Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 67.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pozdrowionka dla Dementors i obrońcy bo spoko gość Dnia 21-10-2020 10:45:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Larken22 [DEMENTOR] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Lord Beid ________________________________________________ Mały transporter 6.527 Duży transporter 2.752 Lekki myśliwiec 2.809 Ciężki myśliwiec 1.859 Krążownik 1.108 Okręt wojenny 554 Recykler 288 Sonda szpiegowska 7.270 Bombowiec 234 Niszc…

• [ciach] fajna akcje...zysk nie ważny liczy się zabawa i satysfakcja Moderator Neferet:Obraza

• Obrońcę obserwowałem i czekałem na przekroczenie 500k pkt (dodatkowo się udało i został bandytą przed planowanym atakiem). Był pewny swojej obrony przez co nigdy nie odbierał swojej floty. Niestety coś poszło źle z obliczeniem i tylko 2/3 floty udało się zgarnąć po wlocie ale złom cały mój. Pozdrawiam DEMENTORS, prawdziwych flociarzy! Dnia 20-10-2020 03:40:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Larken22 [DEMENTOR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18.78…

• i to jest starcie na wysokim poziomie! Gratuluje i przetapiaj

• gratulacje przetapiaj poprzeczka podniesiona

• bravo, piękny zysk Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi

• Tysiak przekroczony to wstawiam Pierwsza próba na tego Pana odbyła się wczoraj. Niestety flota uciekła bo nie przypuszczałem, że będzie tam stosunek 1:3. Jedyny plus tego było zaoranie bunkra, które miało pozytywny wpływ na drugą próbę kolejnego dnia. Złom zebrałem w całości Pozdrawiam najlepszy sojusz na uni DEMENTOR Dnia 15-10-2020 05:23:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Larken22 [DEMENTOR] ________________________________________________ Krążownik 19.756 _____________________…

• Procencik fajny ale niestety złomu nie udało się zebrać...obrońca postawił antyrecki w 10 minut odbiorę później Dnia 27-06-2020 10:26:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Genowefa Czuk ________________________________________________ Krążownik 3.944 Okręt wojenny 2.881 Pancernik 230 Mały transporter 1.064 _________________________________________ Obrońca MANIUTEK ________________________________________________ Mały transporter 4.635 Duży transporter 2.363 Lekki myśliwiec 3.037 Cię…

• skan-lot-bum Dnia 09-05-2020 10:20:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marian Pazdzioch [HHH] ________________________________________________ Krążownik 284 Okręt wojenny 872 Pancernik 37 _________________________________________ Obrońca Arbeitsamt ________________________________________________ Mały transporter 434 Duży transporter 13 Lekki myśliwiec 479 Ciężki myśliwiec 144 Krążownik 51 Okręt wojenny 40 Recykler 2 Sonda szpiegowska 900 Bombowiec 20 Niszczyciel 6 Pancernik 23 Pa…

• Flotka złapana fali Z tego miejsca chciałbym pozdrowić Czajnero, z którym rano wymieniłem próby z ss. Gdyby nie to pewnie stka- by nie było Dnia 08-05-2020 22:52:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marian Pazdzioch [HHH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 995 Ciężki myśliwiec 404 Krążownik 188 Okręt wojenny 631 Pancernik 25 Mały transporter 385 _________________________________________ Obrońca Daniel2106 [S-G] _________________________________________…

• Cytat od kiki3: „Cytat od larken22: „gratuluje mega zysku też na niego polowałem ” co nie chciał ci sprzedać czy za mało dawałeś? ” nie mierz innych swoją miarą

• gratuluje mega zysku też na niego polowałem

• gratki szkoda surki, która została

• W końcu udało się ustrzelić coś konkretnego Obrońca był długo niedostępny, dlatego udało się przeprowadzić wymarzoną akcje Podziękowania dla SZTURMANA, który leciał swoimi reckami ponad 100 us, żeby pomóc w całej akcji. Pozdrawiam sojuszników i buddy. Obrońca zachował się z klasą i pogratulował. Życzę mu szybkiej odbudowy! Dnia 08-04-2020 12:32:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Larken22 [B_K] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 26.562 Ciężki myśliwie…

• Cytat od w0jci3ch: „Stek może czysty nie odebrałem bo zaspalem ale czy ich gra jest czysta to już nie mi oceniać. Ja tam domyślam się swojego i śmierdzi mi to multi ale to tylko moje zdanie. Bawcie się dobrze ” dość, że multi to jeszcze pusher na potęgę ale jak ktoś grać nie potrafi to musi się chwytać różnych metod, żeby podnieść swoje ego ale przyjdzie i na nich czas

• Nocne polowanie obrońca się pilnował ale tym razem chyba przysnął... Pozdrawiam sojuszników, Szturmana, Hulka i Blake, z którym pisałem podczas ataku i czas szybciej zleciał Dnia 03-04-2020 01:19:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Larken22 [B_K] ________________________________________________ Krążownik 608 Okręt wojenny 3.034 Pancernik 156 _________________________________________ Obrońca Spoko Kolo [KoKa] ________________________________________________ Mały transporter 41 Duży…

• Super dzięki za lot i czekam na kolejny

• Dwie floty upolowane w tym samym czasie. Gracze byli już wcześniej obserwowani i było już kilka lotów ale nie udanych Co do pierwszego wlotu mogło być lepiej ale obrońcy wróciła resztka floty-mimo to postanowiłem lecieć dalej i wierzyć, że na pewno zbiorę złom. Szkoda tylko, że w obu wyszedł remis bo i z farmingu by nieco wpadło ogólnie 30kk surki na plus Dnia 01-04-2020 20:08:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Larken22 ________________________________________________ Krążownik 4…

• To już drugi lot na tego Pana ostatnio było 160% ale zebrał 90% złomu. Dziś kolejna próba i złom mój dlatego wstawiam mógł być jeszcze ładny dofarm ale mtki były gdzie indziej... Dnia 01-04-2020 10:01:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Larken22 ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1.470 Krążownik 862 Okręt wojenny 1.669 Pancernik 120 Mały transporter 390 _________________________________________ Obrońca Greg [D23] _____________________________________…

• gratuluje pięknego ACS'a troszkę zabrakło i byłaby pięciocyfrowa liczba