Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Koberetti, tam gdzie Ty, tam zawsze dobre STeki To ten Pan co tyle hajsu wydał na zabawki?
-
Graty Lamko, oraj dalej,czekam na coś większego
-
@Kefi666 bez Cienie to by nie wyszło Kefir Graty atakierowi ,obrońcy Kilof
-
Pozdro Rio, Łukasz ,Kamil Obrońca ukradł z 60kk złomu, na zdrowie! Dnia 29-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Okręt wojenny 104.020 Pancernik 12.953 _________________________________________ Obrońca Specur ________________________________________________ Mały transporter 33.517 Duży transporter 15.879 Lekki myśliwiec 17.322 Ciężki myśliwiec 8.977 Krążownik 3.734 Okręt wojenny 1.240 Sonda szpiegowska 74.…
-
Cytat od ProSkaner.: „nooo, kogo ja widzę po lewej stronie w RW graty Olszyn, widać nie zapominasz jak się gra flotą, chociaż stać Cię na nieco więcej, ale lepszy rydz niż nic przetopu, obrońcy SZO bo tu już i tak prawie nikt nie gra p.s fajna ranga na forum ” prawie zawsze po lewej koleżko drogi Stać mnie,ale czas swój lokuje jednak gdzie indziej. P.s. Fajna ranga na forum małolat
-
FabKos [TEREFERE] vs. 13#Mystery [EXP] & Stadtholder Space [EXP] ~ 395543.3%
olszyn4 - - Starcia Umbra
PostJa tu czegoś nie kumam , tłusta komercja co uni ostatnio panowie . Ile czasu ma to uni ,że agresor 600k pc już miał ? A obrońca 100k ripkow? xD
-
Dnia 27-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor olszyn3k [RiO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 260.738 Mały transporter 91.700 Krążownik 57.559 Okręt wojenny 25.555 Pancernik 12.991 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Apolaka ________________________________________________ Duży transporter 7.324 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 20 Recykler 101 Sonda szpiegowska 752 Satelita słoneczny 830 Wyrzutnia rakiet 3…
-
Cytat od RelentlessOne: „Jak to jest ze gdzie sie nie patrzy to Bunny i Rosol macie z kims spine chociaz jak walczycie z krzywymi akcjami no to ok, w porzadku! starcie oczywiscie nalezy do dziwnych. Bombki nic nie dajace w walce vs statki dorzucone na mase, bo sila ognia to sila ognia... Ryzyko przepalenia, czas... a szkoda gadac, widac od reki ze dziwne Pozdro spoza ogame tymczasowo ” Tu nie ma żadnej filozofii, po prostu najszybsze bombki na całym polskim OG
-
Dziwne porównanie ,bo ja tu przyszedłem robić ziomkowi za moonowke i ekuje już ponad rok ,a jestem top22, co do starć to nie rozumiem czym Ty się chwalisz, tyle ile starć masz na Tucana ,potrafiłem zrobić w 4 dni na Cygnusie ,takze utwierz mi, o ile Berlin ma pojęcie, Ty jesteś jeszcze NIKIM. Pozdro i poćwicz