Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-171 z 171.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ktos chyba zapomniał odebrać fsa wiadomo weekend to sie zapomina a inni korzystaja a że dawno tu nie zagościłem to cieszy mnie to ST bardzo pozdrawiam sojusz Templars_1 oraz Zakon z uni Fenrir mam nadzieje że niedługo znów tu zagoszczę po tej właściwej stronie Dnia 09-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [TEMPLARS_1] ________________________________________________ Pancernik 54.577 _________________________________________ Obrońca fumik ________________________…
-
Cytat od TukanLSD: „@ Selavi po pierwsze to nie ubliżaj mi tu od Konfidentów jeśli masz coś takiego mi do zarzucenia to napisz na priv. @ Selavi po drugie tak zrobię - zmienię ten błąd.Stan floty był inny przed zgłoszeniem,budowę zacząłem później ” widzę że chłopak ma coś z rycerza myśli że popisze pierdoły i będzie wyjaśnione , ale nie inni mają trochę więcej w głowie i widzą że ST było zrobione o 10:03:25 a zapis do S&D o 10:19 to jak póżniej załączyłeś budowe
-
Cytat od TukanLSD: „TukanLSD The Angels Of Apocalypse [ANGELS] brak 35814 Lekkie Myśliwce: 25000 Krązowniki: 814 Pancerniki: 10000 Fajnie ;d Poproszę ze swoimi ; D! ” ładna flota podana a w tym samym dniu ST w obronie Lekki myśliwiec 21.875 ( -4.554 ) Krążownik 801 ( -13 ) Statek kolonizacyjny 11 ( -0 ) Recykler 19.917 ( -951 ) Sonda szpiegowska 633 ( -141 ) Niszczyciel 2.969 ( -0 ) Gwiazda Śmierci 17 ( -0 ) Pancernik 28.244 ( -0 ) nawet oszukiwać nie umie współczuje drużynie z którą będzie, kon…
-
Szału nie ma agresor nie dopilnował lotu a ja skorzystałem po ostatniej wtopie bedzie na nowe latajki agressorowi Szo życzę choć to co stracił to nawet nie kropla w morzu ale sojusz przeprosić musi pozdrowionka dla Sojuszników i dla wszystkich znajomych Dnia 29-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor CoSieDzieje [MISIE] ________________________________________________ Recykler 3.500 Pancernik 3.500 _________________________________________ Obrońca Selavi [TEMPLARS_1] ___…
-
TOP 5 ACS Wujek i bajan13 [Easy] vs Nudneto [PJN] - 4663,95% + moon + zbiórka
bajan - - Hall of Fame
Postskoro jestem zaraz pod RW to wykorzystam to i na bazgram coś sam po pierwsze primo dzieki Wujas za cynka wiadomo że zawsze pomoge jak bedzie trzeba po dugie primo moon 8944 po drugim gsie to też mnie zaskoczyło po trzecie primo dzieki wszystkim co pomogli w akcji pozdrawiam całe Easy wszystkich znajomych z tego uni jak i z innych uni i zyczę sobie i sojusznikom wiecej takich akcji pozdro for all
-
CaptainTsubasa, Sayid vs WindRaider i Messenger of Death i FeaRlesS [WOL-VES], LordLukis i Wujek [Easy] - 28734,28% TOP STARCIE LITERKOWYCH
bajan - - Hall of Fame
Postcoś pięknego panowie wielkie gratulacje obroncy należał się taki finał ekipa mocna w akcji brała nie wiem czy wojna jeszcze trwa czy nie ale w tej akcji to nie miało znaczenia nie ukrywam że strasznie ciężko było się wstrzealić gsami z telefonu ale jakoś dwie fale wstrzelliłem . Dziek Wujas za cynk o akcji bo tak to bym pewnie siedział na urlopie życzę wam szybkiego przetopu a innym graczom brania przykładu z tak zgranych akcji hmmmmm ciekawe kto bedzie następny
-
ACS; Oddane vel Wujas i LordLukis [EASY] vs Nowy [WzB] - 4825,68% <-----TOP3 ACS----->
bajan - - Hall of Fame
Postooo stare zacne Easy piękne starcie zasłużone tak trzymać miłego przetopu chlłopaki :d obrońcy Szo
-
prion minus, Asphalt, Densflor, monowka i Rentek [WzB] vs space - 7063,71% + pięć życzeń + TOP1 ACS
bajan - - Hall of Fame
Postspace ?? nie ma takiego gracza i nie było a i konto dalej jest w Easy czemu nie ma % do wojny ?? co jest panowie ?? gubicie się .... wszystko wszystkim ale Tobie prion się dziwie