Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No wlasnie wg mnie bedzie to 305 pól ale moge jak najbardziej sie mylic. Znajomy ma testowac niedługo - chyba ze juz kolonizował ktos ponad 305 to wszystko jasne - będzie 330 tak jak piszesz. Czyli z boosterem +15 pol za anty i terraformerami spokojnie 400 mozna miec. cchyba masz racje wg wzoru, bedzie to 305 plus 25 to 330 Idąc dalej 330 i 15 za item i 82 za terra na 15 lvl .... mamy 427, grubo Poki co najwieksza mial 320. Ktos moze potwierdzic ze ma cos wiekszego ? Moderator kruszynka:Upominam…
-
Witam Gdzieś już dyskutowałem o tym ale zginęło w setkach postów o aktualizacji więc zakładam temat z pytaniem. Czy ktoś wie jak policzyć największą możliwą do skolonizowania planetę na Odkrywcy ? Weźmy Uni Quantum jako przykład. Największa "goła" planeta na 8 pozycji to 252 pola. Dodatek do serwera Quantum to 25 pól (dobrze pamiętam) ? Dodatek do Odkrywcy to 10% wielkości planety. Teraz pytanie czy ktoś wie od czego te 10% jest liczone ? Od 252 czy od 277 czy są jeszcze inne, większe możliwości…
-
Cytat od justvroum: „Masz rację, mogłem zgłosić i poczekać na to co się stanie, tyle że zobacz co się dzieje. Pytania się mnożą, błędów wychodzi coraz więcej, czy widziałeś jakąkolwiek reakcję Arta? Wolałem zadziałać blokując jedną z funkcji błędnie działającego rynku, byliśmy pewni perma, jedynym pytaniem było czy jeszcze w niedzielę czy już w poniedziałek Są święta, co niechybnie wydłuża czas reakcji CM i o święta do niego pretensji mieć nie można, jednakże błędne założenie rynku było zgłaszan…
-
AntiGameReborn
Postnie no farming idzie szybciej
-
AntiGameReborn
PostHej działa OK oprocz zapisywania ostatnich akcji i koordow. Wszystko ok tylko przy zsyłce z planet trzeba recznie planete wybierac gdzie to zsyłamy.
-
Cytat od Maniak87: „ to ty wybierasz uni bo masz wiecej zysku czy wybierasz bo gra ci sie lepiej?? ” Rozumiem Cie doskonale i będąc w Twojej sytuacji też wziąłbym (byc moze) x1. Natomiast tym pytaniem z cytatu już pośrednio narzucasz mi tu swoje przyzwyczajenia ale odpowiem kolejny raz. Gram na x5 bo lubię dynamiczną rozgrywkę, sporo farmienia, szybszy rozwój sytuacji i....konta. Jak znowu odpiszesz że rozwiniesz konto tak samo szybko to zacytuje Ci ten groch i ścianę
-
Cytat od Maniak87: „Cytat od Muniek: „Nie wiem o co Ci chodzi z st. Zarzucono że na x5 zysk z idlaków jest taki jak na x1, To bzdura. ” Skąd taka opinie wzioles.... ” Stąd że latam szybciej, zrobie wieksza ilosc rw z zyskami. Ja bede robił 3 fale a Ty bedziesz czekał na powrót pierwszej. Uni x speed powstały dla dynamicznej rozgrywki, co za tym dynamicznych zysków. Nie chce Wam sie tyle grać, nie chcecie tak szybkich statków, chcecie wchodzic tylko rano i wieczór - rozumiem to. Nie łudźcie sie t…