Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od chill: „ale przecież oferty na rynku są publiczne, nikt nie broni kupić szybciej oferty multikonciarza. ” Oferty multikont robi sie w drugą strone. Nie wystawiasz GSia za 70% ceny do sprzedania tylko wystawiasz oferte kupna GSia za 70% ceny. Wtedy nikt normalny Ci nie sprzeda - tylko multikontem se klikasz
-
WIELE bledow w wersji 7.1
Muniek - - Błędy w grze
PostCytat od pl1: „ 3. dlaczego mozna kupic sprzedac flote poniezej jej rzeczywistej wartosci? to tak ma byc? moge sobie wyslac surowiec do kogos tam nizej poprosic o zbyudowanie 324234324 2gswo i kupienia pomnimalnej wartosc? i tak w kolko? ” Moze rozespany jestem ale tutaj wyjdziesz na zero. Wyslesz surke do słabszego na zbudowanie 100 GS, on zbuduje 100 GS za całą tą surke. Surka znika mamy 100 GS. Sprzedaje Ci te GS po 50% ale to juz bez znaczenia, nadal masz 100 GS warte tyle ile warte normalni…
-
Kumpel z soja nie zauważył obniżenia ekspów ale może jest na fali. Ja bym sie skupił póki co na tym na czym można zarobić. Jak ekspy nie idą to na Rynku mozna wychaczyc oferty 1 do 1,2 Jak macie boostery to też rozkmincie to: Dogadujecie że sprzedacie swoje boostery na rynku z dopłatą od gracza normalnie DTkami. Sprzedałem swoje kolekcje za łącznie 4 kkk surki. Kilka kliknięć, legal. Dogadajcie sie z odkrywcą że kupicie jego flote za 50% wartosci, zezłomujecie u złomiarza za 70%.
-
Cytat od memento-mori: „Zgadza się, znerfili ekspedycje. Az szkoda gadać, teraz kto da 500k anty na zmiane klasy na zbieracza ? ” Cytat od memento-mori: „@Art @Antharas jak podejdziecie teraz do tematu, w niedziele wydałem 425.000 na zmiane klasy ze zbieracza na odkrywce. W niedziele popołudniu znerfiliście i to mocno ekspedycje - zaraz okaze sie ze nie oplacalne jest latać na ten shit, i co mialbym teraz znowu wydac 500.000 anty na zmiane klasy ? czy wy nie możecie raz a porządnie wprowadzić ak…
-
Rynek - oferty
Postnie, tylko w zakladce wlasne
-
Cytat od Wisior: „Problem w tym że nie da się ich kupić na zapas Mając obecnie wybrana klasę nie potrafię kupić nowej. 6 Wisior ” Nie swiecą sie na zielono ? Pamietam dokładnie że od razu po upadte wziąłem Zbieracza i mając już Zbieracza mogłem kliknąć w zielono świecącego sie Odkrywce lub Generała. Oba po 10k Tylko sie bałem nie wiem co by sie stało.
-
Rynek - bug czy nie?
PostJest to mozliwe w sposob automatyczny. Ty nie mozesz kliknac kupna części oferty. Dzieje sie to z autoofert, takie jest moje zdanie - bo autooferty skupują coś aż skupią z rynku tyle ile zaznaczyłes. Moge sie mylic.
-
Autouzupelnianie floty
Muniek - - Błędy w grze
Postprzeinstaluj
-
Autouzupelnianie floty
Muniek - - Błędy w grze
Posta jest faktycznie. dolicza mi bonus zbieracza ale enterami nadal sie nie da, nie ma podpowiedzi planet
-
Autouzupelnianie floty
Muniek - - Błędy w grze
PostWszystko juz działa, farming prima sort. Jednak do transportowania surki z jednej planety na druga nie podpowiada mi ile DT jest potrzebne. Jak u Was ?
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „@Das140 zeby nie bylo ze jestem goloslowny... ifotos.pl/zobacz/Beztytulu_qararhx.png pokaz mi zysk... te kilka k? zapewne byl to jeszcze maly event. przy srednim i duzym flo w drzazgi i gruby minus ” Spoko a na ekspach masz po 10 - 55 mln zysku za slot Nie wiesz tego bo nie grasz i na forum nie ma wzoru.