Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 421-440 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• teścik może brać z Ciebie przykład i napisać krótko zwięźle i na temat ,dzięki za gratulacje ,chociaż tak jak piszesz ,bez finezji to st Pozdrawiam

• Nie zupełnie tak to wymyśliłem ,ale niech wam będzie postawie tą 10 planetę i zrobię taką akcje jeszcze raz ciekawe co wtedy wymyślicie A biedy teścik ma czas skanować ale nie ma czasu odpisać .Obraził sie starszy Pan oj jaka szkoda

• Dnia 19-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Bez opisu Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Mały transporter 11.000 Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 2 Recykler 2.321 Sonda szpiegowska 86 Wyrzutnia rakiet 11.750 Ciężkie działo laserowe 1.078 Działo Gaussa 12 Wyrzutnia plazmy 76 _________________________________________ Po bi…

• To było dość proste jeśli potrafi sie grać , na stojącą flote to każdy potrafi wylecieć NC milczy , test milczy ,no bo przecież nic nie sie stało.. teścik napisał byś chociaż na pw " gratulacje albo Ch ci w d. jak normalny kulturalny człowiek xD lukos "zgłaszam to " :D-nie zapomnij :))

• Dnia 18-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ... Jak to przy teleporcie ,w obronie cała flota przez co straty większe ,ale od czego jest dok Dobrze rozpoczęty powrót z urlopu ,Agresor chyba zbyt dumny albo zdziwiony ,że nawet nie odpisał (ja Ci zawsze gratulowałem ) Do ostatniej sekundy serce waliło jak oszalałe "żeby tylko internet nie zamulił " Ale się udało , dobra przynęta zostawiona i rekin złapany , mimo turbo recków testa udało …

• Wypowiedziałem sie raz i więcej nie będę .Jeśli ktoś zbiera przypadkowe zdarzenia i nagięte fakty .żeby dopasować to do swojej historyjki ,to bardzo mnie to cieszy .że ma taką wyobraźnię .Raczej średnio mnie interesuje czy ktoś po 2 stronie ekranu w coś wierzy czy nie mówiłem ci o rashu ze dostawałem od niego screny i rozmowy z nc . ryzykowałem troche ale liczyłem na fajną zabawę .Oczywiście chciałem żebyś leciał ze mna na kogoś z NC albo wgl na kogoś żeby cokolwiek zdziałać .jednak nigdy nie ch…

• Uwaga uwaga Będzie wypowiedź latte tak raz dwa bo na tronie siedzę , a tylko tutaj nie szkoda mi czasu na takie pierdy do rzeczy o tym że molibden to rash dowiedziałem sie całkiem nie dawno ,podobno kupił konto od gościa za 250 zł ,który to kupił je od właściciela za 300zł Tyle o rashu co do podstawki u irona to napisał do mnie chochelka ,zdziwienie było spore ,ale dostawałem screny ,było pod falą ,wszystko sie zgadzało to wyleciałem .Napisałem do nexa sms że jest podstawka miał wolną chwilę to …

• Odezwał się gracz z sojuszu który ma monopol na szpiegów ? w jakim sojuszu na kalisto nc nie ma konta ? Uważasz że tylko wam wolno szpiegować innych , a tu taka wtopa szpieg w nc coś niespotykanego xd

• To czy to konto było Twoje , czy ogólnie w Nc .Czy też ktoś go przejął mnie nie interesuje .Ja latam na wszystko i wszystkich jeśli jest zysk ,nawet na graczy z którymi miałem kiedykolwiek jakieś wspólne akcje i oni dobrze o tym wiedzą .Konto było po złomie to fakt bo osobiście Cie zezłomowałem A Ufać to mogę żonie Widocznie w Twoim przypadku jeśli faktycznie było tak jak napisałeś ,to nie widzisz różnicy między zaufaniem a naiwnością

• Jeszcze bardziej pokolorujcie tą opowieść to może ktoś uwierzy Trzeba mieć 15 lat żeby dawać komuś tak pasy do konta , Nr tel nie odpowiada , zgłośka pewnie była , bana brak aa no i jestem ostatnim idiotą i wrzucam nieczyste starcia na forum. Wszystko sie wyjaśniło

