Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 468.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ekspy po updt
PostA Generał możliwość falangowania moonów
-
Kupuje anty dla wygody grania Tak jak kupuję wygodniejsze buty A 100pln od czasu do czasu (zwykle gdy jest promocja) w moim budżecie domowym nie zminia nic Nawet nie 1%miesięcznego wynagrodzenia Żona u fryzjera zostawia zdecydowanie wiecej. A efekty widac przez kilka dni A fryzjer raz w miesiacu wpada
-
Cytat od Maniak87: „! Ten pan po prawej stronie cieszy. ” jak tak bardzo cieszy cie widok mnie po prawej stronie , może sam zapolujesz na moją flotę ? 34mln we flocie masz , jakieś resztki tak jak kapitan możesz trafić o ile Twoje stateczki umieją wylecieć poza układ :)) a Dla kapitana oczywiście gratulację ,za to że nie boi sie latać , bo po przeciwnej stronie barykady mam samych nielotów i zapomniałem już jak wykrzyknik wygląda
-
Panowie bez śmieszków elastyczne w pełni legalne i zgodne z regulaminem -brak banów to potwierdza //Neferet//Poprawiłam na ładniejszy wyraz
-
absolutnie nie chodzi mi o to że flota zbudowana z ekspedycji. Jest zła Flota jak flota dla mnie bez różnicy Tylko o styl grania .czyli budowania floty bez celu (żeby powiekszac kolejne sloty ekspedycji) I to przez graczy którzy nigdy flotą nie grali A floty te nigdy na nikogo nie leciały Teoretycznie kilku graczy powinienem się bać bo mają wieksze floty Albo ew w acsie mnie skadają ale w praktyce wiem że poza układ dupu nie ruszą. A te floty poprostu SĄ Spora część graczy postawila flotę żeby m…
-
brawo :))) pierwsza flotka ekspedycyjna padła ,nic tylko czekać na kolejne . Bo latanie na 16stki po aktualizacji się skończy , Ostatnio garet sie wywinął ale co ma wisieć ...;) Cytat od DELL: „wakacje urlopy, póżniej praca, ” no niestety , u mnie to samo gdyby doba miała 48h ,może byłby czas na granie
-
Dnia 01-09-2020 01:36:19 następujące floty spotkały się w walce: Na dobry początek Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Krążownik 33.333 _________________________________________ Obrońca Garet [C E] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 66.302 _________________________________________ Po bitwie... Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Krążownik 33.333 ( -0 ) __________________________…
-
Cytat od cokolwiek: „2. Na starym koncie masz dużo anty - to i na nowe kupisz, w mniejszym (a przez to droższym) pakiecie. ” Tu mam inne zdanie .ktoś może z ciekawości zacząć grać na nowym uni ,żeby przetestować nowe ustawienia ,a dodatkowa dostępna od razu na start anty tylko go do tego przekona (do samego rozpoczęcia gry ) z czasem może gość kupi więcej , jeśli gra sie mu spodoba a do tego wykorzysta tą ze starego konta zmuszając go do zakupu kolejnej reszta Patologi o której piszesz powinna b…
-
Jak w temacie Pomysł aby kupiona antymateria była dostępna w lobby dla wszystkich kont wspólna ,nie wliczając w to znalezionej . Myślę że takie rozwiązanie mogło by zachęcić graczy starszych ,którzy mają w konta zainwestowane jakieś PLNY do rozpoczęcia gry na nowym uni ,z fajnym zastrzykiem na start w postaci kupionej ileś tam miesięcy/ lat wcześniej antymateri Dodatkowo zastanawia mnie co jeżeli ktoś gra na kilku uniwersach , na każdym ma kupioną antymaterię a wiemy że zbliża sie malutkimi kroc…