Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 468.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od wujek: „czyli zalozmy ze jak ktos ma dok na 11 lvl , ma sztab to z rangi pierwszej dostanie 1 lvl wyzej i nabije mu w statach 12kkk pustych pkt ? dobrze rozumiem ? ” tak dobrze myślisz chyba że tak jak ja dok na 12lvl zrobiłeś w poprzednim evencie i teraz wezmę kolejny na lvl 13 czyli 48mld mety i 12mld dexu a są pewnie i tacy co już mają na 13 czyli wezmą na 14 244mld mety 61mld dexu a są
-
OKA: Dzień 16
PostACS
-
OKA: Dzień 15
Post5200
-
@Forumowy As ma trochę racji Sam dałem odpowiedz taką jakiej sie spodziewałem (jak na egzaminie maturalnym ,możesz mieć rację i mówić ogólnie dobrze ale jeśli mijasz się z kluczem to masz 0 punktów ) Cytat od Forumowy As: „jest jeszcze czwarty warunek. Mianowicie transport z wrakami statków musi dotrzeć na planetę generała. Co jeśli generał porzuci tę planetę w trakcie tego transportu? Wówczas pole wrakowe nie powstanie. ” Pole wrakowe powstaje po walce , nie ma znaczenia czy dotrze na planetę c…
-
OKA: Dzień 14
Post14.03.2005
-
OKA: Dzień 13
Postpole wrakowe pojawi się, jeżeli przynajmniej 5% floty w walce i ponad 150.000 surowców zostanie straconych.
-
OKA: Dzień 12
Post7
-
OKA: Dzień 11
Post1:453 -2 :147
-
OKA: Dzień 10
Post1800
-
Nie wiem czy to błąd . ale wszystkie dodatkowe nagrody (poza pierwsza rangą ) można odebrać bez kupowania sztabu miałem nazbierane 7600 trytu ,czyli 3 ranga zaliczona ,następnie odebrałem rangę pierwszą -sztab na 4 dni następnie rangę 2 i 3 wszystkie dodatkowe nagrody trafiły na konto czyli wystarczy poczekać do końca aktywować sztab, z nagrody na 4 dni i mamy wszystko
-
OKA: Dzień 9
Post2008r
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
Cytat od TaurekGary: „Powalone to jest nie pilnowanie ataku ” od kiedy :DD??? jeśli tak mówisz to za mało mnie znasz :p potrafiłem nie pilnować acsów z 3 największymi flotami uni a mam sie przejmować takim czymś? Cytat od TaurekGary: „aaa i nie tyrcjum, tylko Trycjum. ” jak dla mnie to nawet trytytium albo trotylium może być