Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#14 Swift [Elite] & #24 Sariel [Elite] vs. OgameToZlodziejCzasu 2564,24% TOP 1 ACS
olszyn4 - - Starcia Libra
PostNigdy nie zrozumiem ludzi tego typu, były sojusznik wpakował w to konto sporo anty, pamiętam dobrze ,że jak miałem 3 pance ,to on miał juz 600 xD i wszystko to po to, żeby ktos chwile póżniej wkomponował go w swoje recki Gratki "wyłapania" tego zacnego BFSa ,info do soja poszło dobre 24h temu, ale my sie takich zadań nie podejmujemy Pozdrwionka ,przetopu panowie, jak nie wy to kto inny by przyleciał
-
NaZz [HRB] & wiewior [HRB] & Bora [HRB] & Sarmik [HRB] & Nygus [HRB] vs. EL Polako [B-A] ~ 20070.08%
PostHahahaha az sie wpisze , bo tak troche głupio, że wiecznie tylko sami sobie sie wpisujecie Gratki Bora, nie wiedziałem, że dalej tu męczysz bułę Ładna ilość gąsek i co najważniejsze konto swoje ,nie kupione tylko własne wyhodowane , pozdro !
-
OBRONA TOP 1 ACS: ProSkaner [SZS] & olszyn3k [SZS] & czubulus [Bwolf] & Spiczasty & DARK_TEMPLAR [SZS] vs. Alter Ego [KGB] & Zla Insomnia [COCO] & Method [LoG] & Malack [LoG] & Hejduk [LoG] & qba [LoG] ~ 14580%
olszyn4 - - Starcia Izar
PostMoze znowu chcesz na ten temat podyskutowac ? albo znowu pożal sie Boże jak to bylo i nie zapomnij napisac tez gdzie to miales , jak chcialem oddac Polecam znowu DiD ( ale to juz bylo.. ) Nie żale sie Tori, pogratulowalem ekipie od tej akcji, tylko cisne dwulicowosc i zakłamanie , potrfisz czesto gesto cos madrze napisac , przyznaje, ale nie Tobie oceniac kto w tej akcji zachowal sie jak zwykly obszczymurek
-
OBRONA TOP 1 ACS: ProSkaner [SZS] & olszyn3k [SZS] & czubulus [Bwolf] & Spiczasty & DARK_TEMPLAR [SZS] vs. Alter Ego [KGB] & Zla Insomnia [COCO] & Method [LoG] & Malack [LoG] & Hejduk [LoG] & qba [LoG] ~ 14580%
olszyn4 - - Starcia Izar
Post1. wcisnales mi wała w żywe oczy 2. wciskales mi osto tego wała swieżo po tym jak godzine wczesniej zrobilismy razem ST 3. nie musiales sprzedawac kolegów z cała akcją ,wystarczyło sie nie pojawic w składzie obrony , ale cyferki wzięły góre 4. sam pytasz mnie na gg ,jak wygladaja nasze stosunki na u Izar , ustalilismy je jasno , nie dotrzymales slowa ,po raz kolejny robiac mnie w wala 5. chyba jakos słabo opisales nasza znajomosc swoim kolegom, niektorzy myslą dalej ,że znają Cie dluzej i lepiej…
-
olszyn4 - - Starcia Izar
PostMetod ,bo sie zastanawiamy i zakłady są , przehandlowałbyś własną babcie za 10 kk dexu ?? Tzn z pewnością byś to zrobił ,to nie ulega wątpilowści tylko za 10 czy 15 KK ?? Zła, masz racje, chcieliśmy Ci dogryźć w ten sposob, że wbilismy się przed Twojego "niby" przestrzelonego pilota I niby ukradlismy cel , żeby Ci na złość głównie zrobić heheh , przyznaję ,dlatego gratuluje jeszcze raz , podtrzymuję co pisałem, wiedzieliśmy na co się piszemy, ale uni jest tak nudne , że choćby zabranie Ci celu s…
-
astell [Elite] & #22 Sariel [Elite] vs. Heroes [TYPO] - 1623,4% new TOP 1 ACS + MEGA ZYSK
PostGratki panowie ,wypada uchylić czoła Sariel, to już przeładny zysk, nie to co moje satki Przetopu, a jeeest co.
