Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zadania: - Zbuduj magazyn surowców na poziomie 1 b1c7ef5b1164eba44e55b7f6d25d35.gif - Skorzystaj z pomocy handlarza (koszt: 3.500 Antymaterii) b1c7ef5b1164eba44e55b7f6d25d35.gif Nagroda: +1 poziom za magazyn surowców Czy jezeli poczekam z tym do momentu az bede miał magazyny na 23\23\23 to podniesie mi wszystkie na 242424 ?
-
Klonowanie Surowców Rynek
Muniek - - Błędy w grze
PostCytat od Winter: „podkreślam że wyłączenie autozapytań rozwiąże problem instrukcje wywoływania mechanizmu rynku wam opisać ? ” Nie dzieki, nie chce "grać" w ogame na forum
-
Muniek - - Błędy w grze
Postale z tego co tu widze to surki nie przybywa tym od autozapytan?
-
Muniek - - Błędy w grze
Postzglosikem tiket bo mi pomnozylo surke - ale ile bym nie myslał to nie wiem czemu. wiem tylko ze autooferta reszta to domysly, nie mam pojecia jak to dziala pomnozylo mi nieswiadomiee, zglosilem sprawe
-
Muniek - - Błędy w grze
Postsporo kupilem teraz z rynku bo sure potrzebowalem ale nie mam pojecia dlaczego,,,,raz dalo mi inna wartosc nizz chcialem
-
Nadwyżki produkcji obrony
Muniek - - Błędy w grze
Postmialem bunkier top 10 ogame.pl klikalem kazda ilosc obrony kazde dzialo. bardzo czest bylo przekłamanie.
-
Muniek - - Błędy w grze
Postblad byl doslownie 10 lat temu. wersja ogame nie ma znaczenia, zgtlaszalem w okolicach 2010r
-
Muniek - - Błędy w grze
Postte dodatkowe dziala z obrony to juz 10 lat temu to pisalem. jeszcze nie naprawili
-
Muniek - - Błędy w grze
Postja wszystko wystawiam kup sprzedaz auto, nie ma bonusu. widocznie jakies losowe zaleznosci musza byc
-
Muniek - - Błędy w grze
PostJa bym skasoował autooferte i autokupni. Chcesz cos kupic lub sprzedac to wchodzisz w rynek i wybierasz z tego co jest.
-
Muniek - - Błędy w grze
PostMi nie mnozy - wystawiam Oferte i od razu ktos to automatycznie kupil, do tego jeden deu sprzedano a jeden wisi dalej, nie wiem do konca jak to dziala
-
Muniek - - Błędy w grze
PostNo i bardzo dobrze, od tego są