Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 327.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mam nadzieję, że Komornik zdjął klątwę. Pozdrawiam Sojusz. Dnia 27-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DOBERMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 116.859 _________________________________________ Obrońca Komornik ZST [FeNiX] ________________________________________________ Mały transporter 392 Duży transporter 36.213 Lekki myśliwiec 9.201 Ciężki myśliwiec 263 Krążownik 111 Okręt wojenny 82 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 14.393 Sonda sz…
-
Huk straszny - dla takich wyników się gra, a dopiero później w grę wchodzi ewentualny zysk Cieszę się, że mogłem jakoś pomóc (choć pomoc to niewielka). Gratulacje Sorro - wlot pierwsza klasa, przetapiaj na kolejne zabawki i bij kolejne rekordy. Zuy Sen, Zue Owce - stado zaczyna wymykać się spod kontroli. Obrońcy szybkiego posklejania floty i powrotu do gry. g.png
-
Na chwilę obecną to ja dostałem pstryczka w ucho więc pokornie należy pogratulować. Jak mi się uda odgryźć - fajnie, jak nie - to też się nic nie stanie. Panowie spokojnie, to tylko zabawa, a Doberman Pasterski lubi sobie pospać i poodpoczywać z racji swego wieku Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia niebawem
-
Kolejna nauczka - na x7 przez 10-12 godzin dość sporo się potrafi wybudować - Lop wyrobiłeś mi nowy nawyk nie zapychania stoczni na noc. To nie Fidis Dzięki Te DT i GS to nie mam pojęcia skąd wróciło, czarna dziura:) No nic, dałem popis. Tymczasem dopinam walizkę i lecę na lotnisko. Sojuszników przepraszam, agresorowi gratuluję raz jeszcze. Skanował, skanował no i wyskanował - upór popłaca. Do zobaczenia po powrocie.
-
Dograne, doliczone, spakowane i już wrzucone do stoczni. Organizacja na wysoki poziomie. Dzięki za lot Panowie i oby więcej takich sojuszowych wypadów.
-
Pęd owiec po Ducha, sorry Tosiak i jednocześnie dziękuję za rekiny, tym razem szczęśliwie dla mnie . Braki we flocie zatrważające, długa lista inwestycji do zrealizowania. Pozdrawiam sojuszników i znajomych. Dla Ducha na osłodę, SzO i nuta. youtube.com/watch?v=VqoyKzgkqR4 Dnia 28-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DOBERMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 110.000 _________________________________________ Obrońca Duch [EMERYCI] _______…
-
Witam wszystkich, tym razem coś na przywitanie z nowym sojuszem (dobrze, że udało się przed urlopem). W nowych barwach już pod zacną banderą, więc nie wypada byle czego wstawiać. Lot z drobnymi turbulencjami, ale pomyślnie się skończyło. Dedykacja dla chłopaków z B-S - niech ogarną szybciutko konto dla Lucyfera Dzięki Melciu za recki (milion całusów) - Love you so macz Obrońcy szybkiego poskładania floty życzę, bo zachował się z klasą po starciu. Dnia 27-10-2018 --:--:-- następujące floty spotka…
-
Dnia 25-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DOBERMAN ________________________________________________ Pancernik 23.456 _________________________________________ Obrońca mareczekz20 [SITH] ________________________________________________ Mały transporter 6.085 Duży transporter 4.433 Lekki myśliwiec 381 Krążownik 927 Okręt wojenny 636 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.763 Sonda szpiegowska 335 Bombowiec 142 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 594 Wyrzutnia rakiet 1.920 Lekkie…
-
Dnia 25-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor DOBERMAN ________________________________________________ Pancernik 25.555 _________________________________________ Obrońca Geologist Halo [ALI3N] ________________________________________________ Mały transporter 1.088 Duży transporter 7.624 Lekki myśliwiec 10.588 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 4.000 Okręt wojenny 607 Recykler 752 Sonda szpiegowska 233 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 2.605 Wyrzutnia rakiet 234 Lekkie działo las…