Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zwykła 3 godzinna drzemka zapomniałem dać kapitanowi nawigacji żeby sam trafił z powrotem

• Dnia 12-04-2019 02:00:44 następujące floty spotkały się w walce: nudyyy #2.............................. Agresor BlackLatteCoffee [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Ciężki myśliwiec 20.000 Krążownik 50.000 Pancernik 19.347 _________________________________________ Obrońca Izyda [C2D] ________________________________________________ Mały transporter 4.525 Duży transporter 26.364 Lekki myśliwiec 2.276 Ciężki myśliwiec 82 Krążownik 1.729 Okręt wojenny…

• Moje statki też wlatywały na śpiocha :DD

• Cytat od buleon: „ie na równomierny, skoro są różne ligi. Czy zmniejszony? Jestem top 1 w lidze top 1-100. Mój znajomy jest top 1 w lidze top 101-200. On się pushuje, ja się pushuję, każdy w swojej lidze, później on przechodzi do ligi wyższej, pushuje mnie, spada i od nowa. Poza tym w każdej lidze można się pushować, choć zdaję sobie sprawę z tego, że świadomie robią to częściej osoby z TOP. ” Dlatego pisałem ,że to nie likwiduje problemu tylko go ogranicza i utrudnia Push był jest i będzie i mo…

• Do wczoraj miałem tak samo i zniknęło Moderator kruszynka:Temat zamykam na prośbę autora

• Cytat od buleon: „Do obejścia poprzez wysłanie kilku transportów. ” czyli utrudnienie bo wyeliminować sie nie da Cytat od buleon: „Nie zgodzę się. Surowce pochodzące z pushu powinny być eliminowane z rozgrywki, a nie pozostawać w puli. Przykład: Jestem np. graczem top 500. Gracz dajmy na to top 1 zdobył swoją przewagę nieuczciwie, więc dostał bana bez urlopu. Znalazłem to, zeskanowałem i... nie przebijam się. Znalazł to gracz top 2, dogadał się z graczami top 3-top 6, zrobili ACS i spakowali top…

• Cytat od pl1: „wiec z laski swojej - jak staly przelicznik nie rozwiazuje tego problemu? hmm? czego tutaj nie rozumiesz? oraz dlaczego torpedujesz pomysl ktory rozwiazuje problem wnioski sa oczywiste - bo sama z takiego procederu korzystasz i nie chcesz zeby sie skonczylo. ” NIE rozwiązuje problemu przykład . top1 top2 top3 top4 Top 2 ma nadmiar dexu wysyła surowiec graczowi top 3 .bo może top 3 sprzedaje go graczowi top 4 , na co tylko chce nie tracąc anty (zysk ) top 1 farmi gracza top 4 (po c…

• Takie moje prywatne zdanie , ogólnie mi to wisi, bo to tylko gra Ale na chłopski rozum myślę,że nie można wyeliminować procederu kombinowanego handlu , pushu czy innych takich akcji .Powodów jest kilka ,po pierwsze żyjemy w polsce i na każdy zakaz znajdzie się sposób ,obejście i większy cwaniak . Po drugie mentalność czyli "zdobędę surowiec tak , czy w inny sposób ,nie do końca po to żeby się wzbogacić ale żeby pokazać że się da Po trzecie ,wykorzystywanie znajomości ,bo koledze sie już nie chce…

• Dnia 07-04-2019 05:14:05 następujące floty spotkały się w walce: nudy............ Agresor BlackLatteCoffee [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 30.407 Krążownik 8.000 _________________________________________ Obrońca Matt GZ [N C] ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Statek kolonizacyjny 2 Wyrzutnia rakiet 24 Lekkie działo laserowe 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor BlackLatteCoffee [Amigos] …

