Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-56 z 56.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam tak jak w temacie skupię każda ilość deuteru za dowolny surowiec przelicznik 2.8,1.8-1 przy ilości 1kkk I wyżej przelicznik Maxymalny mile widziani stali dostawcy, zainteresowanych zapraszam tu lub na priv. Nick w grze Wujek Samo Zlo. ☺️ Pozdrawiam
-
Szkoda GS pawelos a te st w wykonaniu pudelka i sisiora się nadaje na wieczka do słoika a jak ktoś do odpowiedźi potrzebuje tłumacza Polskiego to niech lepiej do zerówki wróci i złomuje czy też (KOCI) 5 latków Czekam tylko aż ira zniknie w reckach zmieni się w pył i zniknie gdzieś w oddali a w podobno tacy spoko z chęcią bym gdzieś z wami parę słówek zamienił
-
Sprzedam deu.
PostNieaktualne
-
Sprzedam deu.
PostWitam jak w temacie wymienię 350kk deu za krys mile widziany stały odbiorca. Nick w grze: Wac Toja
-
Heh wiec zacznę dla Złej oczywiste wielkie gratulacje szkoda ze moonik tak szybko padł.No i smerf został złapany jednak co tu dużo pisać gratulacje ale jeszcze się tu pokaże w starciach :beer:
-
gratki panowie moje przysypanie na filme i boom odp dla po co tyle sury wozić po to bo nuda na uni .Jeszcze raz graty mojego uspania odbudowa będzie długo to nie potrwa to śmieci Pozdrawiam.
-
A dziękuje surka oczywiście w przetop idzie a z reguły odkąd sięgam pamięcią jakieś 8 latek wstecz w przygodzie w ogame to flociarz bardziej ze mnie niż ekonom ale bywało i to i to Co do podstawki to wleciałem 2 sec przed flotą ramadek4 tak z początku bynajmniej było a czy było opóźnienie ataku to nie wiem bo nie było związku flot i nie zerkałem na konto dopiero po samym ataku a tu niespodzianka i lot na mnie o kim mowa osoby te wiedzą z początku szok co jest grane tu złom w ratach zbierać to su…
-
Witam jestem nowy na tej uni a to moje 1 starcie i to jeszcze w obronie Pozdrowienia dla Godfather i dziękuje Ci wiesz za co oraz całego sojuszu TEREFERE :beer: Obrońcy życzę przy tym eko odbudowa długo nie będzie trwała. Dnia 04-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ramadek4 [B-S] ________________________________________________ Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca Wujek Samo Zlo [TEREFERE] ________________________________________________ …