Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 468.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[NM] 07.11.2019 02:20:31 BlackLatteCoffee [Wiwerny]- 142,79% Atak na księżyc 07.11.2019 02:20:31 Od: dowódca floty Flota z Księżyc [1:232:12] dotarła do księżyca planety Księżyc [1:232:3]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 100 % Szansa na zniszczenie GŚ: 35 % [NM] 07.11.2019 02:21:07 BlackLatteCoffee [Wiwerny]- 369,25% At…
-
jakim prawem usuwasz gracza z drużyny , nie złamał zasad gry a nawet w ostatnim tygodniu czy dniu mógł coś wnieść to drużyny moze nie ma teraz czasu na grę ,a w ostatnim tygodniu nadgoni i ściągnie 15 moonów Wniosek był skierowany do Ciebie na pw ,gracz nawet nie dostał ostrzeżenia , żenada Cytat od Toadie: „Jeśli gracz zostaje trwale wyłączony z Projektu (ban, wykluczenie za działanie na szkodę Teamu), zdobyte przez niego % zostają w drużynie. Jeśli to drużyna postanawia wymienić gracza który z…
-
[NM] 06.11.2019 20:39:39 BlackLatteCoffee [Wiwerny]- 320,29 Atak na księżyc 06.11.2019 20:39:39 Od: dowódca floty Flota z Księżyc [5:139:10] dotarła do księżyca planety Księżyc [5:139:6]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 47.43 % Szansa na zniszczenie GŚ: 42 %
-
Cytat od Toadie: „Jeśli nie będzie się nadal udzielał, zostanie usunięty. ” shopo: Liczba RW: 0 + 0 (NM) = 0 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 0.0% Średnia: 0.0% NNYDO: Liczba RW: 0 + 0 (NM) = 0 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 0.0% Średnia: 0.0% Essential: Liczba RW: 2 + 0 (NM) = 2 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 558.99% Średnia: 279.5% To ich też możesz ostrzec, bo cos słabo z udzielaniem się
-
Cytat od GuenhvyWar: „wnioskuje o skreslenie z teamu gracza Latte za jawne oslabianie druzyny, Mozecie sie zgadzac lub nie,ale mam do tego prawo ” Nie,nie masz do tego prawa Naucz się czytać ze zrozumieniem Leader drużyny ma prawo wnioskować o wymianę gracza, oraz ubiegać się o zastępstwo za wykluczonego, wymiana -między członkami drużyn ,wymiana nie może wpłynąć znacząco na rozkład sił lub ubiegać się o zastępstwo za gracza wykluczonego nie masz prawa wnioskować o wykluczenie mnie ,mogę to zrob…
-
wnioskować to ty możesz o podwyżkę na zmywaku Mam 14 dni dni nieaktywnych na 31 dni trwania W dodatku przegapiles bo nie mialem urlopu jeden dzień w zeszlym tygodniu A w sd nie ma zadnego zapisu jeśli chodzi o urlop Jest jedynie odnośnie bana a takowego brak Sa osoby które biora udział a do tej pory nie wkleily zadnego raportu wiec równie dobrze mogły by byc na urlopie Mogę zrobic jedno rw na milion milionow %i isc na urlop i mam wygrana w kieszeni Mozesz wnioskować o zamiane gracza ale wtedy ja…
-
S&D rządzi sie swoimi prawami I jest poza sojuszowymi układami;)
-
Dnia 29-09-2019 01:12:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODBUDOWAPROSZECZEKAC [Amigos] ________________________________________________ Krążownik 88.888 _________________________________________ Obrońca Tex_pl [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 205 Lekki myśliwiec 97.740 Ciężki myśliwiec 10 Recykler 5 Sonda szpiegowska 128 Bombowiec 508 Niszczyciel 522 Pancernik 853 Wyrzutnia rakiet 300 Lekkie działo laserowe 620 Cięż…
-
[ciach] Cytat od DELL: „ten po 3 jak Lamie ni z gruszki ni z pietruszki znikną pz i poinformowanie że zje..... lot i liczenie ” do mnie też był tel w tej sprawie ::D ale co Ty dell ,Ja to liczyłem, musiało wejść Cytat od Franki: „ps latte cos sugerujesz z tym 7,.5mld? ” Absolutnie nic ,mogło by być na minus 100mld ,albo na plus 200mld ,nie po to się lata ale nie wszyscy to rozumieją ,są napaleni na surkę jeszcze dobrze nie doleciało a już "ale ile będzie na plus,jaki bilans kto ile zbiera i kied…
-
Jak na latte przystało ,wysłałem ataki i w kimę krążki doleciały do lamki po dex niepilnowane ,i wróciły co dało sygnał że śpię sobie smacznie ,ale nie to jest najlepsze najlepsze jest to że jakieś 25 min przed wlotem sie przebudziłem i odświerzyłęm (agresor może potwierdzić bo była akty ) mówię o lamka leci ,zaraz podniosę ... ale moje podejście do cyferek jest takie a nie inne i widok wykrzyknika nie postawił mnie na nogi na tyle i po minucie dalej spałem otworzyłem oko jakieś 2 -3min po wloci…