Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-7 z 7.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Miałem sie już dawno wpisać ale robiłeś takie małe st że szkoda było pisać Gratki wszystkim agresorom bo wiem że akcja była planowana od pewnego czasu . Największe tobie Rafał bo jak by nie ty nie było by tego ST , reszta leciała tylko dla asysty dobrze że mephiso masz do mnie daleko bo zrobiłbyś mi też wizyte jak na u 69choć tutaj nie ma takiej różnicy we flotach jak tam . Massa szo choć ciężko bedzie ale bedzie próba sojuszu i jak każdy sie dołoży szybko odbudujesz sie a resztę będziesz miał w…
-
Gratuluje jednej i drugiej stronie bo procent jest ładny i można było sie spodziewać podstawienia reszty floty do obrony . Dalszej części to już nie rozumiem i całej tej zadymy choć w sumie chodzi o to kto wystawia nie Każdy kto tutaj gra musi sie trzymać regulaminu a tam pisze wyraźnie kto ma mniejsze straty a bilans może być nawet na plus i powinien być . Czepianie sie kogoś że taki jest regulamin jest dziecinne taki jest do zmiany i trzeba z tym żyć . Dobre w tym jest ze gdzie sie dwóch bije …
-
Gratuluje wszystkim ekipa sie ładna zebrała do lotu ale i spore pieczyste wyszło za takiej ilości gęsi ale bedzie co przetapiać . Dziwne koleje losu są bo dzień wcześniej senator wietrzył na mnie swoje gęsi a nie minęło 24 godziny i jego flota padła . Mam nadzieje ze odbudowa bedzie bo bez senatora to już nie bedzie to samo uni a sporo osób odczuje ulgę i zazna troche spokoju . Jeszcze raz gratki dla wszystkich TOP 1 ACS
-
Gratulacje akcja bardzo ciekawa nie ze schematu zdejmij i kasuj tyko dobrze pomyślana i tylko kwestia czasu jak bedzie dalszy ciąg . Kret no biedny teraz bo dostawał 20 % od zysku a teraz go nie ma to bedzie musiał odesłać surowce do agresorów albo im swoją flote wystawić
-
Gratulacje obrońcom bo jak by tu nie pisał że są lamy to zebrać taką ekipe w nocy to już jest wyczyn i dobrze że jarczyk padł choć go nie znam bo będzie u was ciekawiej . Dla jarczyka szo bo starta spora nawet jak na niego ale jak nie zakończy gry to wielki podziw dla niego bo sporo osób z topki po takiej wpadce by zrezygnowało .
-
Gratulacje dla całej ekipy a głownie dla głowy całej tej akcji bo zaplanować i zgrac to wszystko to bylo wyzwanie logistyczne procent jest powalający a ciekawi mnie jak wsadzicie to w stocznie na jaki czas będą zapchane jeszcze raz gratki a cwaniak już wam podziękował za uwolnienie z ogame Mazi nie kończ gry macie teraz zgraną ekipe to trzeba iśc za ciosem i szukaj kolejnego celu
-
TOP 1 ACS souris i FUGAZI i YoRGuS [-BC-] vs BrzozA [SHEN] - 5499,62% ++WAR++ i .... Prima aprilis
PostGratulacje zgrania i mam nadzieje że będzie odpowiedz choć z tego co pisze to raczej mało możliwe Szkoda Brzoza że odchodzisz bo podobało mi sie twoje podejscie do gry bez parcia na cyferki za wszelką cene i handelek paliwem powodzenia w realu