Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dlatego ludzie przestają grać po pierwszym złomie , bo liczą wszystko .Przeorali mi kilka koloni ,kurdee co teraz ,stosunek surowców mi sie nie zgadza , a miałem za 2 tyg wrzucić kopalnie metalu ,w sumie mam na kopalnie kryształu ale na forum pisali że się nie opłaca . Teraz wtyczka chce podnosić plazmową ...Wrzucę do kalkulatora , [ciach] 3 tyg w plecy [ciach] to ..:DDD tak to właśnie wygląda [ciach] Moderator kruszynka:Upominam za pseudocenzurę oraz usunięto offtopic

• Nie ma to jak grać według tego co podpowiada nam wtyczka ... Jaki sens ma takie granie ? "za 3 dni wrzuć kopalnie metalu na 30 lvl na planecie x, na planecie y jutro o 12 22 34 będziesz miał surowce na technologie plazmową, ,uwierz mi nie potrzebujesz teraz budować kopalni kryształu ,będziesz w plecy 10 jednostek surowca ,lepiej podnieś astro " wgl wgrać bota i patrzeć jak kopalnie same sie budują . Żenada zero zabawy i swojej inwencji , czyli gdyby 20 osób zaczęło grać jednocześnie to mamy 20 i…

• Dlaczego konta po upływie czasu na kasację nie mogą zostać w grze ? Przykład: Nie mam zakupionej anty , dostaje złoma ,przestaje grać tak sobie ,mam wywalone ale wrzucam urlop Po 34 dniach moje konto znika .Nie mam możliwości logowania .Ale dlaczego nie zostawić tych planet i zmienić je np w planety piratów /koczowników /obcych .Dodać do tego komunikat ,że planeta została opanowana przez obcych. wydobycie zostaje ,automat wrzuca coś czasami w stocznie /obronę ,może nawet jakaś szansa na zrabowan…

• Cytat od NitjSefni: „Cytat od BlackLatteCoffee: „Cytat od NitjSefni: „Zazdroszczę takiego zysku Pytanie dla kogo ta surówka była szykowana, bo nie chce mi się wierzyć, że zbierał dla samego faktu... Mimo wszystko obrońcy SzO ” Raczej nie zbierał dla samego faktu ,tylko dla tego który da więcej , widocznie rip dał najwięcej ” Już nie raz się przekonałem, że rip ma honor, więc jestem pewny, że to nie on zbierał pieniądze na te surowce... ” Nie bądź taki pewny ,bo historia ogame nie raz widziała ho…

• Dobrze ze mam wywalone na to uni . Teatrzyk cieni

• Cytat od NitjSefni: „Zazdroszczę takiego zysku Pytanie dla kogo ta surówka była szykowana, bo nie chce mi się wierzyć, że zbierał dla samego faktu... Mimo wszystko obrońcy SzO ” Raczej nie zbierał dla samego faktu ,tylko dla tego który da więcej , widocznie rip dał najwięcej

• Nic dodać nic ująć ... największy push na kalisto po stronie NC mimo to gratki , nc milczy żeby szumu nie robić ??

• Dnia 02-09-2018 02:11:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Mały transporter 25.000 Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca Carlos [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 2.954 Duży transporter 9.433 Lekki myśliwiec 2.092 Ciężki myśliwiec 212 Okręt wojenny 7 Recykler 78 Sonda szpiegowska 2 Bombowiec 12 Niszczyciel 97 _______________________________________…

• Dnia 01-09-2018 04:29:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Duży transporter 19.000 Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca kryspin [CIS] ________________________________________________ Mały transporter 125 Duży transporter 59.152 Lekki myśliwiec 215 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 86 Okręt wojenny 26 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 118 Bombowiec 5 Niszczyciel 16 Pancernik 65 Wyrzutnia rakiet…

• Dnia 02-09-2018 05:33:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Mały transporter 18.000 Krążownik 20.000 Pancernik 2.500 _________________________________________ Obrońca with [BOA] ________________________________________________ Mały transporter 372 Duży transporter 11.071 Lekki myśliwiec 473 Krążownik 138 Recykler 85 Gwiazda Śmierci 4 Pancernik 94 Wyrzutnia rakiet 3.086 Lekkie działo laserowe 215 Ciężkie działo lasero…

