Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 171.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja to tylko zostawię i Graty dla sojusznika procent może nie powala ale zysk ładniutki WGkmPcL.jpg Dnia 24-05-2021 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor AMAV [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Pathfinder 100.000 _________________________________________ Obrońca POL ________________________________________________ Mały transporter 205 Duży transporter 92.715 Lekki myśliwiec 241 Ciężki myśliwiec 84 Krążownik 17 Statek kolonizacyjny 10 Re…
-
DziekujeZaGre [KOMORNIC] & Franek [KOMORNIC] vs. gibson [HQ] ~ 10012.04%
Selavi - - Starcia U68
PostWitam chciałem jeszcze coś napisać od siebie wiec wykorzystam tego Stejka. Dzięki za wspólną gre za miło spędzony czas jak i za zajefajne towarzystwo które poznałem w Templasach , Pizzerii jaki i w KOMORNIKACH cieszy mnie fakt że konto nie bedzie wegetować na urlopie tylko aktywnie lata i nawet se radzi:D na tą chwilę koncze z cyferkami real pochłonął 95% wolnego czasu data-verified= _>"> może może jak bedzie jeszcze czas i okazja to wrócę już raz po dwuletniej przerwie wróciłem zobaczymy. teraz…
-
Wisior [P N] & Incoming [P N] & Kromak [P N] vs. Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] ~ 1242777.33% top 5 ACS
Selavi - - Starcia U68
PostCytat od Antharas: „Powiem tak Los tak chciał, flota Y2k ocalała, pny trafiły, panciorek na banie Piękny hat-trick xd ” oby var nie został sprawdzony bp mogą pewnych bramek nie zaliczyć gratuluje agresorom akcja zgrana i dopięta na pełnej profesce szkoda że na sojuszniku ale z jego podejściem to ten złom napędza go do większego złomowania na szo jeszcze za wcześnie ale mogę życzyć miłego przetopu
-
Selavi [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. misiaczek468 ~ 4366.34%
Selavi - - Starcia U68
PostPozdro dla Komorników ,Templarsów i wszystkich znajomych WGkmPcL.jpg Dnia 28-03-2021 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 65.147 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 111 _________________________________________ Agresor NoSkill [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiego…
-
Pozdro dla Komorników , Templarsów i wszystkich znajomych WGkmPcL.jpg Dnia 28-03-2021 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 836.377 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Obrońca falgor [GORNICY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 10…
-
Pozdro dla Komorników , Templarsów i wszystkich znajomych WGkmPcL.jpg Dnia 27-03-2021 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 852.382 _________________________________________ Obrońca Mario Polo [Honor] ________________________________________________ Duży transporter 13.970 Recykler 1.001 Sonda szpiegowska 100 Gwiazda Śmierci 499 Wyrzutnia rakiet 108.000 Lekkie działo laserowe 10.000 Ciężkie działo las…
-
27-03-2021 08:54:57 - Kris Tanto Paronto [J_U_Z] vs Sir Grzegorz [Explorer] - 3062.7%
Selavi - - Starcia U68
PostCytat od Kamikazze_: „I tak większe Rw niż Zbawiciel robi nie jest źle. ” większe jak większe ale wygrane kris na sondy będzie
-
Cytat od kruchy1916: „nie ma to jak ubić swoje konto odbudowa y2k w toku jeszcze na forum wrzucili ” uuuu kogoś żal w zada ścisnął jak by było nasze to by było wyzerowane a nie jeszcze za anty bronił się ale jak to mówią uderz w stół a nożyczki z szuflady wyjdą czy jakoś tak także wazelinkę se weź i don't cry i graj pięknie weszło panowie szkoda że coś tam klepał bo i ja chciałem skorzystać ale zysk petarda tak trzymaj atas miłego przetopu i ciśnij dalej
-
Selavi [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. ImperatorPajda [UNI] ~ 11082.88%
Selavi - - Starcia U68
PostPozdrawiam Komorników , sojusz Templars i wszystkich znajomych na ogame Lecim dalej WGkmPcL.jpgp Dnia 21-03-2021 xx:xx:xxnastępujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 500.001 _________________________________________ Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 21 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] ________________________________________…
-
Selavi [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. Arkus69 [AVALON] ~ 2975.58%
Selavi - - Starcia U68
PostPozdrawiam komorników znajomych i jeszcze wszystkich znajomych aaa i Rybke pozdrawiam a niech ma osombiste pozdro lecim dalej WGkmPcL.jpg Dnia 19-03-2021 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Selavi [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 300.001 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Agresor NoSkill [KOMORNI…