Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Witam A ja sie zastanawiam nad tym ilu glosujacych za taka konfiguracja unii bedzie na nim grac ??? Ja nie bralem udzialu w glosowaniu Predkosc flot X3 , zlom z obrony i ladownosc sond to samobojstwo unii Przy flocie x 1 lot w ukladzie pancrami trwa okolo 25 min przy nap nadprzestrzennym lev 15 Po okolo 3 miesiacach , za przeproszeniem jak ktos bedzie mial biegunke , nie zdazy zrobic FS.a ,a jak wroci z toalety to moze juz byc zezlomowany Bardzo ciekawe ilu graczy zacznie grac na unii o takiej k…
@'Serdel Krzysztalowo czysty adwokat sie znalazl A co z moimi przyrostami , sa OK ? Agresorowi zycze jeszcze normalnej gry a nie UFS a ,a obroncy to samo co w moim poscie wyzej
Brawo , kolejny bunkier przeorany Wiara w bunkry juz tylu zgubila , ale innych to widac niczego nie nauczylo Standartowo obroncy/obronczyni BSZO ale nie bunkra
Witam Oczywiscie ze to starcie jest krysztalowo czyste , czysty zbieg okolicznosci Floty Marcina ktora Dok wyremontowal , nie ma juz w tym ukladzie Prawdopodobnie znajdzie sie tam przypadkowo z surka i znowu bedzie skan lot i bum wojtek ma Marcina w ukladzie to na pewno da rade Go zaskoczyc Inni raczej nie beda mieli szans Obroncy zycze napelnienia TIR.ow A agresorowi wyczucia by we wlasciwym momencie wylaczyc Urlop Pozdrawiam
Witam Dzieki , nie wiedzialem ze mam az tylu wielbicieli Gratulacje sie naleza , mimo ze zezlomowales bylego sojusznika Buduj flote bedzie z Ciebie wiekszy % Obroncy BSZO i mniejszej wiary w bunkier Pozdrawiam wszystkich wielbicieli i tych co mnie nie lubia , bo na pewno sa tacy
@ truck driver Co Twoj ostatni post ma wspolnego z tematem , nic , nabjasz Sobie posty i w kazdym temacie zawsze mnie sie czepiasz i krytykujesz Jak nie masz nic wiecej do napisania na temat , to nie pisz
Szkoda ze konczysz Powodzenia w Realu Teraz chyba juz Mozesz odpowiedziec mi na to pytanie ktore Ci zadalem , ( wiesz o co chodzi ) Oczywiscie nie tu , tylko na priva Pozdrawiam
Pomysl mi sie podoba , tylko po co ograniczac , ze mozna kupic tylko po 1 przedmiocie Pisalem juz kiedys o tym by dodatkowe pola na Planetach i Moonach mozna znalesc podczas eventow na ekspedycjach i dodatkowych planetach Wczystkie dopalacze mozna wtedy znalesc ,za wyjatkiem wlasnie dodatkowych pol na Planecie / Moonie
Przykro widziec sojusznika w reckach Wiem dlaczego tak sie stalo Agresorowi gratulacje za wyczucie okazji i odwagi , by leciec , bo moglo byc inaczej A sojusznikowi BSZO
Filu i DarthMario Poobserwujcie licytatora Jezeli ktos przebija w ciagu 1 sek 3.....4 razy samego siebie ,to kto licytuje gracz czy boot ??? Truck driver Ja nie mam zainstalowanych bootow , nawet nie wiem gdzie mozna znalesc linki do nich
Widze ze nikt nie ma zamiaru sie wpisac Klakiery podbijaja wszystke tematy , to ja tez podbije Czekam na naSTepne Poluje na obronce Kto pierwszy go znowu spakuje w recki ?
Gratulacje Buduj flote i zlomuj dalej Obronca ma chyba wyjatkowego pecha , w krotkim czasie drugi raz laduje w Twoich reckach , ale zycze Mu BSZO i napelnienia tirow , do trzech razy sztuka he he he