Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Z rana znalazłem, a że głównej floty nie było, to poleciala nocna produkcja grin.png Pozdro Uni, Sojek i @Nocny kochanek, bo byłem u niego w US na kawce tongue.png Dnia 25-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 23.702 Pancernik 10.269 _________________________________________ Obrońca Admiral Mars ________________________________________________ Okręt wojenny 1.292 Niszczyciel 1.774 Gwiazda Ś…
-
Pozdro wymarłe uni. Dnia 23-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.145.555 Mały transporter 225.555 Ciężki myśliwiec 1.500 Krążownik 51.500 Pancernik 64.900 Okręt wojenny 75.000 _________________________________________ Obrońca RvX_93 [BaP] ________________________________________________ Duży transporter 8.500 Lekki myśliwiec 611 Krążownik 184 Sonda szpiegowska 25 Bombowiec 485 Satelita s…
-
Cytat od studio333: „Jakiś czas temu Sejo pewny że zrobił FS znalazł się w reckach Itsariego, ktoś odszedłby do reala ,Sejo zacisnął zęby odbudował flotę i pokazał na co go stać,aż miło z kimś takim być w jednym sojuszu, duże brawa,a dla goldena radości ze spokoju w realu ” zgadzam się, jest chłopak zawzięty i ma jaja na miejscu Przetopu i pilnuj tych zabawek
-
Pozdro Sojusz, znajomi i @Nocny kochanek , bo ostatnio był Twój, dziś zwiedza moje recki. Obrońcy SzO jak najbardziej. Dnia 23-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Krążownik 40.000 _________________________________________ Obrońca Specur ________________________________________________ Mały transporter 45.477 Duży transporter 12.116 Lekki myśliwiec 1.527 Ciężki myśliwiec 575 Krążownik 262 Okręt wojenny 16…
-
Cytat od Lucyfer: „Graty, panie, ile kosztowało ? Olszynek, zaraz nam ... Powie ... ” Nic nie kosztowalo, bo znam tego Pana tyle lat, że wiem , że jest Twoim przeciwieństwem i gra ucziciwie Panie 300 zł @sejo13 dziwne troche, że sojusznik Ci spamuje pod PB Solo Wybacz za niego mordo, nie wyniósł za dużo kultury z domu
-
Cytat od Asterix.: „szynka i tu się przeniosłeś?? gratki farmienia mordo ” dostałem konto od Ziena jakiś czas temu, no ale Ziena nie ma,a ja dalej klikam Pozdro Bratku
-
Podczas gdy inni piszą bajki , ja dalej swoje i po malu do celu . Pozdro dla uczciwych , dzięki za wczorajsze rozmowy, to był przełomowy dzień ! Dnia 23-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BasiaTepaDzidaxD [DELETE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 47.964 Ciężki myśliwiec 20.866 Mały transporter 43.154 Krążownik 15.229 Okręt wojenny 6.738 Pancernik 4.571 Pathfinder 6.434 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obro…
-
Ah to ślepe GO, nie potrafią zweryfikować ,że atak jak zwykle z multi ,jak to w przypadku Osamy . Żenada ,team w ogóle nie funkcjonuje . Nic nowego . Nie gratuluję ,bo kupiłeś 2 konta ,z 3 włączasz program i Ty się jeszcze jarasz ? Cienizna straaszna
-
Cytat od _pff: „A wiec może ja coś napisze... Berlin zwany tez Perszing bardzo zawzięty gracz. Jedna strona mnie chce mu gratulować, druga współczuć... Tyle skanów, taka aktywność, sztuczne akty. I DZIELENIE KONTA. Nie zasługują na miano najlepszego złomiarza. Pamiętacie KFZ (klub finezyjnego złomiarza). Pewnie napotkam sprzeciwy od licznych zwolenników Berlina, ale jestem wraz z moimi argumentami gotowy na konfrontacje z owymi osobami. Niesamowicie aktywny i zawzięty gracz. Gratuluje, ze masz t…
-
Przesyłam Ci międzygalaktyczne wsparcie w postaci dobrego słowa ! Na bank nie poleci ,masz jaja!
-
Z pozdrowieniami dla sojuszu, dobrego duszka i znajomych i Ziena. Na pochybel kupujacym. Dnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [DELETE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 53.361 Ciężki myśliwiec 19.725 Mały transporter 66.709 Krążownik 15.587 Okręt wojenny 6.642 Pancernik 4.492 Pathfinder 6.203 Sonda szpiegowska 134.404 _________________________________________ Obrońca Consul Starburst [TZITO] _____________________________…