Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 664.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Brawo lamy:) ładnie latacie Acet widzę już powoli poza zasięgiem... ale kto wie ? rebus-jebus:)
-
Get your motor runnin' Head out on the highway Lookin' for adventure And whatever comes our way… Dnia 24-11-2018 :):):) następujące floty spotkały się w walce: Agresor DEFEKT MOTYLA [CAS] ________________________________________________ Bombowiec 105 Niszczyciel 500 Mały transporter 2.964 Lekki myśliwiec 77.106 Krążownik 7.700 Pancernik 250 _________________________________________ Obrońca Chmielu911 [BFG] ________________________________________________ Mały transporter 3.500 Duży transporter …
-
Cytat od AB Rh plus: „Gratuluję wyczucia i wlotu Ale doszły mnie słuchy że nakazywałeś pokonanemu nie zbierać złomu.... bo jest już tylko i wyłącznie twoją własnością LOL zapędy dyktatorskie. Teraz trzeba spodziewać się pikiet "obywateli OGAME" i czekać na reakcję "UNI ogame". Dla kolegi z soja ” hehe:) takie akcje to u Kamyka chyba norma:) ufam że sie rozpędzi i tym razem Adminy go nie zatrzymają jak na Aqua:) Kamyk rusz lawinę bo trochę nudą wieje na Dorado!
-
[...] Burak tylko nos zatyka - Niech no pani prędzej zmyka, ja chcę żonę mieć buraczą, bo przy pani wszyscy płaczą. - A to feler - jęknął seler. Naraz słychać głos fasoli: - Gdzie się pani tu gramoli? - Nie bądź dla mnie taka wielka - odpowiada jej brukselka. - Widzieliście jaka krewka - zaperzyła się marchewka. - Niech rozsądzi nas kapusta, - Co? Kapusta? Głowa pusta. A kapusta rzecze smutnie. - Moi drodzy, po co kłótnie, po co wasze spory głupie - wnet i tak zginiemy w zupie. - A to feler jękn…
-
drugi wlot do bunkra Chmielu911, tym razem zachęcił mnie flotą i satkami:), pozdrowienia dla wszystkich CASów i Ziomali:) Obrońcy też podziękowania się należą za te kryształki:) do naSTępnego! & now ... the news: Dnia 10-11-2018 14:36:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor DEFEKT MOTYLA [CAS] ________________________________________________ Duży transporter 115 Bombowiec 108 Niszczyciel 395 Mały transporter 2.639 Lekki myśliwiec 30.525 Krążownik 7.262 _______________________________…
-
Od niedawna Chmielu911 może już wpatrywać się w blask swojego nowego księżyca, wspominając swoje latajki ... Dnia 31-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DEFEKT MOTYLA ________________________________________________ Bombowiec 108 Niszczyciel 65 Lekki myśliwiec 24.355 Krążownik 5.207 _________________________________________ Obrońca Chmielu911 [BFG] ________________________________________________ Mały transporter 685 Duży transporter 200 Krążownik 20 Okręt wojenny 5…