Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Straciłeś wątek wg mnie dlatego mówimy już o czymś innym. Dla mnie x5 jest komfortowe, na x1 byłaby to obecnie katorga. Zostawiam to, powodzenia na x2.
Moja opinia poparta jest doświadczeniem. Speed x5 dla gornika farmera przynosi wieksze zyski niz x1. Różnica zdań bierze sie z faktu czy ktoś sobie radzi czy nie
Jasne że tak, tez uwazam że x5 dla górnika jest nie do przyęcia. Jak ktos slotów nie używa to x5 mu zaszkodzi. Dla górnika farmera - x5 jest zbawieniem no ale to moja opinia. Zysk dla mnie sie liczy.
Grałem bardzo długo na uni 1, wiem bardzo dobrze jak gra się na x1 bo grałem w czasach gdy nie znano innego spped. Wybrałem x5 tak jak mówisz kazdy gra jak lubi. Natomiast jak ktoś pisze że zyski z farmienia na x1 i x5 są te same to sorry - nie grał na x5, grał tylko na x1, brak doswiadczenia.
@Maniak87 Jak masz 1h na dobe czas na ogame to wiesz że x5 też sprawi że pograsz wiecej nie ? Nie popatrzyłbym nawet na x1 obecnie. Moim zdaniem jest za wolne, nudne i nieatrakcyjne.
Cytat od Adam525: „Na X1 wszyscy wolniej farmią więc wychodzi na to samo co na x5. Ekonom wolniej zsyła wolniej rozsyła ect więc w ogólnym rozrachunku i tak wychodzi podobnie. ” żelazna logika
Cytat od Maniak87: „Cytat od Muniek: „Na x1 to tacy górnicy którzy wogole nie farmią. Ja jako gornik nie biore pod uwagę x1 nawet bo sporo farmie idlaków. Dla mnie uni idealne to max eko, max floty ale minimum debrisu bo to mnie ochrania jako górnika - farmera. Niestety nie mozna miec wszystkiego. ” Głupoty gadasz... Na x1 też można farmic i też to daje kopa. Na u Q farmy maja czas się zregenerować?? ” Po pierwsze moim zdaniem. Mają czas, latam 5x szybciej na farmy. Gadasz głupoty.
Na x1 to tacy górnicy którzy wogole nie farmią. Ja jako gornik nie biore pod uwagę x1 nawet bo sporo farmie idlaków. Dla mnie uni idealne to max eko, max floty ale minimum debrisu bo to mnie ochrania jako górnika - farmera. Niestety nie mozna miec wszystkiego.
Cytat od chill: „Szukałem, może słabo, ale nie znalazłem żadnego oficjalnego stanowiska, że którakolwiek z aktualnych funkcji w grze jest błędem. Karanie z tego powodu kogokolwiek byłoby dużym nadużyciem ze strony teamu. Nowa wersja dała nowe możliwości i okazje a z okazji się korzysta a nie zastanawia czy to dobrze czy źle. Cytat od Muniek: „Cytat od chill: „ale przecież oferty na rynku są publiczne, nikt nie broni kupić szybciej oferty multikonciarza. ” Oferty multikont robi sie w drugą strone…