Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od cichah2o: „Handel został ukończony. Sprzedano: 100 Deuter Na planecie X otrzymano 465 Metal. Opłata rynkowa: 35 Metal Towar został już odebrany. Hmm tak tylko sobie sprawdzam, 1 do 4,65 - piękny przelicznik ;D ” Oooo kolego to ja od Ciebie kupiłem na quantum wzialem dla testu chciałem cos sprawdzic pozdrowki : @KissOfTheDragoon gram na x7/x5 i dziennie wyciagam na zbieraczu z idlerow okolo 0,5 kkk surki cos jeszcze ? jacys koledzy ?
-
Cytat od Kwazar: „Każdy żałuje. Ja zobaczyłem, że jest po 10k anty i kliknałem sobie na próbę z myślą, że jak mi się nie spodoba to zmienię. A tu niespodzianka 500k anty za zmianę. ” tzn ja wzialem zbieracza ale byla opcja kupienia odkrywcy za 10k. Pytanie czy jakbym ją kupił to miałbym ją w ekwipunku i uaktywniłbym sobie kiedy chce (grając poki co na zbieraczu)
-
Cytat od cichah2o: „Cytat od Das140: „Cytat od wampek: „Osobiście uważam, że system ekspedycji jest zbugowany (jak większość elementów) ponieważ ma się on nijak do wcześniejszych zapowiedzi, więc nie zdziwię się jeśli w poniedziałek, wtorek dostanie on aktualizacje. ” Jak się nie zgadza jak się zgadza?Cytat od piink: „When you have an active Discoverer class, the formula works as follow: (Baseloot + Classbonus) * ecospeed. On default values in a speed 5 universe: (1 + 0.5) * 5. The Pathfinder gi…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Leonidas: „Temu napisał że mniej aktywny ” No nie wiem czy można go nazwać mniej aktywny. Ja bym twardo powiedziała że mało aktywny. Nie ważne ile grasz, ważne żebyś co 2h mógł wejść na 2 min i puścić ekspedycje. ” Czyli ile grania to mniej aktywny ? I ile godzin to mało aktywny ? Bo jest tutaj poważny błąd komunikacji
-
Cytat od ---Webber---: „Cytat od Muniek: „Cytat od ---Webber---: „dlaczego wadliwe? bo dają za dużo? ” tak ” może tak to ma działać, GF od lat promuje mniej aktywny styl gry kalkulator powstał na wzorze podanym przez team z .org, także nie jest to "bug" ” Jezeli takie zostaną to ok, nie ma problemu, klikne pyk cyk i jestem Odkrywcą, 500k anty to nie problem, nie będzie przez tydzień Indian Pale Ale po 9 zł tylko Tyskie po 2.5 zł i też da radę. Nie chodzi mi o to że on ma a ja nie. Chodzi mi o za…
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „Cytat od Muniek: „@ciap widzę skąd nieporozumienie. Nie chodziło mi o punkty floty tylko surowce. Odkrywca albo ma buga albo programista pije tak jak ja ” mviv.hebergratuit.net/expe71_prod.htm?i=2 skoro do ekspedycji jest stosowny kalkulator nie ma mowy o pomylce tylko o celowym zagraniu wpisz sobie np 500 dt i spojrz na cyferki jakie sa niebotyczne;d ” tylko kalkulator nie jest produktem GF ? tylko kogos kto zrobił go pod wadliwe ekspy GF. Czy sie myle ?
-
Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Miliony surki z floty która jest sprzedawana na rynku. Floty z ekspow. ” Twierdzisz że ktoś na ekspedycji zdobył flotę wartą 30kk punktów? ” Kto cos pisał o 30kk pkt ? Ja mowie co daje odkrywca z ekspow z infi znajomych. Zwykle wysylanie samych ekspow ma 2-4 RAZY wiekszy zysk niz farmienie idlakow od porannej kawy do wieczornego piwa.
-
AntiGameReborn
PostKtos umie tego tooltpia zablokowac ktory informuje mnie 500 razy dziennie na co wjezdzam kursorem myszki poraz 500tny ? i blokuje mozliwosc klikania co 10 razy ?
-
Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Miliony ze sprzedawanej floty z ekspow po 90% wartosci na rynku ” Nikt w dwa dni nie zebrał milionów floty na rynku. Sprzedawana jest flota która zrobili wcześniej i która była niepotrzebna. Żeby to było po 90%... :X ” Miliony surki z floty która jest sprzedawana na rynku. Floty z ekspow.