Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-24 z 24.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pozdrowienie dla wszystkich znajomych oraz wszystkich "GÓRNIKÓW" Dnia 29-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Postman [MINERS] ________________________________________________ Pancernik 738 Lekki myśliwiec 15.943 Okręt wojenny 890 _________________________________________ Obrońca Andrzejsafari240 [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 2.148 Lekki myśliwiec 175 Ciężki myśliwiec 24 Krążownik 25 Okręt wojenny 631 Recykler 275 Sonda …

• Witam serdecznie wszystkich kolejny raz. Pozdrawiam szczególnie wszystkich byłych i obecnych sojuszników oraz znajomych w poprzednich lat. Samo starcie , nic szczególnego, zobaczyłem na falandze powrót z ataku, policzyłem by nie przekroczyć proporcji flot 5:1 Obrońca , zalogował się na powrót swoich zabawek i część złomu przytulił. Dnia 24-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Postman [MINERS] ________________________________________________ Bombowiec 1 Niszczyciel 98…

• Witam serdecznie wszystkich. Debiutancki ST-ek na Tym uniwersum, choć kilka Rw było blisko, dla mnie i sojuszu ONZ Sam St-ek to nic szczególnego. Zabawki stały to poleciałem. Dnia 11-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Postman [ONZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 560 Pancernik 500 Lekki myśliwiec 8.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca SQr4 [SSJGODS] ________________________________________________ …

• Gratuluje agresorom Ładnej akcji, starcia oraz zysku. Pragnę pogratulować tez, tej radości i zapału do gry. Gdy się widzi na fali tyle gwiazdek, to widok niczym , droga mleczna.