Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kanade [GraOZlom] & Sienio [GraOZlom] & tatar [MRUCZKI] & Acetonitryl [GraOZlom] vs. webber - 9188,59% TOP 2 ACS
olszyn4 - - Starcia Libra
Postgratki Kanade mordeczko, no i oczywiście wielkie GZ dla Tatara za wyskanowanie Sienio i Acetowi tez, nie byle lamke ustrzeliliście Tobie Webber życze odbudowy, każdemu zdarza się zaspać / nie odebrać czy zapomnieć, masz jaja więc pewnie odbudowa będzie. Pikne starcie także jescze raz GZ i przetopu lamki
-
Acetonitryl [GraOZlom] & Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] vs. IMFC [PonyClub] - 8068,91% - TOP 2 ACS
PostGraty mordeczki, topić i jeszcze raz topić, zysk kosmos, słać do mnie na matke szubrawce A poważnie to szybko topić, najlepiej na puszeczki Nie zwalniac tempa mrordeczki, 5 !
-
TOP 1 ACS ; b3joT [Elite] & 19#kochan [Elite] & zielu75 [WINTER] & Oddam Felippe [Elite] vs. n3cr0 kupie dex [NWO] & lolstorm [NWO] ~ 7507.1%
PostDzieki za pozdrówki oponencie Jak zaczne grać to Ty skończysz a tak poważnie to rozruszałes troche to Elitke, RW jak najbardziej spoko Pozdrowionka i czekam w sumie na wiecej Stawiasz BONGOSA
-
Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] & Daisy [GraOZlom] vs. ogame1 [WINTER] - 11936,15% TOP1 ACS WOJNA
PostPiekne gratulacje Panowie za tą pikną akcje, szkoda ze sondy nie moglem dolaczyc TO mi sie podoba, ekipa Izar w akcji, szefciu tez jest na miejscu, czego chcieć wiecej Dzieki Czubek za poparcie hahaha, no to losy wojny troche sie zmienily, zycze nam chlopaki dalszych wiktorii a naszym oponentom wiecej NAJEMNIKOW, co by przypalu nie bylo jak Rudzielec wojne [ciach] I tym samym gratuluje WINTEROM tych zacnych RW z latania po satkach, wiecej sie po was nie spodziewalem Szkoda mi jedynie Ziela, że d…
-
Oddam Felippe [Elite] vs. szkodnik [BOKS] ~ 992.66% - Pożegnanie z UNI
PostGraty Filip, ST to ST, szkoda, że kończysz, ale jakoś szczególnie mnie to nie martwi, bo jak to ktoś napisał - Każdy wraca Ciesz sie realem i do zobaczenia na Epicu
-
mrau [MRUCZKI] & [#1] StoorM [MRUCZKI] vs. Kocak75 [RMN] - 2903% / wyliczanka!
PostKocak +350 miejsc we flocie, chłopak ma żyłke do odbudowy widocznie