Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od BonDziorno: „czegoś nie kumam, @Olszyn3k wbiłeś lotke przeklikałeś telepek po to żeby zebrać 200kk pzta? nie lepiej było lecieć na idlaki? ” no nie rozumiesz . To jest St z dnia następnego . Główne danie, czyli St na 17k % usunalem do kosza,chcąc cofnąć usunąłem bezpowrotnie i nawet go nie ma jak przywrócić . Co do telepa to wystarczyło 8 dopalaczy po 6h żeby go zrobić ,mam tych dopkow na skrócenie jeszcze kilku TP jakby co . Także zyskałem wtedy na tym Panu jakieś 1.8kkk kosztem przekl…
-
Same malutkie, zbieram grosz do grosza Dnia 28-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 988.518 Ciężki myśliwiec 1.369 Mały transporter 142.322 Krążownik 52.803 Pancernik 248.372 Okręt wojenny 25.555 _________________________________________ Obrońca CzapeL [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 999 Duży transporter 4.206 Lekki myśliwiec 664 Ciężki myśliwiec 29…
-
Pozdro Sojek, małe ale na plus. Dnia 27-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Okręt wojenny 101.000 Pancernik 247.000 _________________________________________ Obrońca Captain Octans ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 22.112 Ciężki myśliwiec 3.855 Okręt wojenny 100 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 6.440 Satelita słoneczny 3.000 Pancernik 1.005 Cr…
-
Szybka lotka w US, próba zdjęcia moona i w momencie wysyłania GS, okazalo sie, że moona nie ma, za co dzieki przypadkowi i graczowi @loox. Zdjął moona, ja zająłem sie reszta. Jeden slot uciekl z racji tego, że byla to opozniona ekspa, a ja nie pilnowalem, ale ogólnie usunąłem st #59. na 17k % i 1.4kkk zysku. Pozdro sojek i całe Dorado. Dnia 19-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Le…
-
Cytat od JoKerr: „Nie doceniłem was śmieszki niby niepozorne faremki a tu proszę. Gratki, szmatki. Topcie i cieszcie się póki czas na wiwaty Sobie szybkiego rewanżu bo mam kilka magicznych sztuczek do zaprezentowania - SzO będzie ” Graty Panowie ubicia płaczka, takie zero ,a się rzuca na różnych forach nie wiadomo o co ... Tak kończą szczekacze, Przetapiajcie i pakujcie go dalej Pany , radzę nie zwracać uwagi na wypociny Osamy
-
Pozdrowienia Dorado . Dnia 14-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca CALINECZKA ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 74 Sonda szpiegowska 400 Satelita słoneczny 5.390 Pancernik 16.360 Crawler 1.088 Wyrzutnia rakiet 8.882 Lekkie działo laserowe 3.302 Ciężkie działo laserowe 71 Dzia…
-
Pozdro Sojusz, Kamil, Łukasz i reszta uni. Pewnie potracę przez to kulki i naraże się na "zepsucie mi konta" , ale taka gra Dnia 14-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Krążownik 35.000 _________________________________________ Obrońca CALINECZKA ________________________________________________ Duży transporter 1.470 Lekki myśliwiec 57.166 Recykler 140 Sonda szpiegowska 410 Satelita słoneczny 14.721 Crawl…
-
Oranie bunkra, na plus jakoś wyszło . Pozdro Sojusz i opozycja Dnia 14-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1.493 Mały transporter 210.686 Lekki myśliwiec 1.176.000 Krążownik 54.102 Okręt wojenny 15.555 Sonda szpiegowska 14.464 _________________________________________ Obrońca Admiral Mars ________________________________________________ Duży transporter 269 Satelita słoneczny 1.321 Wyrzu…
-
Szymek ,ale my się znamy z obrońcą i tą akcję od kulis. Nikt nie skończył gry, Motyl gra dalej . Dalej nie kumasz za wiele. Wytłumaczę Ci jak 5 letniemu dziecku . Ile brzydkich chwytów i sub kont osama by nie użył ,dałoby sie uniknąć tego starcia zawracając stacje po prostu . Tak jak ze mną jak mi się Calineczka w układ wbił jakoś 2 tyg temu i kulki posciagal . Jakoś mam flotę ....
-
Cytat od po prostu Szymon: „Ale co to za gadka że źle fs zrobiony ? śmiech na sali , pomijając że klikana stacja nie wiadomo z jakiego konta i wgl , to że nie wstał w nocy i nie zawrócił to jedyne co mugł zrobić lepiej , fs to fs , i tyle a jakieś gadanie że nie potrafi fs zrobiś to wsadzcie sobie w buty i pucujcie się dalej bo jak na obrońcę postąpił z klasą i tyle a że skasował po wszystkim konto to teraz próbujecie go pociskać powodzenia Cytat od Bunny: „Cii... Oni może jeszcze nie ogarnia ja…
-
Cytat od po prostu Szymon: „Cytat od Bunny: „Jakby się potrafiło zrobić fsa, to żaden bot by nie wyklikal gratulacje ubicia ” Ale ogarniasz że tam stacja poszła na spalonych kulach czy ciężko tyle przyswoić ? ” Jakby się potrafiło zrobić fsa, to żaden bot by nie wyklikal gratulacje ubicia Cytat od po prostu Szymon: „Cytat od Bunny: „ ” Ale ogarniasz że tam stacja poszła na spalonych kulach czy ciężko tyle przyswoić ? ” Szymuś ,a ogarniasz ,że jakby stacja była zawrócona ,to by tego starcia nie b…
-
Cytat od Em_Rip93 Aries: „Szczere gratulacje to są od mistrza całej tej gry... w słowniku tego nie ma i nie szukaj bo nie znajdziesz inwalido. Raki , żeby były to czysta woda musi być nie to ca tam u was schyd-żona jakaś dobra koniec. ” Skopiowałem Twoją wiadomość i wrzuciłem na disco, w 14 rozkminiamy co Ty piszesz i dalej Cię nikt nie rozumie . Zainwestuj hajs w korepetycje z polskiego zamiast wydawać na następne konto haha
-
Cytat od Em_Rip93 Aries: „Graty ST 8 gwiazd no to super jak na to unii. Obrońcy bądź od zadań może bo z tym to są problemy & woon.[t] ” próbowałem przetłumaczyć na język polski ,ale translator twierdzi ,że się nie da ,wyskoczyło mi tylko 'niezrozumialy bełkot'. Popracuj nad tym Osama. Gz Kamilu na pustkowiu i rak ryba jak to mówią