Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-468 z 468.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ...Lukos...: „że musiałeś nocke zarwać żeby niszczarki przewieźć - skutkowało tak małym zykiem jak 50 kk ” a dobrej zabawy jako zysku nie liczysz ?? ,a zysk taki mały bo szczerze myślałem że nie poślesz recków tylko postraszysz żebym zawrócił gdybyś zobaczył na fali tą flotę którą planowałem żebyś zobaczył to złomu by nie było 5 s po akcji, ale jak na złość pierwszego stacjonuj nie widziałeś i musiałem wysłać drugie dlatego recki sie spóźniły Pomyśleć że mało brakowało dziś rano a te sa…
-
Cytat od ParufffkowyJohn: „PS. Chyba nie jesteś taką lamą jak myślałem ” Nawet przed taką lamą jaką myślałeś że jestem ,nie możesz wiecznie uciekać
-
Na każdego znajdzie się sposób to nic osobistego ,jutro zwijam kolonie i będzie mógł w spokoju sie odbudowywać
-
Dnia 15-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Co tu dużo pisać.. Mówiłem żebyś zawrócił Zawrócone stacjonuj plus drugie z przynętą i pewnie wielkie zdziwienie na twarzy lukosa "skąd wzięła się tam ta flota " no ale cóż pisałem wiele razy żebyś nie latał mi na tą kolonie po 5k surki i żebyś nie podstawiał sie pod wszystko co leci tam na stacjonuj Wykorzystałem ten fakt, że jednak latałeś na wszystko zagapiłem sie z reckami mój błąd ale i tak do przodu Pozdrawiam i do naSTępneg…
-
Dnia 13-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: szału nie ma , byle na zielono Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.111 Okręt wojenny 10.499 Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca barrusek [W_S] ________________________________________________ Mały transporter 19 Duży transporter 607 Lekki myśliwiec 10.144 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 3 Okręt wojenny 300 Sonda szpiegowska 155 Bombowiec 4…
-
Dzięki zwierzu za miłe słowa Jak zobaczyłem że iwan wyłączył urlop to od razu zacząłem szukać jego floty i znalazłem ale juz w doku szybkie zerkniecie na forum i wszystko jasne Ale nie minęło kilka godzin u iwana krótka aktywka na matce i monie .Jak wskoczyły minutki przeskanowałem a tu część floty z doku wyciągnięta i zostawiona samopas na moonie ,no to policzyłem ale 120 układów z niszczarkami i braki w paliwie zmusiły mnie do podzielenia sie tą informacją i padło na zwierza Teraz to iwan już …
-
woww... musiało zaboleć dobrze niech sie dzieje