Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Szkoda ze konczysz gre i to z powodu dzialan Administracji Ale Im wszysto wolno , nakladac kary nie wiadomo za co i takie jak im sie podoba , i tylko na wybranych graczy Usuwac z Forum niewygodne dla Nich tematy , np Zenada Typowa Wolnoamerykanka Zycze powodzenia i spokojnego zycia w Realu , ale czy to mozliwe , tam dzieje sie to samo co tu Rzadzi pieniadz , znajomosci i uklady Powodzenia Pozdrawiam Edit Temat Zenada przywrocono wiekszosc postow skasowano a z niektorych powycinano fragmenty Tema…

• Progi ST

john malkowitz007 - - DiD U68

No to zaczynaj grac , kto Ci broni Na Xsantus tez jest eko x 5 flota x 1 Mlode Unii tam Masz wieksze szanse niz na unii 68 szczwany lisek Masz racje ze czesc ST nie ma nic wspolnego z Starciami Tytanow Tylko nie chodzi tu o %%% a o cos innego Czy atak na pelne czy puste DT ma cos wspolnego ze Starciem Tytanow ? Wg mnie nie , no ale %%% sie licza

• Progi ST

@ Truck driver Tak jak juz kiedys pisalem , wszedzie sie wcinasz , by nabic posta Jak nie grasz na tym Unii to po co zabierasz glos i sie wtracasz w nie swoje sprawy

• Progi ST

A po co ? By tylko topowi gracze mogli wklejac ST ? Wiem eko x 5 , ale wielkosc flot jeszcze nie wzrosla x 5 Poza tym o ile sie nie myle jestes gornkiem , jaki masz w tym interes by prog zostaly podniesione ? Moze sie boisz ze znajdzesz sie w tym dziale po niewlasciwej stronie ,a czym wyzszy prog to mniejsza szansa na to

• Żenada !!!!

Czegos tu nie rozumie Czy GO uznal ze to ST to byl push ? Jezeli tak to dlaczego nie na bana ? Jezeli nie , to dlaczego karze odeslac surke na plaete GO , wyznaczajac termin , widzac ze gracz jest na Urlopie ? No ale tabeli kar nie ma i Go moze nalozyc taka kare jak Mu sie podoba , czyli wolnoamerykanka Ps Mam nadzieje je ktos zglosi tego posta i Go da odpowiedz , lub nie

• Rozwoj napedow zwieksza szybkosc statkow i zwieksza zuzycie deuteru Wg mnie wyzszy poziom napedow powinien zwiekszac szybkosc statkow bez zwiekszania zuzycia deuteru ,a nawet obnizac jego zuzycie

• Jestem za , super pomysl @'pit Jestes adwokatem GF ze krytykujesz ten pomysl ? Placa Ci za to ? Ile AM ?

• Gratulacje dla Sojusznika Pierwsze ST , ale na pewno nie ostatnie Buduj flote i zlomuj dalej Obroncy BSZO , by bylo na naSTepne Pozdrawiam

• Gratulacje dla agresora Mily widok widziec MISIA w reckach Obroncy zycze BSZO by bylo co zlomowac Pozdrawiam

• Zwiększenie ekonomi

Proponuje zrobic blyskawiczna ankiete i glosowanie o ktorej maja wprowadzic x5 Wiekszosc decyduje

• Cytat od Mililion: „ARO gratulacje floty, nie wiem jak Ty to zrobiłeś oby tak dalej. Obrońcy szo ” Milli zarty sobie robisz ? Wszyscy wiedza !!! za kupione i przetopione konta , oraz za AM Obroncy BSZO

• Witam Stalo bez opieki no to polecialem zatankowac Niestety problemy z MT , za malo ich bylo ,sprawily ze zysk tylko taki i nie wszystkie dofarmienia weszly Obronca za wczesnie sie zalogowal Zachowal sie godnie , pogratulowal , zycze Mu BSZO tirow i ich napelniena Pozdrawiam moich sojusznikow , wszystkich znajomych , tych co na mnie poluja oraz wszystkich uczciwych graczy Do naSTepnego Dnia 06-01-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor john malkowitz 007 [ANGELS] ___________________…

• Koniec

Konczy gre barwna i kontrowersyjna osoba , jeden z najwiekszych oszustow Unii 68 Szkoda tylko ze taka decyzje podjal po kolejnym banie , nie wiadomo na jak dlugo ( byc moze na bardzo dlugo ) Tlumaczy to zmiana eko na x 5 , tylko kto w o uwierzy Mam nadzieje ze dotrzyma slowa i nie wroci na innym koncie Powodzenia w Realu @ Qla Wcale nie jestes od niego lepszy , wiec przestan sie popisywac i podawac informacje o ktorych prawie wszyscy wiedza Tez oferowales mi kupno konta , zapomniales juz ? Skonc…

• FILU Podzielenie floty , wynika z mojego stylu gry A dlaczego dostalem zloma napisalem w pierwszym poscie ( Obowiazki w realu wazniejsze niz cyferki ) ) 69DemoN69 75% floty moge miec do dyspozycji w ciagu 1 godz Na topowych graczy tez latam , zobacz Mini ST

• Gratulowalem na priva , gratuluje i tu Obowiazki w realu wazniejsze niz cyferki Troche zlomu zebralem Od: Flota (12530) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 250.600.000. Na polu zniszczeń znajduje się 341.961.900 jednostek metalu i 275.716.800 jednostek kryształu. Flota odzyskała 125.300.000 jednostek metalu i 125.300.000 jednostek kryształu. Dok czesc straconej floty wyremontuje , reszte sie szybko odbuduje , farmy pomoga Pozdrawiam

• Gratulacje dla agresora , zysk jest i kolejne ST BSZO dla obroncy Ps RW spelnia wszystkie wymogi ST

• FILU Przyjmujac od kogos konto zmienia sie emaila i haslo i nikt inny na nie nie wejdzie

• @ truck driver Spokojnie ,na pewno nigdy nie bede gral UFS.em Zastanawiam sie dlaczego z takim uporem bronisz pusherow i oszustow ??? Placa ci za to surka ??? . A moze sam do nich nalezysz ??? Cokolwiek sie proponuje by przywrocic jako taka normalnosc w grze jestes przeciwny A jezeli juz to za AM Moze w koncu zrozumiesz ze tu tez graja normalni uczciwi ludzie . ktorzy graja dla rozrywki i zabawy , a nie sami pushery , oszusci i milionerzy

• @ Stark To po co flociarze grajacy UFS.em wybudowali takie floty ze nie maja paliwa na FS.y i nie maja czasu na aktywna gre ? Dlaczego zle rozwijali konto ? dlaczego maja taka mala produkcje deuteru ? To zwykli cwaniacy , korzystajacy z obserwacji innych, ze swoich GS.owek by w odpowiednim momencie zdjac Urlop i zrobic ST Sa slabymi graczami i boja sie o swoje floty i nie robia FS.ow by czasem ktos ich nie namierzyl i zezlomowal , czy wyfarmil A tlumaczenie ze FS jest za drogi i nie maja czasu n…

• Pomysl bez sensu , jestem na nie To nic innego tylko inna odmiana UFS.a , bez urlopu , wydobycie budowle i badania trwaja I jeszcze przy okazji jedna uwaga , na czas urlopu budowle praca stoczni i badania sa zatrzymywane , nie trzeba ich anulowac ( produkcji w stoczni nie mozna anulowac ) Wyslanie 1 statku na atak na wolnych obrotach , moze byc uznane za utrudnianie gry