnie pół Uni wie co i jak się stało. Zebraliśmy tylko część złomu. Kto zebrał resztę ? nie mamy pojęcia, szybko się rozpłynęła. Podziękowania dla EMERYTÓW którzy byli gotowi poświęcić się dla obrony sojusznika, choć wiele rzeczy nie zagrało, a wręcz zadziały się jakieś cuda, bo 3 floty nie wzięły udziału w walce. Ponieśliśmy spore straty ale się odbudujemy. Dnia 08-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Eol [2020] __________________…
-
Szczerze to nie wiem co powiedzieć... Agresor miał pecha (nie będę rozpisywać się co się stało) straty mogły być znacznie większe albo i nie. Atakującej życzę SZO jeśli tak owa będzie, lub udanego powrotu do RL bez OGame - i proponuję nie oceniać wszystkich jedna miarą. Standardowo raport dedykowany Emerytowanej ekipie Dnia 11-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Arya [TTG] ________________________________________________ Okręt wojenny 104 Pancernik 57 Niszczyciel 11…
-
Starcie dedykowane mojemu Sojuszowi i grupie przyjaznych EMERYTÓW oraz znajomym z poza sojuszu Co do samej akcji.. to cóż, skan flota się znalazła, niestety wszystkie pionki były na expach... nerwowa godzina oczekiwań na ich powrót, oraz spory deficyt reckow, na szczęście ta godzina pozwoliła mi podpinać wszystkie szczegóły i atak. Okazało się, że ubiegłem sąsiada o jakieś 10 min. (Pozdrawiam) Obrońcy życzę SZO o ile tak owa będzie. Dnia 11-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walc…
-
Stejk dedykowany sojuszowi Lot bez historii, flota załapana na falandze. Obrońcy życzę SZO. Agresor SidiouS [EMERYCI] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 600 Mały transporter 1.750 Lekki myśliwiec 1.000 Krążownik 239 Okręt wojenny 86 Pathfinder 307 _________________________________________ Obrońca szono ________________________________________________ Mały transporter 358 Duży transporter 251 Lekki myśliwiec 104 Ciężki myśliwiec 118 Krążownik 109 Okręt wojenny 22 R…