Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od cichah2o: „Zamiast backupa mam lepszy pomysł. Niech zamkną rynek. Następnie niech sprawdzą ile lewej sury dostał najbardziej cwany gracz, nazwijmy go gracz X. Potem niech napiszą skrypt, wyliczający różnice wygenerowanych lewych surowców między graczem X, a pozostałymi graczami. Każdy gracz dostanie tę różnicę. Będzie mógł sobie ją odebrać w całości albo małymi paczkami. Jak to zrobić to do ustalenia. Flociarze będą zadowoleni - zatrzymają swoje ST i zyski, górnicy będą zadowoleni - będ…
-
Rynek - dyskusje
Postfajnie ze zasady @ciap ale moze odkopiecie sie z tym do 2025 roku
-
Rynek - dyskusje
PostJezeli tym patrzy czarno biało - pomnozyles ban, nie pomnozyles nie ban to tak Cytat od asasello: „Cytat od Winter: „czym mam odesłać 1kkkk surki ? ” Lataj bez przerwy tam i nazad. I podaj kiedy masz powroty Dlaczego tak nie robię? Bo uważam to za oszustwo. Gram uczciwie od samego początku istnienia OGame . Tak,wiem- jestem debilką. Ale co poradzić kiedy się ma kręgosłup moralny? ” Nie debilką tylko uczciwą osobą To nic że przegrałaś już w statsach w rywalizacji - zawsze możesz klikać uczciwie d…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Zrobiłbym to co GO by odpisał ale nie odppisał nic. ” Pisałam Ci ze masz odesłać na planetę administracji jako GO. ” a tak juz buduje DTki, czekaj tylko jesszcze anty kupie zeby dtki w stoczni przeklikac.albo najlepiej Ty przylec z zagranicznego uni i bys odesłala to swoimi dtkami jak mozesz dzieki ” Czyli dostałeś 26kkk deuteru gdy masz mała ładowność to ile musiałeś handlować? ” Nie wiem czy udajesz czy nie rozumiesz czy po pr…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „Zrobiłbym to co GO by odpisał ale nie odppisał nic. ” Pisałam Ci ze masz odesłać na planetę administracji jako GO. ” a tak juz buduje DTki, czekaj tylko jesszcze anty kupie zeby dtki w stoczni przeklikac. albo najlepiej Ty przylec z zagranicznego uni i bys odesłala to swoimi dtkami jak mozesz dzieki
-
Klonowanie Surowców Rynek
Muniek - - Błędy w grze
PostCytat od Duch Szerszenia: „Jak sobie kminię, to jest tylko jedno rozwiązanie... Kont które zrobiły tego wała nie jest zapewne zbyt dużo. Ktoś musi napisać skrypt, który spowoduje, że cała surka stworzona w ten sposób po prostu zniknie. Nie ważne na jakim koncie się obecnie znajduje. Innego rozwiązania nie ma. Zakładam że backup nie wchodzi w grę. Przynajmniej w moim przypadku równa się to zakończeniu zabawy z ogame na zawsze. Ps. Jeśli ktoś tą surę przetopił to cofną mu się budynki/badania lub z…
-
Muniek - - Błędy w grze
PostCytat od ciap: „Cytat od Muniek: „a gdy ktos dostanie 50kkk surki z nieba i czeka miesiac na tiket to co ma z ta surka zrobic ? ” Może zaraz odesłać do GO jeżeli surowce sa z nieba. Chyba przy 50kkk można spodziewać się że coś nie gra? ” zadam drugie jak widac konieczne pytanie - czym mam odeslac 50 kkk suriwca ?
-
Muniek - - Błędy w grze
Posta gdy ktos dostanie 50kkk surki z nieba i czeka miesiac na tiket to co ma z ta surka zrobic ?