Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 127.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W sumie to Larwa na Europie poleciał, więc wszystko się może zdarzyć. Ale wszyscy wiemy, że oprócz tych najbardziej spektakularnych, ale i najbardziej oczywistych puszy złomowych, są też pusze paliwowe, które przy sprytnej organizacji są nie do zbanowania (ponieważ dla GO wszystko jest zgodne z regulaminem). Więc to co widzimy na forum, czy śledząc złomy to jedno, a absurdalne przyrosty niektórych graczy to drugie. Jak dla mnie, to obecnie cały system jest tak dziurawy, że i tak nic na to nie po…
-
Nie no, procent zabija. Długo będzie wisieć jako top1 ACS Cytat od P Y S I U: „A dwa Maciej z Bellatrix już przetopił surę, którą chyba wypadało odesłać sojusznikom ” Spokojnie, na dawnym koncie komórki jeszcze coś zostało... Taki depozyt na czarną godzinę.
-
Cytat od MagikPFK: „Gratuluje ładnie to wyszło Obrońcy życzę hmmm... wiekszego bunkra ” Ale jak równiutko zbudowany, podobnie jak większość floty Obrońca jest... przepraszam, był perfekcjonistą. Pewnie jakaś międzygwiezdna kompania reprezentacyjna Atakierowi gratulacje, a Obrońcy - jak najszybszej odbudowy, konieczne do równych cyferek
-
Obecna technologia pozwala na dosc skuteczne maskowanie swoich kombinacji. Wedlug mnie GO nie sa w stanie nic zrobic, bo topka ma zwykle dosc oleju w glowie i znajomosci rzeczy, by poslugiwac sie "czystymi" adresami IP. Zatem pusze zlomowe i machinacje deuterowkami sa w zasadzie poza mozliwoscia egzekucji jakiejkolwiek kary. Tak sie dzieje od lat. Dlatego wedlug mnie, jesli jakis gracz w ewidentny sposob lamie jakies ogolnie rozumiane zasady przyzwoitosci, nalezy sie umowic i go zezlomowac. To j…
-
Mnie nie razi aż tak bardzo to, że sprzedałeś konto @gramnakomorce. Mimo że to niezgodne z zasadami, rozumiem to, że chciałeś sobie zrekompensować nakłady włożone w grę. Spoko. Razi mnie natomiast to, że tak napadałeś na Obcego, za jego akcję z Havenem, a sam postąpiłeś podobnie, a może i nawet gorzej. Tego nie jestem pewny, ale sądzę, że to ręka Havena popchnęła floty ku samozagładzie A w każdym razie wiedział co się będzie działo, bo teraz pojawia się na forum i wspiera znajomka. Ty byś teraz …
-
Cytat od songoku1983: „Dziwny trafem jakis czas temu to Haven zlomowal 2 razy w nie dlugim odstepie czasu Jadsu a teraz nagle Obcy robi to samo Do tego Obcy zlomuje Havena i po chwili pada Jadsu 2 razy w ciagu kilku dni ” To jak w brazylijskiej telenoweli. Ja czekam aż Jadsu zezłomuje Obcego w ACSie z RIP Havenem. Dlatego życzę mu szybkiej odbudowy
-
Graty, zaczyna robić się gęściej w powietrzu na Uni Może być ciekawie. Cytat od -Serenity-: „Graty wlotu do wszystkich którzy chcą atakować Boss nie lecieć bo obcy Was znajdzie ” Ekhm, ja się nie znam, ale myślę, że taki Obcy, to by się ucieszył, jakby ktoś chciał go odwiedzić z flotą. Złom z dostawą do domu to prawie jak pizza na telefon
-
Co trzeba przyznać, to chyba jeden z intensywniej skanujących graczy na uni Ale wydaje mi się, że miał za mało papieru do pakowania, żeby spakować flotę Aceta, a ten w międzyczasie nakrył go czapką Tak czy owak - SZO.
-
Fajne starcie. Z tym samotnym niszczycielem na koniec, to niezły pech agresora/fuks obrońcy. No cóż, to tylko gra, zdarza się. Panów z TSM obserwuję od dawna, szanuję ich agresywnie flotowe podejście, ale na ich miejscu bałbym się poważniejszego złomu, bez oparcia floty w jakimś solidnym eko. To zyskowna, ale i ryzykowna gra, a po złomie leci się w dół na tyle, że może się odechcieć odbudowy. Mam nadzieję, że jednak obrońca się spokojnie odbuduje i nadal będzie grasował w okolicy. SZO, szczerze.…
-
Graty zdmuchniecia jedenastu gwiazdek. Jak to zobaczylem, to mi az kredki z tornistra wypadly, a trzeba wiedziec, ze juz ponad dwie dekady nie chodze do szkoly
-
Gratuluję udanego wlotu. Zwykle kiedy widzę flotę ustrzeloną za większą obroną, zastanawiam się, czy obrońca nie odebrał fsa puszczonego na stacjonuj między planetami i ktoś go wyłapał z fali, czy był na tyle krótkowzroczny, by chować flotę za bunkrem. Ta druga opcja wciąż nie mieści mi się w głowie, przecież temat był tyle razy wałkowany w ST, że przypomina to przewracanie się po raz setny na tej samej skórce od banana. Cytat od Huwiszka: „No tak ... bunkry, dają ochronę i spokój, ... jak widać…
-
Cytat od Huwiszka: „Starcie iście Mistrzowskie!, żeby na tym etapie gry 2k pancków w piach, ... eeh ile to budowania!, Teofka, gratuluje raz jeszcze i udanego przetopu, a Obrońca niech odpocznie chwile, a potem SzO i ogień! ” Fakt, licząc z samego eko (takiego przeciętnego na tym etapie uni) to pewnie z tydzień by trwało. Licząc przehandlowanie sury pod na same pance. Nie liczyłem jakoś szczegółowo, strzelam. Ze złomowaniem - dużo szybciej, wiadomo. Do gratulacji się przyłączam, a obrońcy SZO...…