Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 127.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W sumie to Larwa na Europie poleciał, więc wszystko się może zdarzyć. Ale wszyscy wiemy, że oprócz tych najbardziej spektakularnych, ale i najbardziej oczywistych puszy złomowych, są też pusze paliwowe, które przy sprytnej organizacji są nie do zbanowania (ponieważ dla GO wszystko jest zgodne z regulaminem). Więc to co widzimy na forum, czy śledząc złomy to jedno, a absurdalne przyrosty niektórych graczy to drugie. Jak dla mnie, to obecnie cały system jest tak dziurawy, że i tak nic na to nie po…

• Nie no, procent zabija. Długo będzie wisieć jako top1 ACS Cytat od P Y S I U: „A dwa Maciej z Bellatrix już przetopił surę, którą chyba wypadało odesłać sojusznikom ” Spokojnie, na dawnym koncie komórki jeszcze coś zostało... Taki depozyt na czarną godzinę.

• Graty starcia. Imponujący procent. I też mam nadzieję, że jednak to ściema z tym "oddam", bo wolę nie myśleć, kto tu będzie rządzić, jak zabraknie Obcego czy Aceta. Ostatnie roszady personalne na uni są dość niepokojące. Mówię to jako osoba spoza układu, całkiem obiektywna.

• Może i procent niezbyt wysoki, ale śniadanko treściwe Skoro tak zaczynasz dzień, to co będzie na obiad?

• Fajnie Defekt Motyla, Fajnie Odwiedzenie floty stojącej za bunkrem to u mnie nr 1 wśród "fajnych" starć Zawsze szacun za zacięcie pedagogiczne

• Cytat od MagikPFK: „Gratuluje ładnie to wyszło Obrońcy życzę hmmm... wiekszego bunkra ” Ale jak równiutko zbudowany, podobnie jak większość floty Obrońca jest... przepraszam, był perfekcjonistą. Pewnie jakaś międzygwiezdna kompania reprezentacyjna Atakierowi gratulacje, a Obrońcy - jak najszybszej odbudowy, konieczne do równych cyferek

• Ja też życzę SZO. Mam nadzieję, że będzie. Zrobiło mi się smutno, kiedy zobaczyłem ten spadek w statach. Niemniej - gratulacje dla złomującego się należą, jak zawsze. Solidny STek.

• Obecna technologia pozwala na dosc skuteczne maskowanie swoich kombinacji. Wedlug mnie GO nie sa w stanie nic zrobic, bo topka ma zwykle dosc oleju w glowie i znajomosci rzeczy, by poslugiwac sie "czystymi" adresami IP. Zatem pusze zlomowe i machinacje deuterowkami sa w zasadzie poza mozliwoscia egzekucji jakiejkolwiek kary. Tak sie dzieje od lat. Dlatego wedlug mnie, jesli jakis gracz w ewidentny sposob lamie jakies ogolnie rozumiane zasady przyzwoitosci, nalezy sie umowic i go zezlomowac. To j…

• Mnie nie razi aż tak bardzo to, że sprzedałeś konto @gramnakomorce. Mimo że to niezgodne z zasadami, rozumiem to, że chciałeś sobie zrekompensować nakłady włożone w grę. Spoko. Razi mnie natomiast to, że tak napadałeś na Obcego, za jego akcję z Havenem, a sam postąpiłeś podobnie, a może i nawet gorzej. Tego nie jestem pewny, ale sądzę, że to ręka Havena popchnęła floty ku samozagładzie A w każdym razie wiedział co się będzie działo, bo teraz pojawia się na forum i wspiera znajomka. Ty byś teraz …

• Graty. Należą się, 50 gęsi piechotą nie chodzi.

• Cytat od songoku1983: „Dziwny trafem jakis czas temu to Haven zlomowal 2 razy w nie dlugim odstepie czasu Jadsu a teraz nagle Obcy robi to samo Do tego Obcy zlomuje Havena i po chwili pada Jadsu 2 razy w ciagu kilku dni ” To jak w brazylijskiej telenoweli. Ja czekam aż Jadsu zezłomuje Obcego w ACSie z RIP Havenem. Dlatego życzę mu szybkiej odbudowy

• Graty, zaczyna robić się gęściej w powietrzu na Uni Może być ciekawie. Cytat od -Serenity-: „Graty wlotu do wszystkich którzy chcą atakować Boss nie lecieć bo obcy Was znajdzie ” Ekhm, ja się nie znam, ale myślę, że taki Obcy, to by się ucieszył, jakby ktoś chciał go odwiedzić z flotą. Złom z dostawą do domu to prawie jak pizza na telefon

• "Zyskowna, ale i ryzykowna gra". To mówiłeś, Nocna Furia, że najpierw trzeba być zezłomowanym? Ano trzeba. SzO. Agresorowi graty.

• Co trzeba przyznać, to chyba jeden z intensywniej skanujących graczy na uni Ale wydaje mi się, że miał za mało papieru do pakowania, żeby spakować flotę Aceta, a ten w międzyczasie nakrył go czapką Tak czy owak - SZO.

• Fajne starcie. Z tym samotnym niszczycielem na koniec, to niezły pech agresora/fuks obrońcy. No cóż, to tylko gra, zdarza się. Panów z TSM obserwuję od dawna, szanuję ich agresywnie flotowe podejście, ale na ich miejscu bałbym się poważniejszego złomu, bez oparcia floty w jakimś solidnym eko. To zyskowna, ale i ryzykowna gra, a po złomie leci się w dół na tyle, że może się odechcieć odbudowy. Mam nadzieję, że jednak obrońca się spokojnie odbuduje i nadal będzie grasował w okolicy. SZO, szczerze.…

• Gratuluję. Obrońca był chyba sympatykiem WRów i LMów.

• Graty zdmuchniecia jedenastu gwiazdek. Jak to zobaczylem, to mi az kredki z tornistra wypadly, a trzeba wiedziec, ze juz ponad dwie dekady nie chodze do szkoly

• Gratuluję udanego wlotu. Zwykle kiedy widzę flotę ustrzeloną za większą obroną, zastanawiam się, czy obrońca nie odebrał fsa puszczonego na stacjonuj między planetami i ktoś go wyłapał z fali, czy był na tyle krótkowzroczny, by chować flotę za bunkrem. Ta druga opcja wciąż nie mieści mi się w głowie, przecież temat był tyle razy wałkowany w ST, że przypomina to przewracanie się po raz setny na tej samej skórce od banana. Cytat od Huwiszka: „No tak ... bunkry, dają ochronę i spokój, ... jak widać…

• Cytat od Huwiszka: „Starcie iście Mistrzowskie!, żeby na tym etapie gry 2k pancków w piach, ... eeh ile to budowania!, Teofka, gratuluje raz jeszcze i udanego przetopu, a Obrońca niech odpocznie chwile, a potem SzO i ogień! ” Fakt, licząc z samego eko (takiego przeciętnego na tym etapie uni) to pewnie z tydzień by trwało. Licząc przehandlowanie sury pod na same pance. Nie liczyłem jakoś szczegółowo, strzelam. Ze złomowaniem - dużo szybciej, wiadomo. Do gratulacji się przyłączam, a obrońcy SZO...…

• Graty. Ostatecznie zysk jakiś jest, więc nie jest tak źle. Liczyłeś się z rakietowaniem tej obrony?