Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Lot przez gale, recki przez gale,a obrońca loognał o 3ciej i zaczał podbierać Życzę SzO, bo jest z CZEGO. Ja to się muszę za zyskiem nalatać, nie to co niektórzy Bonusy tez wpadły Pozdro dla AnTów, Maria, Memka, Edola, Graviego, Uszata, Barego, Pedra, Skannera, Jufci , ekipy z S&D i reszty bandy ogotcha.universeview.be/pl/rep…af-513e-9885-b8cd55f2d62d ogotcha.universeview.be/pl/rep…f9-5172-97a6-d75e2dfde0ae [ciach] Dnia 04-06-2017 XXXXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k […
Częśc druga orania kolegi, który niby kończy, tym razem nie odebrana stacja w mały bunnkierek. Zysk jakis jest. Pozdro dla AnTów, Maria , Memka , Uszata, Lodzika, Edola , Graviego, Pedra, Jufci i reszty bandy ;) Dnia 03-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [AnT] ________________________________________________ Okręt wojenny 312 Pancernik 19.424 Krążownik 10.887 _________________________________________ Obrońca The END _________________________________________…
Nie martwię się, że rady nie damy W ogóle najchętniej składam petycję o odesłanie bountego do osobnego składu, Puszerowie Żarcik, pozdrawia i czekamy na info
Gratki trafienia Raven, masz tą ciutke trzeba Ci przyznać, albo po prostu dostałeś u nas skrzydeł A Tobie uszat mniej grania, a więcej relaksu, bo te wizyty Morfeusza..... SzO Ci życze ofc
Gratki morderco, jak już coś upalisz to od razu na grubasa ślij na matke najmniej 50 %, a reszte top na kryjówki Do naSTepnego mordo i dzięki za pozdro
No właśnie mnie słuchy doszły, że się tutaj ostro porozbijałeś Eh, lameriada jak zawsze Mario, chyba tag ZSów Ci nie słuzy hehe Poważnie to nie przejmuj się mordo, bo każdy Twoje możliwości zna, a taka strata to dla Ciebie pikuś Rusz dupsko i teraz odrabiaj, czekam na linki ! Pozdro z Quaror lamo
Małe,ale cieszy Specjalnie dla tego Pana cofnąłem FSa, nowy nick i coś mi mówiło żeby poleciec Pozdro standardowo dla AnTów, Maria lamusa, Memka, Pedro, Uszata, Lodzika, Ediego, Graviego, Jufci i reszty bandy. Dedy dla Arka, najśmieszniejszego gościa jakiego znam [ciach] Dnia 02-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [AnT] ________________________________________________ Okręt wojenny 300 Pancernik 19.361 _________________________________________ Obrońca The EN…