Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Jiyara: „w końcu pisałeś że wymusiłem push i że to zgłaszasz ” oczywiście ,że zgłoszę bo to co tam stało czyli 30mln dexu ,2k mt 2kdt nie wymagało posłania takiej ilości statków wystarczyło by 4500CM a nie 45k i 800ow a nie 8k czyli 10% z tego co wysłałeś Dzień wcześniej piszesz o wspólny lot acs na jakiś bunkier ,prawie bez zysku ,pytasz o skład floty zbierasz ludzi którzy też polecą a 16h poźniej robisz taką akcję jak wyżej,sorry ale nie ogarniam

• Dnia 13-09-2019 18:56:47 następujące floty spotkały się w walce: atak po 30mln dexu ... bez komentarza Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Ciężki myśliwiec 47.399 Okręt wojenny 8.527 _________________________________________ Obrońca BlackLatteCoffee [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 340.538 Duży transporter 45.562 Lekki myśliwiec 346.280 Ciężki myśliwiec 19.135 Krążownik 196.218 Okręt…

• Cytat od Logitech88: „zrobi się same DT Więc jak znowu zapomnę, to kolejne starcie będzie jeszcze mniejszy % hehe ” Byleby były pełne to na pewno się zjawię :))

• Dnia 07-09-2019 następujące floty spotkały się w walce: Przypadkowy skan kolegi bo jakieś minutki były śmieszne , Jak widać warto było pierwszy wlot na remis ,na szybko, krążkami . W dofarmie dobicie gąsek , i zatankowane :)) Agresor BlackLatteCoffee [Amigos] ________________________________________________ Krążownik 111.338 _________________________________________ Obrońca Logitech [RoG] ________________________________________________ Duży transporter 75.900 Lekki myśliwiec 2.859 Ciężki myśli…

• chłopie /babo środek nocy ,przysypiałem sobie myślisz że obchodziło mnie czy te śmieszne 500 recków tam doleciało czy nie , podałem totylko jako przykład , tamtej nocy miałem kilka takich , i nawet nie wiem czy zebrałem Nawet coś gdzieś mi znikło w 1 rundzie ale spałem to nie wiem dokładnie co to było i gdzie

• @elBlackened urlop ściągnąłem dzień wcześniej wieczorem , całą noc nic nie było poza takimi (Ukryta treść) pierdołami ale rano sie znalazło małe st ,miałem 3 mln dexu na lot ale się udało.Obrońca może 15min po dofarmach wrzucił urlop

• Dnia 03-09-2019 10:46:58 następujące floty spotkały się w walce: Bez historyjki stało multi z NC, to padło Agresor BlackLatteCoffee [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 16.748 Krążownik 25.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Adler ________________________________________________ Mały transporter 91 Duży transporter 9.963 Lekki myśliwiec 3.031 Krążownik 5.315 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.721 Sonda szpiegowska 900 Gwiazd…

• @KAyto Lata ktoś z nc na Ciebie?? Farmi ? Próbuje liczyc? Niewydaje mi sie, bo oni juz od dawna nic nie znaczą na tym uni Jest masa rzeczy do roboty jak widać w tym st

• Gdyby tylko obrońca najpierw zalogowal sie na uchatkę Byłby tutaj jeszcze jeden post latte &ichor vs thanos Ale nie zawsze wszystko idzie po naszej mysli Wrocil fs bez odbioru zostalo 25 min do wlotu flot Ale wiedzialem ze w okolicy 6 15 będzie sie logowal Tylko na ktore konto Uchatka przylecial wczesniej wiec powinien sie zalogowac na nim Ale bylo inaczej Log na thanosa 17 min przed wlotem,zobaczenie ataku, podniesienie floty, kurrrr dwanascie ,w ukladzie 7 mld surki przeloogowanie na uchatke A…

• Dnia 25-07-2019 02:34:22 następujące floty spotkały się w walce: Nocne oranie Agresor BlackLatteCoffee [Amigos] ________________________________________________ Mały transporter 13.000 Krążownik 44.444 _________________________________________ Obrońca Matt GZ [N C] ________________________________________________ Duży transporter 3.000 Lekki myśliwiec 13.914 Krążownik 6.370 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 46 Niszczyciel 230 _________________________________________ Po bitwie... Agresor…

