Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 127.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od DUDEUSZ: „Myślę,że protest w postaci rezygnacji z kupna antymaterii, przez garstkę graczy jednego uni jakiejś pobocznej gry, mało znaczącego dla producenta produktu, jakim jest OGame bardzo zaboli GF Świetny pomysł XDDD ” Istotnie. Wyborny, Milordzie Szczególnie że: - nikt nie będzie miał w GF o tym zielonego pojęcia - nikt nie zwróci uwagi na marginalny spadek obrotów Jest to mniej więcej tak samo skuteczne jak to, gdybym w proteście przeciw wycince Puszczy Amazońskiej własnoręcznie od…
-
# 7 RozdajeMoony [GLORY] & Emperor Volans [GLORY] & Krol Alus [GLORY] vs. WeSzka [GORNICY] ~ 61.96%
PostGraty z okazji dobrej zabawy, niewietrzona flota lubi rdzewieć
-
Trzeba powiedzieć, ze miałeś Turek dużo szczęścia, bo nie dość, że lewy fs to jeszcze nie odebrany... Ale ponoć szczęście sprzyja zwycięzcom, więc gratulacje.
-
Graty I moon został dany, zgodnie z tradycją
-
Cytat od Laughz: „chyba zapomnial insulinki zapodać, a tak sie na mnie szykowales Zdobywca ” Chyba zapomniałeś, że to tylko gra. Wyciąganie czyichś problemów zdrowotnych w komentarzach do gry komputerowej? Serio? To co się tu dzieje to zabawa, bez znaczenia i wpływu na prawdziwy świat, do którego trafiasz po wyłączeniu monitora. Życzę więcej dystansu,
-
W takim razie wybacz, źle odebrałem Twój post. Jeżeli główny akcent Twojego "nie ma czego gratulować" pada na fakt mijania się z prawdą wstawiającego RW, to rzeczywiście - nie sposób z tym dyskutować. Co do niesprawiedliwości mojej wypowiedzi o 3/4 uni za anty, miałem, co jasne, na myśli konta topowe. Przypuszczam, że gdyby wziąć pod lupę konta w top200, to moje szacunki dotyczące używania antymaterii mogłyby się w praktyce okazać bardzo ostrożne I to nie tylko w początkowym etapie gry. Płatne u…
-
Cytat od chelmek: „a obrona postawiona za anty. Nie gratuluję bo nie ma czego. Odrobimy ” Pozwolę sobie wtrącić trzy grosze, bez cienia złośliwości - daję słowo liska chytruska Po pierwsze: Aktualnie trzy czwarte uni jest postawione za anty. Anty flota, anty obrona, anty eko, anty badania itd. Tak się jakoś utarło, że anty obrona jest "fe", a farmienie innych anty flotą jest już "cacy" Według mnie to nieco nielogiczne. Ściślej - próbujemy stwarzać pozory uczciwości naszych zachowań w grze, gdzie…
-
Cytat od Starrk: „Do tego w tych czasach nie można już mówić "skillu", bo ten został ustandaryzowany i jest granica umiejętności, której nie da się przekroczyć, bo po prostu nie ma już więcej do nauczenia się o tej grze. Tu natomiast liczy się czas poświęcony na granie. Kto go poświęci więcej, będzie prawdopodobnie bardziej rozwinięty od innych ” Wiem o czym mówisz, zgadzam się z główną myślą, niemniej - patrzysz na to z perspektywy doświadczonego, ogejmowego dziadka Myślę, że w ogame gra jeszcz…
-
Nie można zacząć grać.
Vertigo77 - - DiD Fenrir
PostCytat od Kusy: „Jeśli Cię nie stać to i tak nie zaczniesz równo z innymi ” Właśnie. A jak Cię stać, to nadrobisz w godzinę
-
Cytat od Boo: „Ktos mi wytlumaczy jak to mozliwe ze zakladam konto o 15:30 na Fenrir wchodze w staty a tam top1 ma 1300 pkt ? ” Stać go widać było, nie zazdrość Ale na spokojnie. Myślę że w ostatecznym rozrachunku, za 2-3 miesiące, to się ukształtuje tak, że najlepsze pozycje zajmą najbardziej aktywni lotnicy. Przyszły, długotrwały top1 może wcale jeszcze nie założył konta? A może już właśnie ma top1? A może gdzieś się obija po top100? Tego nie wie nikt, bo uni dopiero ruszyło i pierwsze koty za…