Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 09-06-2018 23:35:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Okręt wojenny 8.888 Pancernik 8.888 _________________________________________ Obrońca polifag ________________________________________________ Mały transporter 5.175 Duży transporter 14 Krążownik 2.138 Okręt wojenny 2.139 Statek kolonizacyjny 12 Recykler 2.293 Sonda szpiegowska 2.158 Niszczyciel 293 Pancernik 538 _________________________________________ Po …

• Jak masz za dużo to kupie ten dex 3 do 1

• Oczywiście , że takie zmiany to tylko kosmetyka i mogą one poruszyć uni tylko na jakiś czas ale i tak najlepszym rozwiązaniem jest UF problemem UF jest to co pisał usagi -zbyt wielka rozbieżność w ustawieniach uniwersów . przez co ciężko jest znaleźć dla nas parę , bo jesteśmy jednym z ostatnich z tak "słabymi" ustawieniami młodsze mają podkręcone eko, prędkości itd a starsze mają średnią pt jak u nas top 1 UF trudniej wywalczyć niż takie zmiany ,a mogą być one pomocne w późniejszym połączeniu

• Hmmm Trzeba się zastanowić jak pomóc większości ,bo wszystkim nie da rady . większość na tym uni to ekowcy (niestety), sensowną flotę posiada plus minus 25-30 graczy Komu pomagają zaproponowane zmiany ? zwiększenie prędkości flot - gracze z flotą mają większą szansę trafić innego flociarza , w sumie nie takie złe, bo nie wpływa to w dużym stopniu na grę pozostałych graczy a zachęca do gry flociarzy - Jestem za spalanie dexu 0.5 -ułatwienie dla flociarzy ale też mniejsze zyski z handlu dexem dla …

• zwłaszcza dla kogoś kto ma wszystko w jednym układzie a chciałby zacząć grać flotą

• Zgadzam sie z usagim, takie zmiany niy mają sensu .Żadne zmiany nie przywrócą równowagi na tym uni ani nie ściągną nowych graczy bo od tego są nowe uniwersa , do wyboru do koloru. a zaproponowane zmiany tylko przyspieszą wymieranie 30 % z obrony ? - miesiąc totalnej rozwałki ,topka flociarzy odskakuje jeszcze bardziej ,70% graczy przestaje grać spalanie 0,5 ? nic nie wnosi i tak nie ma na co latać a jak sie już leci to kto patrzy na dex zwiększenie wydobycia ewentualnie mogłoby pomóc graczom top…

• widzę ,że teścik odbudował pancki :)), trzeba je będzie do mnie zaprosić a co do st to jakiś czas temu przymierzałem sie do rakietowania tego bunkra ,dzieki chłopaki za zrobienie farmy w układzie chociaż troche nie fair top 1,3 ,4 we flotach na biednego bunkrownika z top 100 cóż takie życie na wymarłym uni

• X czy Y

BlackLatteCoffee - - Spam

Kebab Chomik czy szczur ?

• X czy Y

BlackLatteCoffee - - Spam

Tradycyjnie pomidorowa czy ogórkowa ?

• Dnia 27-05-2018 14:17:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Okręt wojenny 33.333 Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca arkaarka [CIS] ________________________________________________ Mały transporter 41 Duży transporter 3.000 Lekki myśliwiec 200 Krążownik 100 Okręt wojenny 30 Sonda szpiegowska 250 Satelita słoneczny 250 Niszczyciel 10 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 20 Wyrzutnia rakiet 34.93…

• Dnia 20-05-2018 01:38:58 następujące floty spotkały się w walce: tankowanie Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Duży transporter 4.000 Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca Kuzuri [WOC] ________________________________________________ Mały transporter 2.369 Duży transporter 1.091 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3.041 Wyrzutnia rakiet 20.330 Ciężkie działo laserowe 2.391 Działo Gaussa 81 Wyrzutnia plazmy 175 _________________…

• Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: zabrakło slotów na dofarm ,ale 75 % rabunku ,to nie jest źle Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Duży transporter 2.500 Niszczyciel 2.000 Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Bej ________________________________________________ Mały transporter 1.273 Duży transporter 3.826 Lekki myśliwiec 1.286 Ciężki myśliwiec 422 Krążownik 125 Okręt wojenny 47 Recykler 57 Sonda …

• ziomali to może Ty miałeś w podstawówce .Ja mam znajomych Średnio mnie obchodzi jak kto gra i czy ma bana ,jak pewnie zauważyłeś gram tylko w weekendy ,w tygodniu się urlopuje no i możesz zobaczyć po chochelce jaki mamy stosunek do gry czyli wyjebane

• Zazdrościsz mi kolegów ? może nie masz życia poza ogame ? a do paruffki jak tylko potrzebna mi jego flota ,dzwonie o każdej porze dnia i nocy albo jak mi sie chce to ide do niego na browca , Tak to jest z kolegami on też ma pasy do mojego konta w razie W HAHAHA chochelka nie pokazuj sie więcej z rashem w Blue Berry,bo na internecie piszą ,że się stukacie :DDD

• Nie pamiętam żebym wstawiał coś za kogoś kiedykolwiek ,możesz mi przypomnieć o co dokładnie chodzi ? nie wiem czy nie może sie zalogować , czy nie chce sie bawić w forum .powiedział że mogę sobie wkleić to wklejam tak jak kilkukrotnie rip wstawiał coś od silvera /Jak Tutaj twoje 2 plus 2 działa ? Z jakiego sojuszu Ci potrzebne akty ? pisz do nc mają we wszystkich .a jak ktoś nie ma sojuszu ,to nie ma akty i stąd te obrony

• Dnia 15-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Obrona na planecie ,pod falangą bez szans na sukces ,a jednak teścik sie starzeje Agresor ociec Test [N C] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 35 _________________________________________ Obrońca rushh ________________________________________________ Mały transporter 2 Satelita słoneczny 510 Niszczyciel 4.000 Wyrzutnia rakiet 4.945 Lekkie działo laserowe 1.758 Ciężkie działo laserowe 118 Działo Gaussa …

• Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Lot typu test ,bez finezji na stojącą flotę .Obrońca troszkę poskubał złom ale coś tam na weekend wpadło Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Krążownik 12.345 Okręt wojenny 23.456 Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca Bej ________________________________________________ Mały transporter 2.090 Duży transporter 3.694 Lekki myśliwiec 1.989 Ciężki myśliwiec 733 Krążowni…

• gratki Kardi widać że lepiej sobie radzisz poza NC

• Gratki no faktycznie jak te trampki były chociaż w połowie pełne to było co zbierać

• zwierzu powiedz do kogo ma napisać iron z sprawie moona ? do Ciebie ? może do testa ? albo kuzuriego ? nikt z was by sie na to nie zgodził , iron odesłał surowce za lmy stracone w 9 próbach jestem na zero z surowcami więc gdzie tu widzisz problem ?? twoje mony sie same pojawiły czy jak Co do tego że nikt nie jest alfą i omegą to wiadomo ,sam dostałem złoma i to nie raz i nie tylko na tym uni ,chodzi raczej o zachowanie po złomie .Ja, ty, rip czy lukos potrafimy się cieszyć z ST ale i gratulować …