Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-15 z 15.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję Atakującemu Mój błąd techniczny którego nie zauważyłem, trochę niesprzyjającego dla mnie zbiegu okoliczności, i po ptokach. Odbudowy nie będzie, bo po prostu już mi się nie chce grać. Pozdrawiam REPTILES, super mi się z Wami grało, ale wszystko ma swój koniec. Odpływam, rzucając gromkie: ***** *** !!!
-
Gratki Sojuszniku, podziwiam Cię, że ciągle masz energię i Ci się chce. Cytat od Master Chief: „Gratki ochłapów Kristo . Pisałem, abyś zrobił moonkilla - lepiej byś na tym wyszedł. Jak nie Ty to Ja. Nie rozumiem dlaczego śniegowy... ” Hmm, cóż można odpowiedzieć, jakie skojarzenia do przymiotnika "śniegowy"?? Tyle wątpliwości, skąd oczekiwać odpowiedzi? Cóż może się skojarzyć? : skuter, alert .... bałwan?!
-
W końcu i "ślepej kurce" trafiło się" ziarnko" Pozdrawiam REPSów Dnia 09-01-2021 02:50:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Heavy Metal Attack [REPS] ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca do oddania ________________________________________________ Mały transporter 4.590 Lekki myśliwiec 61.457 Ciężki myśliwiec 13.556 Krążownik 5.931 Okręt wojenny 2.569 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.001 Sonda szpiegows…
-
Kristo RS [REPS] vs. kwiatek5554 [EWa] ~ 30845.94% sylwestrowe grzmoty:D
Pot4nY - - Starcia Quasar
PostGratulacje dla Agresora , a dla Poszkodowanego "otarcia łez" P.S. Zastanawiam się czy brak jakichkolwiek ST z mojej strony to pech? I dochodzę do wniosku, że 1% to pech, a 99% to lenistwo Pozdrowienia dla Wszystkich z Nowym Rokiem
-
Kristo RS [REPS] vs. MasterC Zero Anty [TEREMUM] ~ 5696.64% OBRONA | NO TO JEST 1:1
PostGratulacje dla obu stron starcia Kristo ty lamo No, ale nie robi błędów kto nic nie robi, ważne, żeby wyciągać wnioski na przyszłość Wesołych Świąt wszystkim
-
TOP 1 ACS Berlin777 [GRUPA] vs. Marrcuss [TEREFERE] & Odddammm [REPS] & zona_rolnika [TEREFERE] & #83 Yodeu [LUMP] & Solmyr Ibn Woli Boru [LUMP] & GaFauck ~ 194 720,41 %
Pot4nY - - Starcia Tucana
PostCo tu dużo gadać, robi wrażenie to starcie, gratulacje (i kondolencje) dla wszystkich uczestniczących
-
Genialne i perfidne jednocześnie :), gratuluję pomysłu i wykonania, a przynęta duża była?
-
Kuchar [G_T] vs. Pot4nY WHO uni29 [REPS] ~ 1871.41% - zasadzka w obronie
PostWitam wszystkich forumowiczów Kilka słów wprowadzenia: po 12 latach przerwy wróciłem do grania, gram na spokojnie, buduję sobie po kolei co mi pasuje, latam na ekspedycje, floty prawie nie robię, większość co mam to z ekspedycji. Jak na razie unikam większych wpadek, zobaczymy jak długo Wczoraj miałem dużo szczęścia, bo zauważyłem flotę Agresora 7 minut przed atakiem. Na planecie stała nieduża flota trochę surówki, widzę , że ktoś leci. Pierwsza myśl: zwiewać, ale po chwili stwierdziłem, że spró…