Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Starrk Proponowany czas bana podalem dla floty 1 X Na speed uni proporcjonalnie zmniejszyc , nie widze problemu Tak jak pisalem wyzej Ci co lamia nagminnie regulamin gry beda przeciwko temu projektowi A jezeli Wy nie lamiecie regulaminu , to dlaczego bronicie tych ktorzy to robia ??? @ Truck driver Prosze o wypowiedzi na temat

• Starrk Tak , przy pushach na 100 % po rowno Bo i ekowiec i flociarz dostaja bana Konto ekowe raczej nie pushuje sie z konta ekowego A co do reszty lamania regulaminu to domena flotowcow Tego sie spodziewalem ze ci co lamia nagminnie regulamin gry beda przeciwko temu projektowi

• Gratulacje Super tankowanie pod sam korek Orac te bunkry , beda nowe farmy Obroncy BSZO tylko nie bunkra !!!

• Truck driver PSR to propozycja Ciernika Wykorzystanie antyrakiet to propozycja EzeQ.a Ja tylko to wszystko uporzadkowalem by bylo wiadomo o co chodzi Jestem za wprowadzeniem PSR i wykorzystaniem antyrakiet do obrony przeciwko flocie agresora Tak , gram flota , szanse obroncy na obrone powinne zostac zwiekszone , uzasadnienie opisalem

• Truck driver Starrk na moje pytanie nie odpowiedzial , jak dziala antyrakieta ??? Ja bunkrow nie mialem, nie mam i na pewno ich nie bede budowal Jestem przeciwnikiem bunkrowania Gram flota i stale ja rozbudowuje Zenada jest natomiast to ze sprytnie uciekasz od zasadniczego tematu Jezeli nie masz nic wiecej nowego do powiedzenia odnosnie projektu to bardzo Cie prosze nie zasmiecaj tematu

• To zadna dysharmonia miedzy gornikami i flociarzami Kiedys za wulgi i obelgi tez byl ban bez urlopu niewazne czy to byl gornik czy flociarz i bylo OK A kto czesciej lamie regulamin gry gornicy czy flociarze ???

• Stark A gdzie znalazles opis dzialania antyrakiety ? jezeli takowy istnieje Albo to twoja definicja jej dzialania ? Bardzo prosze o linka

• Stark Ja doskonale pamietam za co byl ban bez urlopu Proponuje przywrocenia kary ban bez urlopu i podalem za jakie przewinienia by nim karac Czytaj ze zrozumieniem Co wg Ciebie jest wiekszym przewinieniem przyklady ktore podalem czy wulgi ???

• @ Filu A dlaczego antyrakiety ktore przechwytuja i niszcza RMP nie moga niszczyc atakujacej floty , ???

• Jak w temacie W zwiazku z nagminnym lamaniem regulaminu Gry , typu Multikonta , Pushe , Niedozwolone oprogramowanie , kupowanie kont do zlomowania Oraz symbolicznymi i smiesznymi karami za ww przewinienia , czyli kilkudniowy ban z Urlopem Proponuje przywrocenie kary Ban bez Urlopu Od min 2....3 godz do max 10...12 godz ( do ustalenia )

• @ Filu Przeczytaj jeszcze raz lub wiecej razy to co napisalem Mapisalem wyraznie ze nie RMP atakuja flote agresora tylko przeciwrakiety Ps A rakietowanie mnie przez Ciebie i twoich sojusznikow i wasze GS.owki i pushowki nie ma z projektem nic wspolnego

• Brawo !!! Misiek w reckach , czy moze byc cos bardziej milego ? Gratuluje udanej podstawki Mam nadzieje ze Mis nie schowa sie w gawrze i nie zapadnie w sen zimowy GS.ow jeszcze troche ma , wystarczy na naSTepne Pozdrawiam

• Gratulacje Podstawka i obrona superowa Jaki to mily widok - Misiek w reckach !!! Bardzo prosze o naSTepne

• @ Truck driver Przyklad z flota ktory podales nie ma nic wspolnego z projektem Zacznij logicznie myslec !!! Obronca po prostu odlatuje wtedy z flota i surka ,a agresor / agresorzy maja przepal , czyli straty

• Witam Teraz to juz nic z tego nie wiadomo , sproboje to troche uporzadkowac i podsumowac 1. RMP to rakiety typu ziemia / ziemia , atakuja systemy obronne na Planetach / Moonach 2 . Antyrakiety to rakiety typu ziemia / powietrze , niszcza RMP w locie , a nie na Planecie / Moonie 1. W propozycji chodzi o to by antyrakiety bronily w ukladzie wszystkie Planety /Moony wlasne oraz sojusznikow przed RMP 2..Antyrakiety bronia tylko ta Planete / Moona przed flota agresora , na ktorej sa , innych nie ( ew…

• To mi sie podoba Niszczyc te bunkry po kolei Gratulacje dla agresorow Obroncy BSZO tylko nie bunkra !!! Jak widac nawet taki bunkier nie jest bezpeczny i nie do ruszenia

• Gratulacje za przeoranie bunkra Tak trzymac i powodzenia przy oraniu naSTepnych Obroncy mniej wiary w bunkier i BSZO floty nie bunkra !!! Na Unii lataja obecnie bardzo wielkie stada gasek i trzymanie floty i surki w bunkrze jest bardzo ryzykowne

• Witam Stalo bez opieki i juz nie stoi Pozdrawiam wszystkich ANGELSOW , znajomych z buddy i nie tylko , oraz wszystkich aktywnie grajacych Urlopowicze wylaczac te Urlopy i grac aktywnie , bedzie co farmic i zlomowac Obroncy standartowo wyremontowania i dobudowania Tirow i ich napelnienia Pozdrawiam Do naSTepnego Dnia 26-10-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor john malkowitz 007 [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 49.035 Lekki myśliwiec 30.000…

• Gratulacje Zysk jest %%% tez i lecisz dalej I nie zalamuj sie tym ze Ci wszystko ucieka Jak nie kupujesz kont , nie masz i nie zlomujesz pushowek to sie nie dziw ze tak trudno Ci zrobic ST To normalne Zycze wiecej szczescia przy naSTepnych lotach Obroncy standartowo BSZO , bedzie na naSTepne Pozdrawiam

• Gratulacje dla agresorow Akcja pierwsza klasa , wykonana w 100 %% %%% i zysk superowy Obroncy czego sobie zyczy , bo nie wiem kto teraz gra na tym koncie Pozdrawiam