-
olszyn4 - - Starcia Izar
PostHejduk a ja Ci radze siedzieć na dupsko i nawet nie mrugnąć ,i pewnie tez cie to mało obchodzi I wybacz ale nie jestes kims a nawet 1/3 kogos, komu moglbym skilla pokazywac, ktorego nie masz nawet połowy i myslisz ze grasz w LoGach to jestes mocny hahah, chlopaczku, ja po 5 złomach ,za kazdym razem łykałem Cie w top,tak jak ostatnio , wiec jak to jest ze Ty ze swoim skillem cudownym ciagle w miejscu stoisz? Malak nie rob jeszcze z siebie debila, ja nie placze bo w dupie mam takie szczatki ,jakie…
-
olszyn4 - - Starcia Izar
PostPewnie ,że jest zbędna ,bo widzę ze jesteś ciezki Krzysiu i wymyslasz na okretke Rusza głową zamiast pisac śmieci. Ja pisze fakty i faktem jest ,że nie miałbym zadnych pretensji, wystarczyło ,że metoda flota by sie tam nie pojawila ( co do Ciebie nie trafia ) TAK JAK SIE GENTELMANSKO umawialismy ( co do Ciebie nie trafia ) i tak byla zbedna ,ale tak jest jak komus oczy cyfry zasłonią ( co też do Ciebie nie trafia ) CIACH TEMAT ,przetopu.
-
olszyn4 - - Starcia Izar
PostLuz Krzysiu ,masz swoje zdanie ,ale ja nie edytuję posta bo napisałem prawde. Widzę metod Ci naszą znajomość bardzoo słabo przedstawił hahha, a na pewno pominął sporo faktów, i to dlaczego JUŻ się na buddy nie mielismy.Mimo to, relacja została ta sama co z buddy. Mało tego sam Metod pytał jaka jest relacja miedzy mna a nim. i jasno to ustalilismy I ja nie będę Cie uswiadamial ze to kretacz,bo nie jestem z tych co rozmowy z gg udostępniają dla ogółu Poza tym to wasz kolega, brońćie go sobie, ja s…
-
olszyn4 - - Starcia Izar
PostKefirku ,jak dla mnie to coś na styl frajerskiej akcji , nie taką jak Tobie wykręcono oczywiście , ale słuchaj ,cala akcja nie miała by miejsca bytu ,nikt by sie nie wybrał na tą wracającą flotę , gdyby nie intryga pewnej osoby,albo dwulicowosc, różnie się to nazywa Dobrze wiedzieć do tego ,że osoba ta chwali się Tobie jeszcze swoim frajerstwem Wiec dzieki mordo za miłe słowa, ale odbudowy nie będzie bo dawno juz tutaj siedzialem na U i zdejmowalem od czasu do czasu. Strata nie boli tym bardziej…
-
ciamajdek [KONIE] & Silveroak [KONIE] vs. dario & klopsik [IMP] ; 493.33%
PostBardzo dobrze pamietam te xalowe dziki w sosne Gratsy Ciamek ,bunkrom jak zywkle stanowcze NIE, przetopu życzę Tobie i koledze
-
Malpiszon [ELIT] vs. Emriel [RMN] ~ 1479.20 % Obrona TOP 1 SOLO Do WOJNY
PostGdzie tam perma Aceto, tak na dobra sprawe GO dajac tego bana i mając dowody na to ,że to zwykły push, powinno przy okazji wbic obydwu kontom perma, ale tak sie nie stanie a wiesz czemu ?? Bo są takie czasy ,a nie inne , gameforge sie wycwanił i stwierdził, ze lepiej dać bana na tydzień, to jak łeb wróci z pręgierza, to zaraz zamówi ze 3k anty co by sie odbudowac , skoro mu 7paczek na konto szkoda nie było Inaczej pisząc - gameforge liczy na kieszenie bez dna
-
Sienio [ADDICTED] & Sky_Is_Over [WINTER] vs. Maziaj [L H] ~ 1054.84% Kolejne Najnowsze TOP1 ACS
PostGratki mordo ,taka ekipa złomująca jak najbardziej mi sie widzi przetopu Pany życze bo macie co
-
Malpiszon [ELIT] vs. Emriel [RMN] ~ 1479.20 % Obrona TOP 1 SOLO Do WOJNY
PostEmriel ,jesteś jak dla mnie lamusem straszliwym, zero szacunku dla takich typów ZERO