Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-38 z 38.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 26-08-2018 17:40:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor f4ust ________________________________________________ Pancernik 5.090 _________________________________________ Obrońca Who am I ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 17.179 Lekki myśliwiec 3.543 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 6.979 Sonda szpiegowska 2.383 Bombowiec 915 Niszczyciel 10.033 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 1.689 _________________________________________ Po bi…
-
SOLO; tatkojmb [SCS] vs buggy_87 [Emeryci] - 5514,74% top2 solo Andromedy
venom23 - - Hall of Fame
PostHohoho top 2 solo i nie okowe Rw wkońcu sporo latajek masz Tatko i sporo żeś w tym rw popsół Jak sojusz pomaga to tylko o nich dobrze świadczy takie moje zdanie Emerytowi Szo a tobie Szp atakuj teraz top 1
-
kepsi, Szu i niezniszczalna [HYPNOSIS], okoprokopa i owocek [Deathrow] vs kotl3t [SCS] - 11369,36% NOWY TOP 1 ACS
venom23 - - Hall of Fame
PostHehhe troszku mnie nie było i takie cuda tu się dzieją Stek hmm.........osobiście i tylko osobiście Mi się nie podoba tzn sposób w jaki powstał ,nie chodzi już o to że owocek zgłosił (miał prawo) i tu też moim zdaniem nie powinien tego zgłościć o ile relacje miedzy wami były takie jak pisze schabowy ,wywalenie z buddy to też słaby pretekst żeby coś takiego zgłaszać nie mnie to rozstrzygać kibic z dala się nie bo ktoś zgłosi Graty należą się za szybkie zebranie ekipy skład już mniej ważny a więc …
-
Defetysta i Be Cool i magic i gbsmiglo [-=EW=-], Lech 1922 [Be Happy] vs senatorX [cons] - 104041,44% TOP 1 ACS :))
venom23 - - Hall of Fame
PostNononono Takie prezentu to się pewnie nie spodziewał 104041,44% to chyba najmocniejszy alko jaki wypił na imprezie Graty Be Cool dzięki za link flotkę masz już naprawdę konkretną ,a teraz jeszcze sporo surki na kolejne obrazki Obroń Szo choć pewnie ciężko będzie bo po takim % to kac morderca Atakierom graty p.s ciekawi mnie ile łącznie paliwa poszło na ten lot
-
ACS: okoprokopa i Nastrro [Deathrow], Nemezis vs krejsol (poprzednio Gringo-Baranq) [SCS] - 7.276,76% - ZŁODZIEJ w reckach!! TOP2 ACS
venom23 - - Hall of Fame
Posthahaha 19:50:45 widziałeś okoń i nemka zezłomowali konto maqa 19:50:56 a on razem z nim w soju był 19:50:58 hehe 19:51:09 pewnie z buddy  JAAAAA 19:51:09 co ty dajesz 19:51:17 wkręcasz 19:51:24 może to jakieś pozegnanie?? Po tym co zobaczyłem to napisałem to co myślałem za słuszne nie doczytując reszty tekstu zamieszczonego pod zbiórką złomu źle zinterpretowałem zamieszczone ST za co SORRY ekipe atakująca Nemka tak ładnie jeszcze nikt o mnie nie mówił ,,Nawiedzony " nawet mi się to podoba A z o…
-
ACS: okoprokopa i Nastrro [Deathrow], Nemezis vs krejsol (poprzednio Gringo-Baranq) [SCS] - 7.276,76% - ZŁODZIEJ w reckach!! TOP2 ACS
venom23 - - Hall of Fame
Postjak to stare konto maqa to i wy pewnie je mieliście w buddy wiec takie ST naciągane zdeczko pewnie graty
-
Zalamany_PZ + Mazi [-] + magic [-=EW=-] vs C_W_A_N_I_A_K [-] - 99 701,12% TOP1 ACS
venom23 - - Hall of Fame
PostNie gram na Electrze ale w takiego TYTANA się nie wpisać było by grzechem % powala ,floty masakryczne nie do osiągnięcia na starych uniach jednym słowem demolka Ciekawe jak zareagował obrońca pewnie pomyślał że to PrimaAprilisowy żarcik Graty atakerom a obrońcy wszystkiego najlepszego z okazji urodzin