Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 171.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A teraz wisienka wcześniej zapowiedziana po sąsiedzku szybko tanio i bez bólu dzięki Aduch za locik oby więcej takich wchodziło pozdrowienia dla moich Pizzermanów i Templarsów Selciu pamieta o Was obrońcy a ja spadam w podgląd Dnia 31-07-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ Pancernik 220.000 _________________________________________ Agresor aduch [MAMMAMIA] ________________________________________________…

• Szału nie ma zysku nie ma ale dla zasady co by nie latał tak bezpańsko pod falą a ogólnie to taki przedsmak co funduje nasza pizzeria a jeszcze zawiśnie wisienka na pizzy dzięki Gudi i Aduch za towarzystwo podczas lotu pozdrowienia dla Pizzermanów i Templarsów obrońcy standardowo wypociny : Dnia 31-07-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.084.439 Niszczyciel 25.410 Okręt wojenny 9.237 Krą…

• A niby na 16 lata a tu proszę jak huknie to z przytupem. Zysk bomba panie więcej takich kąsków przetapiaj na zabaweczki i zostaw piratów obrońca jak na pokonanego przystało podziękował "ładnie" widocznie tak to się robi u niego co do reszty kompanów lamerskie sondy macie

• to było do przewidzenia że kolega się przejedzie graty panowie ale że kapłana wielebnego żeśta zabrali i na dodatek na sondach przy dziadował obrońcy

• Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych do następnego Bielin dla ciebie Dnia 29-07-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ Krążownik 134.413 _________________________________________ Obrońca Bielin90 [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 182.912 Lekki myśliwiec 63 Krążownik 5 Sonda szpiegowska 4 Pathfinder 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Sel…

• o proszę to chyba moje okolice ale lenistwo większe od chęci skanowania u mnie graty Zygunia inwestuj w kopalnie bo floty już masz dość obrońcy

• Witam kwarantanna kwarantanną ale pizza się kręci z dowozem do klientów i ogólnie wyszło gucio pozdro dla Pizzermanów sojuszu Templars jak również dla Zakonników z uni fenrir, pozdro również dla wszystkich znajomych obrońcy do następnego bum bum Dnia 31-03-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca gucio [EXS] __________________________________…

• a człowiek same przepały miał na nim ale dobrze że surke wydał bo zysk był by dużo większy Włosiu obrońcy

• Pizzorello Bum Bum MAMMAMIA funduje włoskie makaroni i Pajde ze smalcem na tłusto Pozrdo leci dla sojuszników Templars zaufanych znajomych jak i dla cichych wielbicieli co wstydzą się wpisywać Mam nadzieje że panujący wirus nie pomógł mi w tym starciu wolał bym bfs jak kopać leżącego ale jak nie ja to kto inny by to zrobił obrońcy a ja dalej w podgląd lecę Dnia 15-03-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ P…

• Ojojoj pizzę przypalili ale nic to ciasto od nowa się ukręci i będzie git. dla pizzermana a dla oprawcy

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Selavi - - DiD U68

anty event x9 Wynik ekspedycji xxxxxx16.02.2020 16:22:07 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja dokonała pierwszego kontaktu z wyjątkową rasą. Wyglądała jak postać zrobiona wyłącznie z energii, nazywał sie Legor. Przeleciał przez statki naszej ekspedycji i postanowił pomóc nam, prymitywnej rasie. Skrzynia zawierająca Antymaterie zmaterializowała się na mostku naszego okrętu. Zrabowano:27.162 Antymateria. prnt.sc/r34qii

• ehhh jeden przepał później czaiłem się jak szpak do rypania i masz ci babo placek co wyszło ale lepiej że to ty jak ci z czarnej listy top na latajki i ciśnij dalej (staraj się z dala ode mnie ) obońcy odpoczynku i

• O proszę kogo tu widzę a już myślałem że zardzewiały Ci te latajki . A mówiłem do klep floty to nie lepiej się rozbijać bez zysku , ale za starcie teraz dla Was i działasz dalej

• bilansik i tak ładny patrząc na tą abstynecję która panuje i wszyscy odbierają fsy to masz farta obrońcy standardzik

• Pizzeria funduje kolejnego placka a'la zawrócone stacjonuj , co prawda pomogli w liczeniu bo ja (czytaj ) nie ogarniam tematu ale weszło i to się liczy . podziękowania dla kompana Aduch piona . teraz dla zmiany pozdrawiam całe Uni 68 a w szczególności Pizzermanów, Templarsów, jak również wszystkich dobrych znajomych obrońcy standardzik a my działamy dalej Dnia 07-02-2020 19:58:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ L…

• Witam wszystkich Pizzeria Mammamia nie śpi a ciasto się kręci 24h i nasi klienci zawsze są zadowoleni a jak to mówią tutaj "klient nasz pan z niego zyski mam" . A jeśli chodzi o starcie to bez filozofii skan-lot-bum co prawda obrońca zalogował się i zaczął wiosłować z moona więc dofarmy tylko dwa weszły reszta zawrócona. Tym razem bez kompana zaspał chyba . Pozdrowionka dla sojuszników jak i dla Templariuszy i dla Zakonu z uni Fenrir. pozdro dla Maniaka i Pandixa pilna chłopaki ciśniecie dalej b…

• A się żeś rozkręcioł graty i ciskasz dalej puki uni zajęte jest ekspami miłego przetopu Dla obrońcy standardzik

• % zeszły to i piloci ożyli Widzę że zrobiłeś se prywatnego chopka do bicia i pewnie jak się daje to wal aż huka dzięki za pozdówki przetapiaj na zabawki i hukaj dalej obrońcy pakiecik inni też by skorzystali

• Widzę że latanie z nudów przynosi zyski trza wypróbować Graciochy Panie i rób maniane dalej obrońcy pakiecik i lecim w podgląd

• A mogę być dziadem ważne że pozdrowiony Graty Pandziocha i u Ciebie 1kkk zysku miłego przetopu. Obrońcy Standardowo