• Dnia 29-08-2018 03:24:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Carlos [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Duży transporter 22.152 Lekki myśliwiec 5.809 Ciężki myśliwiec 596 Krążownik 1 Okręt wojenny 22 Recykler 221 Bombowiec 36 Satelita słoneczny 3.225 Niszczyciel 273 Wyrzutnia rakiet 6…

• Proste rozwiązanie .Nagrodą za aktywną grę jest automatyczne zakończenie danego badania/ budynku . surowce trzeba sobie nazbierać .Dodatkowo nagroda przepada w 24 godzin po osiągnięciu np 3 miesięcy aktywności Zabraknie nam 10kk surki no trudno wrzucamy badanie normalnie albo czekamy kolejne 3 mies

• Cytat od ciap: „No nie ma ” Fakt. mój błąd ,ograniczenie danych w telefonie zasłoniło mi odnośnik Korzystając z okazji odsyłam do wątku w sprawie Ogame-Quiz-House Prywatnie mam sporo na głowie a brakuje jeszcze stu pytań i możemy sami w tej aplikacji zareklamować ogame Pozdrawiam

• Jak GF podchodzi do reklamy ogame każdy widzi , na stronie startowej ogame jest reklamowany Metin ,Bitefight albo Tera , a na stronie metina nie ma nawet odnośnika do pozostałych gier GF Młody gracz szuka przede wszystkim wizualnych atrakcji ,a w ogame niestety widzimy tylko cyferki . Wyjadacze mają "obraz " w głowie ,wiedzą co sie dzieje z flotą kiedy ona leci , a z tych cyferek w RW potrafią się cieszyć . Gdyby lot ( wylot) floty był w jakiś sposób widoczny ,(nawet kilkusekundowa animacja) alb…

• Każda gra kiedyś umiera ,taka jest kolej rzeczy .Prędzej czy później czeka to też ogame ,bo na Ogame nie ma "nowych" graczy Są tylko tacy którzy grali kiedyś i im sie przypomniało ,że w sumie można by spróbować ,widać to dobrze w podaniach do sojuszy "grałem kiedyś".albo " miałem kilka lat przerwy..".Nie spotkałem sie jeszcze żeby ktoś pisał "Nigdy nie grałem w ogame ,chciałem spróbować ,kliknąłem w reklamę albo szukałem w rankingach gier strategicznych i zalogowałem sie z ciekawości Nie ma co s…

• Dnia 05-08-2018 17:51:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Mały transporter 11.832 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca dragon ________________________________________________ Duży transporter 4.000 Satelita słoneczny 200 Wyrzutnia rakiet 863 Lekkie działo laserowe 918 Ciężkie działo laserowe 10 Działo Gaussa 30 Działo jonowe 15 Wyrzutnia plazmy 20 Mała powłoka ochron…

• Dnia 05-08-2018 20:46:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca tachion [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Duży transporter 9.100 Lekki myśliwiec 35 Ciężki myśliwiec 40 Krążownik 160 Okręt wojenny 10 Recykler 72 Sonda szpiegowska 5 Bombowiec 2 Pancernik 3 _________________________________________ Po bitwie... Agr…

• Dnia 04-08-2018 23:29:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Okręt wojenny 33.333 Bombowiec 1.110 Niszczyciel 23.902 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 731 Lekki myśliwiec 600 Ciężki myśliwiec 41 Krążownik 400 Okręt wojenny 400 Recykler 637 Sonda szpiegowska 100 Bombowiec 2 Satelita sło…

• Dnia 28-07-2018 21:51:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Okręt wojenny 22.222 Niszczyciel 22.222 Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 129 Duży transporter 1.243 Lekki myśliwiec 800 Ciężki myśliwiec 112 Krążownik 800 Okręt wojenny 800 Recykler 911 Sonda szpiegowska 1.032 Bombowiec 7 Satelita słoneczny 207…

• Dnia 26-07-2018 01:42:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rushh ________________________________________________ Duży transporter 2.500 Lekki myśliwiec 24.190 Niszczyciel 8.049 _________________________________________ Obrońca monster man [N C] ________________________________________________ Duży transporter 20.000 Statek kolonizacyjny 2 Sonda szpiegowska 107 Satelita słoneczny 821 Wyrzutnia rakiet 5.873 Lekkie działo laserowe 1.774 Ciężkie działo laserowe 94 Działo Gaussa 2 Dzi…