• @KAyto ja sam niszczarek nie puściłem , bo wlot byłby po reckach z lmami i tak sie udało na sekundy żeby dołączyć i nie opóźnić za bardzo ,bo po pierwszym locie o 19 nie miałem dexu na 1 gali ,dopiero jak wyfarmiłem matta z dexu na 2 gali mogłem go sobie przewieść na 1 gale i polecieć .W sumie to Obrońca zafundował mi ten lot Ncki Padają jak muchy ,Thanos już odbanowany , a jakoś się nie śpieszy ,żeby wracać i jeszcze musi oddać surkę do GO .Może szuka nowej zabawki na allegro reszta z nc to nie…

• Cytat od Bladeripper Returns: „jeżeli TAK Riphagen się na nim pushował ewentualnie EWIDENTNIE było to jego konto, to zawiniła tylko i wyłącznie moja nie wiedza na ten temat "legalnego" PUSHU ” Zachowanie NCków mnie nie dziwi ani trochę, pokazali już kilkukrotnie na forum swoje wychowanie

• Wiadomo co to za kotno. Już widzieliśmy te konto w akcji jak wisiało z kilkoma innymi kontami ripa na banie devDAVSON

• Dyskusje na temat

BlackLatteCoffee - - DiD Taurus

@Angelo Di Livio Cytat od smoki: „Universum będzie posiadało następujące parametry: • prędkość ekonomii 6x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie) • prędkość badań 12x • prędkość flot 2x (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) • 50% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń • 50% współczynnik zużycia deuteru • 8 galaktyk • BRAK ładowności sond szpiegowskich • +15 pól ” Proszę bardzo dokładnie tak jak chciałeś , możesz wojować

• Dyskusje na temat

ten @Angelo Di Livio to totalny osioł który nie potrafi zrozumieć ,że gra jest dla wszystkich a do tego nie rozumie mechaniki gry Mówisz że ktoś nie potrafi grać flotą bo poszedł w eko :DD ,a teraz po stracie floty odbudowuję się w 2 tygodnie hmmm ciekawe czy to że przez dwa lata budował kopalnie i logistycznie zarządzał surowcami ,może mieć jakieś znaczenie ??:D zapraszam do lektury mojego posta , tego p

• Gdybyś zrobił coś takiego rok temu bił bym brawo .teraz ? jak na uni gra 50 osób :DDD z czego 30 klika nie zaglądając w galaktykę a ja sam spędzam miesiące na urlopie :D(czyli w zasadzie zakończyłem ten sezon tutaj już dawno)i pisałem o tym już wcześniej Cieszy mnie w sumie takie definitywne zakończenie ,bo nie macie na mnie zysku ,a mogło być zdecydowanie więcej zwłaszcza że często zapominałem o fsach ,albo ich nie odbierałem albo wgl nie robiłem Nawet nie ma co komentować Sprostuj tylko ST żeb…

• Może rok temu by mnie to ruszyło ,ale teraz ,możecie liczyć cyferki ,bo ja nie biorę żadnych surowców ze zbiórki podaruję je gremlinowi 6 mld które zebrałem możecie odjąć od "strat" "straty" i "zyski " jakie to wszystko miałkie , przecież nie oto raczej chodziło w tej akcj i gratulować można wykonania i tutaj sie należą , a nie strat czy zysków Mnie w tej akcji nie "zrobiliście " nie zaliczam takiego czegoś edit: Cytat od Angelo Di Livio: „Złom zebrany przez obrońcę/obrońców. ” Chyba we śnie , n…

• Nikt nikomu nie musi pomagać w odbudowie , bo już od dawna pisałem gremlinowi żeby mnie złomował ,bo moja gra przez ostanie poł roku (od obrony na ripie) polegała na klikaniu bez celu,tygodniami nawet nie wchodziłem w galaktykę ,(sporadycznie wloty do ripa w układzie ,albo marnowanie gąsek na zniszcz) Gra na nowym uni zdecydowanie ciekawsza Gremlin jak był top 1 tak jest nadal więc o czym tu mowa ,chciał flotę do acsa to wysłałem ,nawet bez sprawdzania co i jak i poszedłem spać .Telefon po akcji…

• Lukos - Pożegnanie

Cytat od ...Lukos...: „mam nadzieję, że nowy właściciel naklepie steków ” Riphagen zadowolony będzie miał z czego odesłać surowce do GO Dzięki lukos za oznaczenie , sorry za zdjęcie chyba piętnastu moonów

• oo właśnie 9999 wyszło ze stoczni