Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 57.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, raz jeszcze. Przez nieświadomość poprzedni stejk się pojawił... i byłem zadowolony... Gdy przeskanowałem raz jeszcze obrońce moim oczom ukazała się flota... i zdałem sobie sprawę, że trafiłem nie właściwą flotę, szybki teleport i oczekiwanie na efekty które przedstawiam poniżej. Obrońcy raz jeszcze mogę życzyć SZO. Pozdrowienia dla Sojuszu oraz dla znajomych Dnia 06-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SidiouS [EMERYCI] ________________________________________…
-
Witam, 2 dni urlopu pozwoliły nabrać nieco świeżości i uśpiły czujność obrońcy na którego dość często latałem ostatnio. Skan - > lot - > złom - > dofarm - > recykling Pozdrawiam wszystkich EMERYTÓW oraz znajomych z Uni Obrońcy życzę SZO jeśli tak owa będzie. Dnia 06-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SidiouS [EMERYCI] ________________________________________________ Okręt wojenny 30.119 Pancernik 2.850 _________________________________________ Obrońca Lord Genesis …
-
Witam, Nic nadzwyczajnego, trochę poskanowałem gale, trafil sie rodzynek. Decyzja LOT i się udało. Obrońca zalogował się ok 5-6 min po trafieniu i zakończyło się urlopem, wiec chyba SZO nie bedzie. Pozdrowienia dla EMERYTÓW oraz dla wszystkich znajomych z tego UNI. Dnia 02-07-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor SidiouS [EMERYCI] ________________________________________________ Okręt wojenny 27.198 Pancernik 1.659 _________________________________________ Obrońca nowacz…
-
Witam, Trochę poskanowalem, no i się trafił bunkier. Zaorany równo z ziemią. Pozdrawiam znajomych oraz wszystkich EMERYTÓW Obrońcy pakiecik SZO jeśli tak owa będzie, bo chyba ma w ostatnich dniach trochę pod górkę na tym UNI. Dnia 01-07-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor SidiouS [EMERYCI] ________________________________________________ Bombowiec 1.025 Niszczyciel 412 Reaper 706 Okręt wojenny 21.402 Pancernik 1.729 Pathfinder 8.133 Krążownik 29.904 ___________________…
-
Witam, takie tam latanie bez historii Skany -> tele -> lot -> złom Pozdro dla EMERYTÓW oraz znajomych. Obrońcy pakiecik SZO. Dnia 29-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SidiouS [EMERYCI] ________________________________________________ Pancernik 1.634 Okręt wojenny 18.455 _________________________________________ Obrońca Etelio [W2020] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.674 Ciężki myśliwiec 59 Krążownik 321 Okręt wojenny 1.467 Recykle…
-
Ciężko dziś o jakiś konkretny cel więc stwierdziłem ze male oranie bunkra nie będzie złym pomysłem. Zysk nie poraża... pewnie więcej miał bym z exp, ale stejk to stejk zwłaszcza ze się wciąż odbudowuje po wizycie @Pershing1954 Pozdro dla EMERYTÓW oraz osób znajomych. Obrońcy pakiecik i zmiany podejścia do bunkrowania się. PS. MT poleciały przez przypadek Dnia 20-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SidiouS [EMERYCI] ________________________________________________ Le…
-
Szczerze to mam nieco mieszane uczucia co do tej akcji. Ale za to % powala jak na tak młode Uni. Gratulacje za % się należą. Obrońcy SZO chyba nie trzeba życzyc bo juz na urlopie. A Grupie szybkiego przetopu Pozdrawiam /Sid.
-
Małe bo małe ledwie w progu ale cieszy podczas odbudowy. Obrońca zrobił sobie FSa na trasportuj moon --> planeta - za błędy się płaci. Giant dzięki za towarzystwo podczas lotu @EMERYCI @UNI-Pasiphae dziękuje za wiele ciepłych słów po złomie i przywrócenie wiary w odbudowę. Dnia 14-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SidiouS [EMERYCI] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Okręt wojenny 4.362 Pancernik 345 Krążownik 6.795 ________________…
-
Cytat od staruch: „to nawet nie jest śmieszne ściąga urlop ląduje w rekach pershinga wchodzi na urlop coś komentować więcej? ” Znam kulisy akcji, z mojego punktu widzenia było wszystko legalne. Niestety jak @Pershing1954 napisał za błędy się płaci. Tu było ich kilka.... co zrobić. Nie będę nikogo bornic, ale rozmawiajmy o faktach. Pozdrawiam /Sid.