Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Od kiedy przeszedłem w tryb eko na nowym uni ,przyglądam się statystyką od czasu do czasu ,i po takim spadku w topce musiałem zajrzeć na forum Gratulacje wytrwałości w polowaniu a obrońcy żeby przerzucił się na trampki

• Cytat od zwierzak170: „Ponieważ wspomniałeś o mnie w tych wybroczynach ,które miały nazywać się wierszykiem to bardzo serdecznie Cię zapraszam ” hahaahahaha po pierwsze wspomniałem bo do "nie dowierza:" raczej lukos się nie rymuje -ot cały powód o reckach na powrocie myślałem jeszcze zanim rip wyleciał ,fakt przegapiłem , bo byłem zajęty wiosłowaniem złomu do tego pewne osoby które miały nie spać spały , euforia mnie ogarnęła i już miałem wywalone w te resztki z Pańskiego stołu Nie wiem jakie ro…

• Dnia 12-01-2019 05:55:31 następujące floty spotkały się w walce: Witam wszystkich ciekawskich Przedstawiam Państwu kolejną obronę w moim wykonaniu , a że cel dość znaczący dlatego też z dość znaczną pomocą znajomych Plan powstał w mojej głowie jakieś 2 tygodnie temu,brakowało tylko odpowiedniej floty , ostrożnie dobierałem osoby które chciałem zaangażować ,wiadomo jak jest, krety ,nornice i te sprawy:) Kiedy już udało się zebrać zaufaną ekipę , gdzie każdy z nas miał ochotę się odegrać na NC ,p…

• Tak siedzę sobie po niedzielnym obiedzie i naszło mnie na forum. i to co tu czytam jest po prostu jednym wielkim teatrzykiem Flociarze płaczą że nie ma na co latać ,ekowcy płaczą że jak będzie złom z obrony to kończą grać Argumentacja niektórych osób rozbraja , spalanie 0,5 .ja to rozumiem tak ,że ktoś nie potrafi grać flotą ,bezmyślnie buduje w nieskończoność i w pewnym momencie nie stać go na fsy to zmniejszmy spalanie logiczne inwestuje w napędy ,mam turbo recki ,ale po czasie zrozumiałem że …

• Cytat od Matek85: „A od nas wszystkich pozdro dla Latte ” Pozdrowienia dla mnie ? od NC ? świat sie kończy tak jak pisałem tutajProcencik ładny jeszcze takiego na taurusie ani na przyłączonych uniach nie było,ale to ogame i jutro może sie pojawić coś większego wink.png Jak widać nie pomyliłem sie 4 na 1 to musi być%%%%% GRATKI i najlepszego w nowym roku .

• UUUUUUUU ale zatrzęsło całym uni aż w realu było słychać xD Jak dla mnie tu jest 17mld zysku jeśli ktoś potrafi liczyć ,ty lukos nie 20 strat minus 3 strat = 17 zysku , (zasada twoja strata moj zysk ) Bardzo mnie cieszy że kuzyri padł po części z mojego konta Procencik ładny jeszcze takiego na taurusie ani na przyłączonych uniach nie było,ale to ogame i jutro może sie pojawić coś większego po stronie agresorów straty głównie w śmieciach ale dla cyferek sie nie lata i tylko w Nc tego nie wiedzą -…

• Cytat od riphagen: „Poszlo kilka rakiet ” Nie muszę nawet grać na taurusie żeby się dowiedzieć kto ci ten bunkier ostrzelał Nawet nie wspomnisz i nie podziękujesz koledze za 2000 rakiet ?? rip 1950 rmp devDAVSON 1850 rmp Rakiet prawie po równo a kolega nawet sondy do acs nie dodał ?:D Pan devDAVSON znany z pomagania ripowi z dobrego serca w różnych sprawach ,ujawnił sie kiedy rip kupował pushe Gracze z sojuszu SPT radziłbym zabrać koledze aktywki albo wgl odprawić z kwitkiem OKO CZUWA pawełek

• Dnia 29-10-2018 01:56:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Niszczyciel 30.352 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 23 Duży transporter 1.164 Lekki myśliwiec 8.291 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 2.720 Okręt wojenny 2.494 Recykler 398 Sonda szpiegowska 232 Bombowiec 24 Satelita słoneczny 160 Niszczyciel 1.296 Pancernik 1.363 W…

