Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hahahaha dawno takiej gównoburzy nie czytałem Podoba mi się zdecydowanie można się pośmiać, jestem na TAK OSAMIE to już nie ma co SzO życzyć hahah, gratki ekipie złomującej. Zastanawiający są tylko nabijacze postów typu Zemstaaa czy jak Ci tam, po ciul tu spamujesz? xD Grasz tu chociaż ? Bo chyba Cie nie kojarze
-
Schan [MAFIA] & Avinashi [MAFIA] vs. Method [WINTER] ~ 39180.49% TOP 4
olszyn4 - - Starcia Libra
PostGratulacje Panowie za elegancką akcje, a że trafiliście akurat Metoda, cieszy podwójnie, należało się jak najbardziej
-
Miś był złomowany odkąd pamiętam, ale i tak zrobił postępy, skoro ktoś musiał moonkilla robić,bo flota nie stała po prostu na kulce Dzięki za pozdro wariacie, popsuj to uni już do końca, wiele nie zostało
-
TOP 1 ACS czubulus & #139 ProSkaner & Zibbi-KA [KwP] vs. hardkor [KGB] ~ 15295.66%
olszyn4 - - Starcia Izar
PostGraty mordeczki, to nie pierwszy lepszy ACS eleganckie flotki, procent, a i zysk wreszcie macie i nkt nie ukradł Topcie i się cieszcie, póki top1 ACS wasze Pozdro Czubaty!
-
Ruda [WINTER] vs.salamalejkum [Ronin] & Kasia [Ronin]  senwiatraka [Ronin] -7060% OBRONA
PostUhuhuhuh niektórzy nie bedą zadowoleni z tej straty Wielkie gratulacje Wiatrak, kawał dobrej roboty Ale na Twoim miejscu bym uwazał. Wintery mają teraz w składzie Hejduka, zjadacza Unii xD Lepiej włączaj urlop i z niego nie schodz, bo to rzeznik straszliwy hahaha Przetopu Pany, macie co ! A Tobie Rudziutka życze odbudowy, bo jestes w miare wporzo I dałaś i tak wiekszego ciała zapraszając sondowicza i największego zgłaszacza postów w całej galaktyce, te pancki przy tym to tylko LEKKA wtopa
-
Sky Is Over [WINTER] & zielu75 [WINTER] & vaniTe [WINTER] & Hejdukk [WINTER] vs. krzych129 [Pac-Man] & kenajik [Pac-Man] & Akcelerator [Pac-Man] ~ 3352.24% + schayba ~ 1745.91%
PostHejduk, jesteś tak blisko prawdy, jak wtedy kiedy myślałeś, że FS to takie ciastko było ich 5, może 6, a Twoje info zawsze świeże jak bułeczki Nie gram tam jakieś 3 miesiące a Ty mi dalej złomy liczysz? xD Dla mnie spoko, licz dalej, wiem, że umiesz do 20 Rudaaaaaaaaa tańczysz jak szalona Jak dostane jeszcze 50 gongów, to Hejduk i tak dalej będzie dla mnie największym zerem na wszystkich uni Dodatkowo tylko on potrafi pisac na PW co innego, niż ludziom na forum. I zdania nie zmieniam, pchasz noc…
-
Sky Is Over [WINTER] & zielu75 [WINTER] & vaniTe [WINTER] & Hejdukk [WINTER] vs. krzych129 [Pac-Man] & kenajik [Pac-Man] & Akcelerator [Pac-Man] ~ 3352.24% + schayba ~ 1745.91%
PostTeraz spadłem z krzesła Jeszcze chwile temu mieliście dobry skład, teraz juz tego nie można o was powiedzieć hahaha Ale zawsze musi być ten rodzynek, gdzie Ty Hejduk nosa nie wepchasz, chcociażbys amstell nie kłamał, że go ruda namówiła Gratki STeka, się dopiero zacznie dołączanie sond
-
#15 senwiatraka [CJTR] & Diet Coke [Pac-Man] vs. Tajny Agent Krecik [WINTER] 5810%
PostGratsy Diet i Wiatrak, ktoś tu widze jescze klika Ładny procent i zysk przyjemny, topcie na latajki bo przyjdzie jeszcze czas, że bedą potrzebne Krecikowi SzO
-
Acetonitryl [GraOZlom] & Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] vs. zielu75 [WINTER] & astellipe [Elite] & Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Ruda [WINTER] ~ 31865.16% TOP1 ACS OBRONA do WOJNY
PostGratuluje ekipie złomującej, z autopsji znam takie akcje. Sam się naciąłem na podobne podstawki, może nieco inaczej ale skutek był ten sam. Pokazaliście zgranie jakie trzeba na OG, ludzie na tym uni rzeczywiście są w porządeczku, fajnie sie bawicie i tak trzymać. SIenio i Acet, co do sposobu kończenia przez was gry, to olejcie lamusów co wszędzie widzą jakieś "ale", a sami nie postawili nawet 1/100 tego co wy, wiec nie wiedza jak boli taka strata. Strata, albo uwolnienie od zgubnego nałogu, więc…
-
Sky Is Over [WINTER] & zielu75 [WINTER] & ANIMEK [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. PanSzarlatan [GraOZlom] ~ 8845.67% do WOJNY
PostSzkoda, że na sojuszniku ale nic nie poradzisz Gratulację ekipie złomującej, Ciamek mnie w składzie zdziwił, ciekawe kogo jeszcze sobie sciągniecie do boju Ciamek przywaliłes jak dzik w sosne, niedługo się nam tu drugi Xalynth zrobi Szarlatan a Ty lamko lepiej zabawek pilnuj POZDRO