Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 171.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A teraz wisienka wcześniej zapowiedziana po sąsiedzku szybko tanio i bez bólu dzięki Aduch za locik oby więcej takich wchodziło pozdrowienia dla moich Pizzermanów i Templarsów Selciu pamieta o Was obrońcy a ja spadam w podgląd Dnia 31-07-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ Pancernik 220.000 _________________________________________ Agresor aduch [MAMMAMIA] ________________________________________________…
-
Selavi [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] vs. Eogen Mc [GGE] ~ 2620%
Selavi - - Starcia U68
PostSzału nie ma zysku nie ma ale dla zasady co by nie latał tak bezpańsko pod falą a ogólnie to taki przedsmak co funduje nasza pizzeria a jeszcze zawiśnie wisienka na pizzy dzięki Gudi i Aduch za towarzystwo podczas lotu pozdrowienia dla Pizzermanów i Templarsów obrońcy standardowo wypociny : Dnia 31-07-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.084.439 Niszczyciel 25.410 Okręt wojenny 9.237 Krą…
-
Guderian [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] & MrokChwili [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. G2Roki [HQ] ~ 104751.94% chyba pb
Selavi - - Starcia U68
PostA niby na 16 lata a tu proszę jak huknie to z przytupem. Zysk bomba panie więcej takich kąsków przetapiaj na zabaweczki i zostaw piratów obrońca jak na pokonanego przystało podziękował "ładnie" widocznie tak to się robi u niego co do reszty kompanów lamerskie sondy macie
-
Guderian [MAMMAMIA] & Bazyli [MAMMAMIA] & Wielebny [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 10183.66%
Selavi - - Starcia U68
Postto było do przewidzenia że kolega się przejedzie graty panowie ale że kapłana wielebnego żeśta zabrali i na dodatek na sondach przy dziadował obrońcy
-
Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych do następnego Bielin dla ciebie Dnia 29-07-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ Krążownik 134.413 _________________________________________ Obrońca Bielin90 [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 182.912 Lekki myśliwiec 63 Krążownik 5 Sonda szpiegowska 4 Pathfinder 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Sel…
-
Witam kwarantanna kwarantanną ale pizza się kręci z dowozem do klientów i ogólnie wyszło gucio pozdro dla Pizzermanów sojuszu Templars jak również dla Zakonników z uni fenrir, pozdro również dla wszystkich znajomych obrońcy do następnego bum bum Dnia 31-03-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca gucio [EXS] __________________________________…
-
Pizzorello Bum Bum MAMMAMIA funduje włoskie makaroni i Pajde ze smalcem na tłusto Pozrdo leci dla sojuszników Templars zaufanych znajomych jak i dla cichych wielbicieli co wstydzą się wpisywać Mam nadzieje że panujący wirus nie pomógł mi w tym starciu wolał bym bfs jak kopać leżącego ale jak nie ja to kto inny by to zrobił obrońcy a ja dalej w podgląd lecę Dnia 15-03-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ P…
-
anty event x9 Wynik ekspedycji xxxxxx16.02.2020 16:22:07 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja dokonała pierwszego kontaktu z wyjątkową rasą. Wyglądała jak postać zrobiona wyłącznie z energii, nazywał sie Legor. Przeleciał przez statki naszej ekspedycji i postanowił pomóc nam, prymitywnej rasie. Skrzynia zawierająca Antymaterie zmaterializowała się na mostku naszego okrętu. Zrabowano:27.162 Antymateria. prnt.sc/r34qii
-
Pizzeria funduje kolejnego placka a'la zawrócone stacjonuj , co prawda pomogli w liczeniu bo ja (czytaj ) nie ogarniam tematu ale weszło i to się liczy . podziękowania dla kompana Aduch piona . teraz dla zmiany pozdrawiam całe Uni 68 a w szczególności Pizzermanów, Templarsów, jak również wszystkich dobrych znajomych obrońcy standardzik a my działamy dalej Dnia 07-02-2020 19:58:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ L…
-
Witam wszystkich Pizzeria Mammamia nie śpi a ciasto się kręci 24h i nasi klienci zawsze są zadowoleni a jak to mówią tutaj "klient nasz pan z niego zyski mam" . A jeśli chodzi o starcie to bez filozofii skan-lot-bum co prawda obrońca zalogował się i zaczął wiosłować z moona więc dofarmy tylko dwa weszły reszta zawrócona. Tym razem bez kompana zaspał chyba . Pozdrowionka dla sojuszników jak i dla Templariuszy i dla Zakonu z uni Fenrir. pozdro dla Maniaka i Pandixa pilna chłopaki ciśniecie dalej b…