• Dnia 28-10-2018 15:31:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Niszczyciel 30.000 Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca GREGU ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 65 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 640 Krążownik 897 Okręt wojenny 300 Recykler 216 Sonda szpiegowska 337 Bombowiec 120 Satelita słoneczny 30 Niszczyciel 120 Gwiazda Śmierci …

• Dnia 28-10-2018 02:35:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Krążownik 33.333 _________________________________________ Obrońca tachion [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 21.500 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 136 Okręt wojenny 3 Recykler 26 Pancernik 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Bla…

• Dnia 27-10-2018 21:23:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Niszczyciel 30.344 Pancernik 10.486 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 64 Duży transporter 753 Lekki myśliwiec 610 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.002 Recykler 242 Sonda szpiegowska 210 Satelita słoneczny 56 Niszczyciel 47…

• Dnia 27-10-2018 21:11:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Duży transporter 190 Lekki myśliwiec 1.800 Krążownik 2.170 Okręt wojenny 2.547 Recykler 564 Sonda szpiegowska 9 Bombowiec 26 Niszczyciel 1.710 Pancernik 1.704 Wyrzutnia rakiet 12.103 Lekkie działo laserowe 361 Ciężkie działo las…

• Szybkie pytanko ,może już było ale spamu za dużo żeby się doszukać , mam 11 planet w dwóch układach (5 i 6 ) obok siebie .czy jeżeli po przeniesieniu układy te będą zajęte to algorytm ustawi moje planety w takiej konfiguracji ale na innych kordach ? czy rozbije mi to na pojedyncze planety (wsadzi ile sie zmieści a reszta gdzieś indziej ) Zależało by mi właśnie na takim ustawieniu ,a nawet jeżeli dostanę relokację to przez brak miejsca może być to nie możliwe

• Dnia 14-10-2018 21:42:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Duży transporter 52.302 Krążownik 45.706 Okręt wojenny 30.000 Niszczyciel 30.669 Pancernik 48.194 Sonda szpiegowska 54 _________________________________________ Obrońca paqs [BOA] ________________________________________________ Mały transporter 43.531 Duży transporter 85.895 Krążownik 2.100 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 300 Sonda szpiegowska 500 Niszczyci…

• 33 333 pance u testa to tak sobie wysłał :DD 4fun

• Pstryczka w nos dostałeś ? wystarczyło , nie wiedziałeś co sie stało ,co ,gdzie, jak ,pisałeś nawet że to podstawka od rusha czy coś:D .a wtedy nie było to dla ciebie mało floty . Nauczyłem cie czegoś ?:) nauczyłem, nie koniecznie chodziło o zezłomowanie

• Co Za KRETYN :DDDDDDDD a mówiłem ładuj w stocznie od razu

• Gram solo i na pewno nie na kallisto . To nie znaczy że nie wiem co sie dzieje na moim koncie Mogę jeszcze raz wrzucić screeny jak chcesz (albo dodatkowo sms z twojego nr ,że nie zdążysz na podstawkę ) , dwie osoby już widziały archiwum na GG i potwierdziły że kupiłeś push od rolanda I oboje wiemy że tak było , nie muszę tego udowadniać bo mi lata czy inni uwierzą .Manipulować i kombinować flotą trzeba umieć , wg mnie st na stojącej flocie to nie st a jedynie mały dodatek ,można polecieć z nudów…

• Cytat od Marsic: „Po pierwsze Latte "ukradłeś mój myk" na nieuczciwych graczy ” może troszeczkę podpatrzyłem i dostosowałem pod ripa ktoś zainteresowany co zostało ciachnięte przez "admina" pisać na pw

• Dlaczego rip nie wrzucił drugiego st z rolanda ?:D a może to dla Ciebie rip zamówił trzeci push ,gdybym powiedział że mają to ciągnąć dalej ,za miesiąc miał bym kolejne trzy udowodnione pushe . I nie chodzi mi o piętnowanie pushu w żadnym razie . Był to tylko środek do celu żeby rip sam sobie kupił zaufanie do rolanda Jedno pytanie załatwia wszystko , dlaczego rip poleciał do obrony ?? skoro : a) twierdził że konto jest "nasze" b) roland wybaczył mu wcześniejszy złom i tak sobie poprosił o obron…