Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• przeprowadzalem próby juz jakis czas temu Sprawdzic czy przewidzieli może animacje,czy filmik -jak przy niszczeniu mona Zalozylem tez temat na forum wtedy nikomu sie nie udało A i do tej pory nie słyszałem

• Dnia 01-11-2020 22:56:42 następujące floty spotkały się w walce: Obrona TP Przegapiony dolot bywa i tak Dobranoc Agresor SPAWACZ36 [RoG] ________________________________________________ Pancernik 128.909 _________________________________________ Obrońca BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Mały transporter 221.646 Duży transporter 135.078 Lekki myśliwiec 304.750 Ciężki myśliwiec 681.894 Krążownik 511.330 Okręt wojenny 292.559 Statek kolonizacyjny 750 Recykler …

• Dzieki za nominację @bobro zgłaszam gracza Strangelet - uzasadnienie Człowiek zagadka Samotny kojot Gra sam dla siebie ,nikt go nie interesuje ,ładnie prowadzi konto Dziki nastolatek - pogubiłem sie w nickach i kontach więc niech sie sam odezwie uzasadnienie. Mimio wszystko byl dobrym przeciwnikiem coś tam próbował robic I latać

• wtedy to i ja sie będę cieszył razem z nimi Do czasu az za karę ich wszystkich zezlomuje :p

• miliard dexu było by spoko

• Dnia 28-10-2020 10:11:15 następujące floty spotkały się w walce: Ehhh tyle zachodu o prawie puste dtki nie ładnie icemen , następnym razem proszę napełnić je dla mnie Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Reaper 15.915 Duży transporter 30.000 _________________________________________ Obrońca icemen74 [RoG] ________________________________________________ Mały transporter 5.500 Duży transporter 30.000 Recykler 401 Satelita słoneczny 4.20…

• Dnia 27-10-2020 22:48:20 następujące floty spotkały się w walce: Obrona TP RoG , proszę nie kompromitujcie się bardziej :DD Dnia 27-10-2020 22:48:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Motyl [RoG] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.436 Bombowiec 5.183 Ciężki myśliwiec 24.579 Krążownik 11.831 Mały transporter 20.151 Lekki myśliwiec 130.000 Niszczyciel 4.386 Duży transporter 30.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Blac…

• Dnia 27-10-2020 21:31:24 następujące floty spotkały się w walce: Czyścioszek Panowie z RoG ,nie kombinujcie i tak tego nie uratujecie już mam więcej niż może w tych trampkach u icemana lecieć wiec średnio wam idzie "obrona" ,"zemsta" za kolegę Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Robertuse [NWOR] ________________________________________________ Mały transporter 252 Duży transporter 60.2…

• Cytat od boski wiatr:): „no wlasnie tojek. Wygryzles teraz niechlubne st late na kartoflu ktore bylo na 10 pozycji w stekach teraz late musi sie bardziej postarac zeby znowy wejsc w top 10 ” mam top 2 solo:p I top 8 na dzikim to sie liczy razy 3 Ale i tak zdecydowanie wole acsy Lepsza zabawa, telefony ,rozmowy , plany i scenariusze Smiechu co niemiara

• tak to już jest , jak ktoś za bardzo szczeka 21 30 wczoraj wpis na forum Cytat od Spawi: „Gratki wyczucia !!! No szkoda ze to kolegę spodkalo I życzę szybkiej odbudowy dla kolegi Ale to tylko gra ., nie ma się co załamywać tylko grać dalej Ja sam po dwóch zlomach od kartofla Ale nie włączyłem urlopu Upadłem i się podniosłem I mam nadzieje panie latte ze pan tez nie włączy urlopu po porażce Która nie długo może nastąpić I już zawczasu pisze Bądź facet i graj dalej ” i 3 h później złom i urlop @La…

• Dnia 05-10-2020 11:xx xx następujące floty spotkały się w walce: 4 moony w układzie padły liczyłem na wyzwanie w postaci stacjonuj ,ale obrońca mimo czterech planet w układzie wyleciał na kolonizuj do tego doszła blokada ataków (oczywiście bez informacji ze strony PL team) secik zawrócił kolonizuj przez co wrócił wcześniej , ale szybka organizacja ekipy mała nerwówka z czasem bo ataki odblokowali dopiero o 10:00 OGN poschodziło z urlopu , ale posłali tylko recki , bez organizacji obrony na szcz…

• Cytat od Art: „o dopilnowane z przyczyn losowych i nie ma co się na ten temat rozwodzić ” Pierwszy o tym pisałem o 5 rano jak zniszczyłem 4 moony i nie mogłem wysłać ataku na flote która była na 100% w reckach bo wracała z kolonizuj gdyby te kolonizuj wracało o 8 a nie o 12 to co wtedy ? oddacie za przepaloną anty ? na przenosiny ? , skracanie telepa itd za gąski które spadły ? za zarwaną noc ? Dziecinada a nie team

• Cytat od Ruda: „Przerwa techniczna zaplanowana jest od 5 do 10, więc w tym czasie będą występować problemy z logowaniem i korzystaniem z gry. Stąd blokada ataków ” rychło wczas

• Cytat od Spawi: „Ale to tylko gra ., nie ma się co załamywać tylko grać dalej Ja sam po dwóch zlomach od kartofla Ale nie włączyłem urlopu Upadłem i się podniosłem ” Cytat od Spawi: „I mam nadzieje panie latte Spawacz ze pan tez nie włączy urlopu po porażce Która nie długo może nastąpić - w tym wypadku jakieś 3h od napisania tego posta :D I już zawczasu pisze Bądź facet i graj dalej ” to pewnie jakieś nie porozumienie

• właśnie gościowi 4 moony spadły . flota na fali a tu *uj szczęście, że wraca popołudniu , a blokada tylko do 10 gdyby wracało o 10 to bym sie zdenerwował edit ** jednak nie popoołudnin zawrócił przed 12 wraca PL team obym zdążył z tym atakiem!!!

• gdzie jest jakaś informacja ? i dlaczego nie można wysyłać ataków ?

• Logitech 04.10.2020 14:29:47 Napisz na forum jakbyś mógł (ja nie posiadam tam konta) Korki na drogach. Gratuluję wyczucia. Pozdrawiam i przepraszam sojusz

• Dnia 04-10-2020 13:08:35 następujące floty spotkały się w walce: Jak na razie całkiem przyjemna niedziela Logitech obstawiam źle wysłany fs Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Pancernik 263.906 _________________________________________ Obrońca Logitech [RoG] ________________________________________________ Mały transporter 9.779 Duży transporter 129.532 Lekki myśliwiec 1.420 Ciężki myśliwiec 711 Krążownik 804 Okręt wojenny 114 Statek kolonizacyjny 2 R…

• Dnia 04-10-2020 09:13:33 następujące floty spotkały się w walce: Nie wiem co autor miał na myśli ale złom pod dom zawsze cieszy *obrona teleport Agresor Sub Zero [RoG] ________________________________________________ Okręt wojenny 33.371 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Duży transporter 10.000 Lekki myśliwiec 35.918 Ciężki myśliwiec 692.314 Krążownik 452.055 Okręt w…

• Itemy wydobycia

BlackLatteCoffee - - Zadawanie pytań

pakiet surowca jest jako przedmiot w ekwipunku Mozna kupic np jak jest promocja A aktywować później ,jak ogarnie sie miejsce w magazynach czy cos