Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Wjechal z brudnymi buciorami w mój US ,ukradł cel ,który miałem zamiar stuknąć w 2028 roku, panoszy się jak zawsze i nawet nie pozdrowił ... Słabe stracie ,nie będę gratulował Poważnie to graty Lamko,przetapiaj i czekam na coś lepszego skoro już z U zlazles
Cytat od andy501: „Torino, Olszynek, gratulacje wlotu. Musiałem nieco ostygnąć bo ciśnienie mi poszło po całej akcji. Pogratulowałem w czacie robię to i tutaj. Przepraszam Sojek Time za szramę na nieskalanym wizerunku flotowców! Poprawię się! Działam dalej i się nie poddaję bo mam nadzieję że po Unifusion może się spotkamy jednym Sojku zwanym Dorado Ja, sobie życzę ” Andi ,o jakim UF piszecie ciągle z Motylem bo ja nic nie wiem
Anty żenada i kolejny zarobek dla GF Cytat od memento-mori: „Serio ? Po pierwszym dniu bolek ma 600 pancy ? GF @Art brawo dla was kasztany. ” normalnie ,teraz uni co miesiąc byle by hajs się zgadzal,nieważne ,że na moim uni np 110 aktywnych graczy Graty STeka oczywiście
Ogolnie Tag mi się nie podoba ,wcześniej gratulowałem tylko ze względu na znajomych TaG... Poważnie to gratsy lamko,sporo sury jak na Ciebie ,lepiej od razu przetop
Cytat od edol: „graty Tiger, zaraz braknie miejsca na ordery , pokonał alkoweekend i jeszcze coś upolował, szacun ” pokonał alkoweekend hahaha You made my day Edi