Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 171.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Imperatorka_Nemesis [UNI] ~ 2789.8%
Selavi - - Starcia U68
Posttrochę stateczków z tego będzie graty
-
szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Bimber [KOMORNIC] & Ten Keyra [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 29 357.55%
Selavi - - Starcia U68
Postnawet coś w ataku sobie radzi miłego przetopu dla obrońcy
-
Po sąsiedzku dostałem odwiedziny oczywiście chleb sól te sprawy przywitałem na do widzenia kawa ciasto i Szo dla somsiada okoliczności wtopy znane mała strata przy tym co się działo , postawa elegancka jak na pokonanego gratki były plus obietnica odwetu i o to chodzi pozdrawiam Sojuszników , emerytowanych pizzermanów , sojusz Templars i wszystkich znajomych Dnia 11-01-2021 tuż za rogiem następujące floty spotkały się w walce: Agresor PPG [AVALON] ________________________________________________ …
-
jeden przepał póżniej szybkie klikanko z pzta i weszło pozdrawiam sojuszników, emerytów, sojusz Templars i Zakon z Fenrir oraz wszystkich znajomych dla somsiada [media]https://www.youtube.com/watch?v=YEQCjpKfdyg[media/] Dnia 05-12-2020 21:12:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] ________________________________________________ Pancernik 515.048 _________________________________________ Obrońca gucio [EXS] ________________________________________________ Mały transp…
-
Antharas [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. kpt [A Kyszzz] ~ 82248.91%
Selavi - - Starcia U68
Postehhhh a miałem mieć nowe PB no nic to szczęście Tobie przypisało graty i miłego przetopu obrońcy
-
Lot bez finezji. dwa dni obserwacji pozwoliło stwierdzić że obrońca bardzo niechlujnie pilnował dobytku więc postanowiłem to wykorzystać:D lotka układ obok szybki moon telepek i fruuuu latajki poszły. podziękowania dla kolegi który szybko luleczke postawił jak również pozdrawiam emerytowanych pizzermanów i tych co jeszcze grają, pozdro dla sojuszu Templars i Zakonu z Fenrir obrońcy a sobie miłego przetopu mała nutka [media]https://www.youtube.com/watch?v=0ohuSUNHePA[media/] i to co tygryski lubi…
-
eDydek [AVALON] & LordSpawn [AVALON] & Generalo [AVALON] vs. Viceregent Flyby [D-M] & szajka [KOMORNIC] ~ 7961.14% Obrona
Selavi - - Starcia U68
Postwidzę że dzisiejszy wieczór jest na podstawki graty szajek top i złomuj dalej obrońcom szo i zapraszam do mnie
-
witam U 68 akcja nie typowa jak dla mnie prośba przyszła o podstawkę więc myślę czemu nie trochę były obawy bo były już krzywe akcje z wystawkami ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana a poza tym to tylko cyferki trzeba o tym pamiętać . Misiu za dużo nie stracił z wcześniejszego ST się odbuduje ale fakt ustrzelenia gracza z topki cieszy wielkie graty dla atakiera za postawę pierwsza klasa BSzo Misiu mały edit: pozdrawiam Pizzermanów aktywnych i emerytowanych wsystkich znajomych , sojusz Temp…
-
MrokChwili [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 92080.97%
Selavi - - Starcia U68
PostDobry wieczór U68 Covid panuje ale pizzeria dalej działa i podaje dania z wyższej półki. Co do samej akcji to był klasyczny napad na śpiocha obrońca jeszcze śpi chociaż on się wyśpi Lot w doborowym towarzystwie i tu tez podziękowania za wspólny lot acsy zawsze ładniej wyglądają pozrowienia dla sojuszników jak i sojuszu Templars i dla Zakonu z u Fenrir i wszystkich znajmomych nutka:) youtube.com/watch?v=eHg9PJc1Nds obroncy a teraz zapraszam do starcia Dnia 05-10-2020 xx:xx:xx następujące floty sp…
-
Pan Krecik [ZAKON] vs. Vendetta ODDAM [Zubr] ~ 1758.48% + ~1324.37% + ~2244.75%
Selavi - - Starcia Fenrir
Postelegancko Krecik zemsta smakuje nawet bez zysku ciśniesz dalej te bunkry obrońcy standardowo
-
Guderian [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] & Selavi [MAMMAMIA] vs. polek [COMA] ~ 48361.52%
Selavi - - Starcia U68
Postprzeorane zarobione i oto chodzi przetapiaj w stoczni na co trzeba obrońcy a my gramy swoje
-
Selavi [MAMMAMIA] & BuShMaN_u1 [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] & aduch [MAMMAMIA] vs. MakeOgameGreatAgain [GGE] ~ 31987.96% HATTRICK PB
Selavi - - Starcia U68
PostWitam po raz trzeci z moim PB ST wyszło z dwóch powodów 1- kosmiczne ceny na rynku trza to było ukrócić 2- miał większą flotę niż BuShMaN dziękuję za towarzystwo sojusznikom gorący doping pozdro i buziaki dla Was chopaki pozdro również dla sojuszu Templars obrońcy standardzik i może jakaś nutka [url]https://www.youtube.com/watch?v=3z-jNRAwSHk[/url] a teraz bum bum Dnia 31-07-2020 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [MAMMAMIA] _________________________________________…