Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
@ Apofis 1. Od kiedy na Moonie mozna budowac magazyny ??? 2. Pytanie nie bylo do Ciebie Przestancie wreszcie tu spamowac !!! Takie sprawy to na priwa sobie wyjasnijcie
Gratuluje udanej obrony Odbiore z %%% co moje @ Wielebny Maklowicz nie bral udzialu ani w ataku ,ani w obronie Ps Jest taki gracz na unii 68 @ Kmicic Jak przyjdzie pora to przylece
Ruda calkowicie sie zdadzam z tym ze znalezienie przedmiotu zalezy od szczescia , dodam jeszcze ze jest to losowe Dzis 5 eksp i 1 przedmiot ( Braz ) Leci nastepne 5 , dam znac czy cos znalazlem
Bardzo jestem ciekawy za ile to ST zostalo kupione ? @ zygunia Odgrzewasz Stare ST Komornikow , niestety niektore smierdza Mimo wsztstko obroncy BSZO , moze uda sie jeszcze cos przyfarmic
Z tego co widze to czesc graczy ,ktorzy sie tu wypowiadaja dazy do tego by coraz wiecej elementow gry byla dostepna za AM nawet unifuzion Czy GAMEFORGE placi wam za to ??? Czy ta gra ma byc tylko dla graczy z gruba kasa ???
To sa pojedyncze wypadki opisane wyzej Chodzi o tych ,ktorzy bez powodu , sensu ,bez uzasadnienia bardzo wysokimi przebiciami uniemozliwiaja innym normalna licytacje Konta tych graczy sa na tyle zabunkrowane by nie mozna ich farmic Nie rozwijaja sie ,bo wszystkie surowce pakuja w licytatora Te konta powinny zostac zablokowane do udzialu w licytacjach
Niezla gownoborze tu niektorzy robia nabijajac sobie postow Jezeli nie mozna naprawic Licytatora to moja propozycja jest taka ZLIKWIDOWAC LICYTATORA !!! i bedzie OK