• No właśnie. każdy wie na ile jest uczciwy .A Ty lepiej pilnuj waszych moonówek , gsówek .moonkilerów .blackkilerów i innych grajków bo kilka waszych kont juz zezłomowałem i do dzisiaj są na urlopach .A rash jest widoczny bo musiał mieć kupioną anty , ze mną tak by sie nie stało, a założyć nowe konto i grać pod innym nickiem może każdy lukos myślałem że masz więcej niż 15 lat "sztuczek pushowych "

• Standard... ktoś gra lepiej niż gracz z NC ,to oczywiście nie gra uczciwie .Spokojnie rip jeśli sie mnie boisz to mogę dać ci na piśmie że moja flota u Ciebie nie zawita ,w przyzłym roku rodzina mi sie powiększa i prawdopodobnie ogame pójdzie w odstawkę ,albo oddam konto przemczysławowi,to będziesz miał okazję żeby odskoczyć w pt .a Ty lukosik co ? policzyć ci znowu gąski na powrocie ?

• aa noo właśnie Angelo to konto sie nazywało , nie mogłem skojarzyć Zapomniałeś ,że były tam dwa smoki na końcu :)) a tak na serio to masz racje w 100 % , mam nawet rozmowę z angelo Siemka angelo z tej strony rip , pisze do ciebie z konta od blacka , ale to naprawdę ja - No siemka rip co tam słychać A no nic leci jakoś , potrzebował bym twoje pasy do konta musze coś sprawdzić -Nie ma żadnego problemu rip ********* ******** Ok dzieki stary , i jakbyś mógł nie wchodzić na konto przez jakiś czas, aż…

• Konto jest wasze rip i lepiej powiedz do jakiego sojuszu chcieliście go wstawić żeby szpiegować,Bo po co niby to konto wyszło z nc. Ale macie pecha bo ktoś zapomniał odebrać fsa i wasze paliwko jest teraz u mnie :P.

• Dnia 19-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Stało ,to lot i ładne tankowanie :)) Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Niszczyciel 2.500 Pancernik 13.000 _________________________________________ Obrońca kryspin ________________________________________________ Mały transporter 2.930 Duży transporter 9.770 Lekki myśliwiec 5.042 Ciężki myśliwiec 33 Krążownik 2.021 Okręt wojenny 634 Statek kolonizacyjny 1 Recykl…

• Dnia 14-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Złom niestety u obrońcy ale wklejam ,żeby sie coś działo Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Okręt wojenny 11.111 Pancernik 7.800 _________________________________________ Obrońca Kalli [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 125 Duży transporter 2.225 Lekki myśliwiec 45 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 64 Okręt wojenny 4 Statek kolonizacyjny 3 Recykler …

• Dnia 10-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Nie ma co pisać udany powrót z urlopu Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 17.469 Krążownik 8.273 Pancernik 1.800 _________________________________________ Obrońca Carlos [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 3.813 Duży transporter 16.758 Lekki myśliwiec 54 Ciężki myśliwiec 27 Recykler 23 Sonda szpiegowska 33 _______________________…

• Dnia 18-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: historia krótka czasami dobrze mieć w buddy słabszych graczy , dzięki lazmanis za info Początkowo miało spaść tylko 50 bo przy stu za wielkie straty .ale szybka wiadomość do nexusa z okolicy i spadła cała setka . Chociaż obrońca miał szanse na podniesienie połowy gdyby przypilnował powrotu ale mi sie też ledwie chciało o tej godzinie wstawać:D Obrońcy oczywiście Szo i do następnego Dzięki NEXUS ze nie bałeś się ze mną lecieć :)) A…

• Dnia 11-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Pancernik 8.505 _________________________________________ Obrońca Kalli [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 35 Duży transporter 1.997 Lekki myśliwiec 226 Krążownik 2 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 178 Sonda szpiegowska 9 Niszczyciel 156 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 4 _________________________________________ Po…

• Dnia 23-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: myślałem ze złom teścik podbierze ale sie udało i jest zielono:) Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 49.989 Okręt wojenny 10.784 Pancernik 6.247 _________________________________________ Obrońca koga [TWP] ________________________________________________ Mały transporter 561 Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 7.111 Krążownik 364 Okręt wojenny 847 Statek kolonizacyjny…