• Cytat od Stary Wyga: „eszcze za dobrych czasów każdy wiedział, że nasz top 1 puszował się niemiłosiernie. ” jeśli to prawda w co wątpie , to co to jest ?? 400 baniek a jego wydobycie w 3 dni ? Cytat od Stary Wyga: „że GF od ładnych paru lat nie banuje za takie zachowania i dlatego ta gra umiera. ” Cytat od Stary Wyga: „Walka z pusherami to walka z wiatrakami. ” GENIALNA wypowiedz jak strzał w kolano Nie gram bo sie pushują ,gra umiera , kupują konta i sie złomują, GF nie reaguje *sprzedaję konto…

• Pan Pawełek chciał się odbudować po złomie , dobrze mu szło kupując konto od silvera i testa ale jak widać nawet oszukiwać nie potrafi 30 mln pt w miesiąc trochę przegiąłeś pałę Riphagen Silver devDAVSON marekwu NA BANIE konta które wielokrotnie zgłaszałem o handel z ripem po minimalach zerowe przyrosty na tych kontach cała surka z silvera szła do ripa dopóki nie przeskoczył go w top , nawet sie z tym nie krył ,przeniosłem się na 9 galę do "klanu ripa" wszysto między planetami latało czarno na b…

• Dnia 16-03-2019 05:37:07 następujące floty spotkały się w walce: nudny weekend Agresor BlackLatteCoffee [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 470.537 Ciężki myśliwiec 1.178 Krążownik 66.666 Okręt wojenny 906 Bombowiec 224 Niszczyciel 21.375 Pancernik 898 _________________________________________ Obrońca marekwu ________________________________________________ Mały transporter 1.312 Duży transporter 33.041 Lekki myśliwiec 861 Ciężki myś…

• Dnia 16-03-2019 02:35:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 7.976 Krążownik 22.222 Niszczyciel 12.000 _________________________________________ Obrońca devDAVSON [SPT] ________________________________________________ Duży transporter 46.207 Sonda szpiegowska 3 Satelita słoneczny 1.203 Gwiazda Śmierci 6 Wyrzutnia rakiet 42.123 Lekkie działo laserowe 6.000 Ciężkie działo laserowe 1.000 Działo …

• Dla wszystkich z NC którzy usilnie chcieli mnie zezłomować ,przykro mi bardzo zezłomowałem się sam Ripek tyle surki we flotę wpakowane a zemsty nie będzie xD To że flota padnie wiedziałem juz dawno i wiedziałem że będzie to z mojej winy kilkukrotnie flota leciała i to w całości samopas a raport oglądałem 3 godziny później ( to tylko pokazuje jak bardzo już mi sie nieche w to klikać) Fajnie że zysk poszedł w dobre ręce dla gracza który gra dla przyjemności ,nie zapominając o relacjach z ludzmi Un…

• Cytat od Zaqes: „@BlackLatteCoffee Przykro mi, ale nie mogę ci zaliczyć tego starcia. Poniosłeś większe straty niż obrońca, a samo starcie zakończyło się remisem, więc nie może ono ci zostać zaliczone ” Dzięki wielkie za spostrzegawczość , sam wgl nie zwróciłem uwagi na straty ,a samo starcie miało miejsce między właściwymi falami ataków,które na szczęście się zaliczyły

• 6wtma5ayoiph_t.jpg

• Niby nie wrzucam steków , ale takie nie standardowe stwierdziłem ,że będę upubliczniał Miało wejść nie odebrane stacjonuj ale niestety obrońca się zalogował ,a że widziałem tam 1,3 mld dexu kilka dni wcześniej ,postanowiłem nie odpuszczać i spalić trochę dexu na falangę Leci Jeszcze leci.. Mamy to obstawiłem 20 % prędkości ,był to lot z moona na planetę flota miała lecieć 1h 30min , 10 min przed została zawrócona , powrót 1h 20 min , a ja około 50 min lotu , więc mało czasu na obliczenia , w dod…

• 24-02-2019 18:57:37 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 3163.92% (Ukryta treść) 23-02-2019 13:03:10 - BlackLatteCoffee [Mysliwi] - 1500.89% (Ukryta treść)